efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 05 окт 2025 13:11

scooool написа:За мен лично отбора игра много добре! Хулио на фона на предишните ни треньори показва много добра тактическа грамотност и дори се създава впечатление, че познава лигата и отборите в нея по -добре и от Мъри, Костов и Генчев, който показвар старата българска слабост на дървената глава, не успяват да се развиват и нагаждат срещу различни противници отстоявайки старата българска традиция - политика, футбол и.... Абе няма тема където да ни барнат и да не сме топ - компетентни :)

Малко ми и странно, че има приказки за фалити, информацията която имам е, че отбора си има финансова рамка която се спазва и това е причината да няма фойерверки с трите милиона отпуснати за трансфери от Палмите, даже отказали двама бразилски нападатели заради скъпи заплати, но това инфо не е потвърдено

Според мен става интересно със изтичащия договор на Палмите през 2026.
Забраната за реклама на хазарта ни прави апетитни като марка според мен, надявам се на нов договор и повече пари, защото изглежда надграждаме и отбора има потенциал.

За заключение само ще кажа, че изглеждаме супер физически и тактически! Много се надявам щаба да остане, аз лично съм впечатлен дори от интервютата, европейско поведение и уважение демонстрирано от испанците към фенове, противници и журналисти.

Нов договор и повече пари .........от кого ?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 05 окт 2025 14:38

scooool написа:За мен лично отбора игра много добре! Хулио на фона на предишните ни треньори показва много добра тактическа грамотност и дори се създава впечатление, че познава лигата и отборите в нея по -добре и от Мъри, Костов и Генчев, който показвар старата българска слабост на дървената глава, не успяват да се развиват и нагаждат срещу различни противници отстоявайки старата българска традиция - политика, футбол и.... Абе няма тема където да ни барнат и да не сме топ - компетентни :)

Малко ми и странно, че има приказки за фалити, информацията която имам е, че отбора си има финансова рамка която се спазва и това е причината да няма фойерверки с трите милиона отпуснати за трансфери от Палмите, даже отказали двама бразилски нападатели заради скъпи заплати, но това инфо не е потвърдено

Според мен става интересно със изтичащия договор на Палмите през 2026.
Забраната за реклама на хазарта ни прави апетитни като марка според мен, надявам се на нов договор и повече пари, защото изглежда надграждаме и отбора има потенциал.

За заключение само ще кажа, че изглеждаме супер физически и тактически! Много се надявам щаба да остане, аз лично съм впечатлен дори от интервютата, европейско поведение и уважение демонстрирано от испанците към фенове, противници и журналисти.

Бг треньори никога не говорят така в интервюта. Прав си. Силно впечатление правят изказванията на Веласкес и Мота. Нашите треньори да вземат да се научат на уважение към съперника, ясно говорене, не мрънкане като Илиян Илиев и т.н.
Изказванията на Веласкес и Мота, а преди това и на Йовичевич са еталон за поведение пред медиите на един треньор.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 окт 2025 16:05

Aronaks написа:
ananas написа:Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.

И един въпрос за всички, може да се пусне анкета направо- колко от вас смятат, че Сула е способен да ритне топката от центъра в аут без да тупне на земята? Аз не съм 100% сигурен...

В България всичко се прави за печалбарство и личен интерес, но не и за хората. Сами сме виновни, че търпим това.
Условията на нашите стадиони са такива, че от октомври до април най-късният мач трябва да започва в 18:00 ч. И без това публиката е супер малко, поне за тези които ходим да помислят. След като искат три мача на ден, ще ги направят от 12:00, от 15:00 и от 18:00 ч. В Германия повечето мачове в събота са в 15:30 тяхно време. Да не говорим за Англия, където играят по обяд или в 15:00 Да, там има късни срещи, но условията на стадионите са на светлинни години от нашите. И никой спортен журналист не повдига тези въпроси. Сигурен съм, че ако променят часовете на мачовете през студената част на годината, ще се вдигне и посещаемостта.

Един път писах тук, че мачовете трябва да се играят по едно и също време както в миналия век. И всяка клубна телевизия да си предава своя мач.
Ей, като ме емнаха свои и чужди...
Най-малкото ще се отървем от дрисемаджийската олигофрения.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 05 окт 2025 16:12

NOMER14 написа:
Aronaks написа:
ananas написа:Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.

И един въпрос за всички, може да се пусне анкета направо- колко от вас смятат, че Сула е способен да ритне топката от центъра в аут без да тупне на земята? Аз не съм 100% сигурен...

В България всичко се прави за печалбарство и личен интерес, но не и за хората. Сами сме виновни, че търпим това.
Условията на нашите стадиони са такива, че от октомври до април най-късният мач трябва да започва в 18:00 ч. И без това публиката е супер малко, поне за тези които ходим да помислят. След като искат три мача на ден, ще ги направят от 12:00, от 15:00 и от 18:00 ч. В Германия повечето мачове в събота са в 15:30 тяхно време. Да не говорим за Англия, където играят по обяд или в 15:00 Да, там има късни срещи, но условията на стадионите са на светлинни години от нашите. И никой спортен журналист не повдига тези въпроси. Сигурен съм, че ако променят часовете на мачовете през студената част на годината, ще се вдигне и посещаемостта.

Един път писах тук, че мачовете трябва да се играят по едно и също време както в миналия век. И всяка клубна телевизия да си предава своя мач.
Ей, като ме емнаха свои и чужди...
Най-малкото ще се отървем от дрисемаджийската олигофрения.

Парица е царица, брат.
Знаеш го.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2025 22:54

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Да стискаме палци за Тирето ли? :shock:
Абе, безчест и неумен припок-манипулатор, ти не разбра ли, че левскарите не сме пОтки като оранжевите? Не бихме предали собствените си майки и не бихме направили свирка на дявола, само щото ни изнася в ситуацията, в разрез с принципите ни. Не искаме оранжевата изпадаща тото трупа да бие Лудогорец! Впрочем едва ли ще го разбереш, все пак си припок...
Ако ще ставаме шампиони, ще станем сами, без помощ от микренско-врачанските изпадащи маймуни и мутри.
Утре 3-0 за Разград, припоци по дупките и дебел К*р за Литекс, оле!
Да сме били стискали палци за Цесикату, абе марш от тука с тия безпринципни, слузести слова!
Няма как да ни заразиш с припощина, сами ще си гниете в клоаката на позора! 8-)

Забелязал съм, че след 22,00 часа изпадаш в еуфория :) . Вместо да се месиш в чужди спорове се пази някоя жена да не ти вземе имотите :) .

Изкуфялата ти припошка кратуна не допуска, че някои хора не са пенсионери-безделници като теб, и имат повече време за форуми само в по-късните часове на денонощието, нали?
Сега, марш обратно в оранжевата дупка и зяпай класирането, докато ти гръмне жлъчката.
Кажи и на другите припоци, че говедата са първи, а тумора с тирето е на 3 точки от последното място. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 окт 2025 23:13

Не смея да си помисля, ако Маринчо не бе ни извадил от мача и след хиксовете на Разгард и Числото, какво щеш да се натякват тук, че не сме посветени в тайната на тая игра.
Мрежата на схемата на съмненията се скъса от гола на Маринчо. Сверете си часовника, каза момчето.
Последна промяна от NOMER14 на 05 окт 2025 23:22, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 окт 2025 23:16

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:Да стискаме палци за Тирето ли? :shock:
Абе, безчест и неумен припок-манипулатор, ти не разбра ли, че левскарите не сме пОтки като оранжевите? Не бихме предали собствените си майки и не бихме направили свирка на дявола, само щото ни изнася в ситуацията, в разрез с принципите ни. Не искаме оранжевата изпадаща тото трупа да бие Лудогорец! Впрочем едва ли ще го разбереш, все пак си припок...
Ако ще ставаме шампиони, ще станем сами, без помощ от микренско-врачанските изпадащи маймуни и мутри.
Утре 3-0 за Разград, припоци по дупките и дебел К*р за Литекс, оле!
Да сме били стискали палци за Цесикату, абе марш от тука с тия безпринципни, слузести слова!
Няма как да ни заразиш с припощина, сами ще си гниете в клоаката на позора! 8-)

Забелязал съм, че след 22,00 часа изпадаш в еуфория :) . Вместо да се месиш в чужди спорове се пази някоя жена да не ти вземе имотите :) .

Изкуфялата ти припошка кратуна не допуска, че някои хора не са пенсионери-безделници като теб, и имат повече време за форуми само в по-късните часове на денонощието, нали?
Сега, марш обратно в оранжевата дупка и зяпай класирането, докато ти гръмне жлъчката.
Кажи и на другите припоци, че говедата са първи, а тумора с тирето е на 3 точки от последното място. :mrgreen:

:) :) :) Млад си, в свободното си време обърни внимание на жени/пази имотите :) /, семейство, вместо да се занимаваш с пенсионери.Колкото до жлъчката, не се притеснявай, моята я няма от доста години, пази своята :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 окт 2025 09:59

Този уикенд имах достатъчно време да погледна всичките мачове в лигата ни. Няма отбор, освен Левски, който да играе поне някакво подобие на футбол.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 окт 2025 11:37

vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:Четвърто място с равни точки с другите два отбора, които след паузата почти нямат победа. Е да, Морето ни би и то два пъти, единия път за купата, но почти никой друг не биха, та чак Арда ги стигна, а Ботев бяха по-зле и от тях. Специално заради теб си направих труда да им преброя точките до плейофите . Имат 13 точки от 11 мача, като 3 са от нас. Освен нас за 11 мача са били още един отбор.
Та второ място ни беше нарисувано и Хулио го задържа с 8 победи и 8 равенства и една загуба. Убийствена статистика за отбор на второ място, кво ще кажеш.
Генчев натрупа загуби за един месец, но натрупа и доста победи и направи 40 точки за полусезона. Да видим колко точки ще направи Веласкес за същия брой мачове. Само имай предвид, че до момента имаме 3 мача извън София и имаме 1 победа, един равен и една загуба, като победата ни е над Ботев Пловдив, които са последни и без треньор.

Тоест си сигурен, че с Генчев щяхме да бием Септември и Берое като гости, въпреки че паднахме вкъщи от тях? Нямаше ли как да изпаднем и ние в подобна дупка?

Сигурен съм, че Генчев спечели повече точки от Хулио, въпреки че падна от Берое и Септември. Сигурен съм че би Славия и Тирето на които Хулио взе равен с луд късмет. Да припомням ли как или сам ще се сетиш.
И Топузаков да го бяха оставили треньор и той щеше да задържи второ място с тая конкуренция.

Според теб кой е по-добър треньор, от това, което си гледал начело на Левски?
1. Генчев
2. Хулио

Елементарен въпрос.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 окт 2025 11:45

ananas написа:Некой сериозно трябва да обясни на испанския мишок, че Левски не е Депортиво Ла Коруня. Фалшиви 9-ки, бетонобъркачки, страх да пуснеш 2-ма нападатели срещу Берое с 10 човека, почти никакво игрово време за младоци, никакво развитие на нещо отдолу,а само консумиране на трансферчета за пари и преследване на резултати, били те и 1-0 или дори 0-0.

Как може да те е страх да пуснеш Рупанов дори в такава ситуация??? Един час гледа как Сула изплюва топката със силата на 8-год. дете право в ръчичките на Мота, а Бала се върти като муха без глава. Първа смяна в 78-та минута, братче! Излиза ми с трима българи в състава- срам, срам, срам! Като продадат Марин зимъска, някои от слепците ще осъзнаят истината, ама ще е късно. Остава и Галчев да бъде окончателно махнат, после Митков, Кирилов и Костадинов да се пенсионират и си ставаме Тему Лудогорец с Бали, Фабиени, Камдеми и т.н.

Цунами не е за ЦЗ в двойка, писнало ми е да го повтарям.
Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.

Мисля, че печелиш приза "Най-безмислен и тъп коментар"... хахахаха

Футболът ти е далечна материя, не се мъчи, за доброто на всички...

Върни се в “Левски”