Отзад напред.
1) Петков, Майкон, Макун, Сангаре, Бурас - тези имена изчакат като възможности за трансфер още на зима/януари. Парите за тях обаче са много условни, заради многото комисионни маймунки на клона и чакащи "ресто". На общото събрание на АД-то няма да ги крият и с елементарна математика ще се види % на отбити кинти в полза на не-левскарски лобита.
2) Фланелки, карти, билети - всички те зависят от представянето на първия отбор. При добри игри и резултати - ще ги има. Впрочем, без да искам да обиждам феновете на ръководството, добрите числа от продажбите на фланелки и карти/билети не зависят от Сираков и Палмите. Левскарите просто ходят на мачове и купуват фланелки.
3) ЕКТ - засилили сме се натам. Точките се трупат, конкурентите ни за 2-рото място и/или баража не играят толкова добре, изключая Числото, които все пак демонстрират желание за Европа. А този Диало е топ за нашето Вторенство. Сигурно на пролет
ще води атаката на Гората или Литекс.
За да отървем предстоящия фалит са необходими малки, но трудни стъпки. Не вярвам Сираков да ги направи, за съжаление. Адски тегави времена ни предстоят, а левскарите се радват все 1 вече сме станали шампиони. Господ да ни е на помощ!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Силно ме съмнява, че нвкой ще извади сериозни пари за изброените, освен да се надяваме на орки, ма те за нас са стигма, или някои араби? Дано греша. Фланелките се купуват на инат, което е супер, обаче всеки желаещ вече си е взел, но нови карти няма са се купуват - половината от взетите бяха заради ект и възможността да си вземеш билет първи. От ект ще дойдат едни дребни 200-300 000 лева към края на май, другото вече ни го преведоха. Остава ни “вечното” дерби и палмите, ма палмите, отиди им на онлайн среша, ще видиш колко искат да дават и как са настроени акционерите им към даването. А заплатите си вървят - ако Бурас е играч, не е дошъл тук, щото е пил левскарско мляко. Както и останалите чужденци - ще си проличи в отчета
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.
Тук съм, ма аз съм вестоносецът с лошите вести, дето го “убиват”. И понякога ми писва да пиша очеизвадни неща, за което получавам само хули(о). Вчера постнах един пасквил на очевиден гъзолизец на ануса - лошото е, че май го вярва човекът, а и мнозинството тук. Факт е, че от по-сериозните ни мачове единствено гостуването на Сабах мина, без да си скъсам нервите ит напрежение, но пък и там до голяна степен се случи заради случайният гол в последните секунди на домакинството. Та късметът е интегрална част от играта и дано ни покрива дълго време, но не е вечен, а зависим прекалено много от него, особено финансови, щото нови приходи скоро, освен от спонсира, няма откъде да дойдат - нито фланелки, нито карти, нито билети, нито ект, а разходите си вървят - само заплатите са над 1 милион на месец, та и ще чакаме пак на трансфери нешо, ма на кого?
Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне добрата случайност. — Хенри Форд
Късметът е част от плановете. — Бранч Рики;
Късметът не е нещо, което трябва да споменавате пред хората, които са постигнали всичко сами. — Е. Б. Уайт;
Късметът помага на тези, които си помагат сами. — Американска пословица;
Откривам, че колкото по-усърдно работя, толкова повече късмет имам. — Томас Джеферсън.
Иначе, призовавам Манолов да се кандидатира за някоя ръководна длъжност в държавата, защото, както е видно, той разбира от всичко и ще ни "оправи". Повечето хора имат някакво самочувствие, но при някои е просто синдром на Дънинг-Крюгер.
Кефи ме на Джеферсън :)
Честит рожден ден на бай ни Вельо! Да е здрав и една титличка му пожелавам :mrgreen:
Честит рожден ден на бай ни Вельо! Да е здрав и една титличка му пожелавам :mrgreen:
- LoveAndPeace
- Контакти:
ElCochino написа:tmanolov написа:Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.
Тук съм, ма аз съм вестоносецът с лошите вести, дето го “убиват”. И понякога ми писва да пиша очеизвадни неща, за което получавам само хули(о). Вчера постнах един пасквил на очевиден гъзолизец на ануса - лошото е, че май го вярва човекът, а и мнозинството тук. Факт е, че от по-сериозните ни мачове единствено гостуването на Сабах мина, без да си скъсам нервите ит напрежение, но пък и там до голяна степен се случи заради случайният гол в последните секунди на домакинството. Та късметът е интегрална част от играта и дано ни покрива дълго време, но не е вечен, а зависим прекалено много от него, особено финансови, щото нови приходи скоро, освен от спонсира, няма откъде да дойдат - нито фланелки, нито карти, нито билети, нито ект, а разходите си вървят - само заплатите са над 1 милион на месец, та и ще чакаме пак на трансфери нешо, ма на кого?
Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне добрата случайност. — Хенри Форд
Късметът е част от плановете. — Бранч Рики;
Късметът не е нещо, което трябва да споменавате пред хората, които са постигнали всичко сами. — Е. Б. Уайт;
Късметът помага на тези, които си помагат сами. — Американска пословица;
Откривам, че колкото по-усърдно работя, толкова повече късмет имам. — Томас Джеферсън.
Иначе, призовавам Манолов да се кандидатира за някоя ръководна длъжност в държавата, защото, както е видно, той разбира от всичко и ще ни "оправи". Повечето хора имат някакво самочувствие, но при някои е просто синдром на Дънинг-Крюгер.
https://www.facebook.com/watch/?v=530814505965971
Няма късмет, като го искаш - късмет няма. Ти трябва да го искаш. Късмета идва при силният, а ние сме силните. Няма да изпуснем питомното. - Народно творчество :lol:
-
- Контакти:
tmanolov написа:Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.
Разходите за заплати не са над 1 млн, а над 1.5 млн месечно.
Те заради сините очи на Насо ли са дошли треньори, били в Бенфика и Реал?
Пари се хвърлят като за световно.
И както правилно си отбелязал, приходи сериозни отникъде не се очакват.
Но да не забравяме, че сме в плен на един комарджия, а той това прави цял живот, играе хазартни ходове, в случая с Левски.
И разчита на късмета да му спаси задника.
-
- Контакти:
Muaddib написа:Отзад напред.
1) Петков, Майкон, Макун, Сангаре, Бурас - тези имена изчакат като възможности за трансфер още на зима/януари. Парите за тях обаче са много условни, заради многото комисионни маймунки на клона и чакащи "ресто". На общото събрание на АД-то няма да ги крият и с елементарна математика ще се види % на отбити кинти в полза на не-левскарски лобита.
2) Фланелки, карти, билети - всички те зависят от представянето на първия отбор. При добри игри и резултати - ще ги има. Впрочем, без да искам да обиждам феновете на ръководството, добрите числа от продажбите на фланелки и карти/билети не зависят от Сираков и Палмите. Левскарите просто ходят на мачове и купуват фланелки.
3) ЕКТ - засилили сме се натам. Точките се трупат, конкурентите ни за 2-рото място и/или баража не играят толкова добре, изключая Числото, които все пак демонстрират желание за Европа. А този Диало е топ за нашето Вторенство. Сигурно на пролет
ще води атаката на Гората или Литекс.
За да отървем предстоящия фалит са необходими малки, но трудни стъпки. Не вярвам Сираков да ги направи, за съжаление. Адски тегави времена ни предстоят, а левскарите се радват все 1 вече сме станали шампиони. Господ да ни е на помощ!
Ако продадем 5-мата, които си изброил, каква титла, каква купа, като това са половин отбор?
Ако пък не продаваме, няма приходи.
Но най-много ми хареса едно твое мнение от днес, в което казваш, че Сираков, Боримиров и Мило НЕ ИСКАТ Левски да стане шампион.
Като си добавил и солидни аргументи.
Добре е хората, мечтаещи за титла да вникнат в думите ти.
Цитирам по памет думите ти:"Таванът на Левски с този спонсор и това управление е второ място, 1/2 финал за купа, евентуален бараж и участие в ЛК."
Лошото е, че си прав и доста хора сред левскарите мислят като теб.
Поне трезво мислещите.
Акцентът обаче е НЕ ИСКАТ.
Бъди здрав!
Значи даваме над 1.5м на месец за заплати на треньори, работили в топ отбори на континента. Водим играчи с трансферни суми и то не съвсем ниски. Вече една трета от сезона сме toe to toe с Луноходец и направихме приличен за моментното ни ниво сезон в Европа.
Едновременно с това, Сираков е скъсан и неамбициозен г*з с претенциЙ, който ни води към неизбежния фалит, а Хулио е безбожен късметлия, който лично Господ (ама не Мъри) е целунал по челото, с мисия да води в класирането след десетия кръг и всичко сега ще си дойде по местата.
Мисля че сравнително точно обобщих ситуацията, всеки има капацитет да си направи изводите от това и да прецени какво ще последва. За едни ще е фалит, за други успешен сезон и борба за титлата за първи път от над 10 години. Най-вероятно ще е нещо по средата и доволни няма да има.
Едновременно с това, Сираков е скъсан и неамбициозен г*з с претенциЙ, който ни води към неизбежния фалит, а Хулио е безбожен късметлия, който лично Господ (ама не Мъри) е целунал по челото, с мисия да води в класирането след десетия кръг и всичко сега ще си дойде по местата.
Мисля че сравнително точно обобщих ситуацията, всеки има капацитет да си направи изводите от това и да прецени какво ще последва. За едни ще е фалит, за други успешен сезон и борба за титлата за първи път от над 10 години. Най-вероятно ще е нещо по средата и доволни няма да има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Значи даваме над 1.5м на месец за заплати на треньори, работили в топ отбори на континента. Водим играчи с трансферни суми и то не съвсем ниски. Вече една трета от сезона сме toe to toe с Луноходец и направихме приличен за моментното ни ниво сезон в Европа.
За съжаление, вероятно ще е така, ако не стане някое чудо и в двете посоки.
Преди скъсания г.з, имахме няколко мъстити собственици милионери. Та до къде ни доведоха тези велики бизнесмени? Всеки натрупа солидно количество дългове и то не само към трети лица, но и към собствените си фирми, а спечелихме какво? Нищо, зиро, нула. Та лошият г.з явно е проблемът.