Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 04 окт 2025 20:13

tiamat написа:
metodito написа:България е някакъв либертариански експеримент.

Либертариански експеримент щеше да е ако пострадалите се оставят да се оправят сами. И в такъв случай, след няколко такива случая щяха да се научат. Но, всеки път като се случи нещо, рев до небесата от пострадалите и последваща държавна помощ. Това не е либертарианско.

Къде това, приятел. Хората от Богдан ли как се казваше, до миналата година бяха във фургони. Нямаш вода - оправяй се. Пуснали по-голямо напрежение. Фризерът отишъл, телевизора заминал - да си имал юпиес.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 окт 2025 20:16

Thsmith написа:
icko65 написа:Тук много ,,родолюбци,, ни пращаха в Украйна да защитаваме....Русия..Аре сега..да ви видя..Бат Бойко каза..,,Идва 3-та световна..Русия я предизвика с агресията си..Къде сме..С Русия..или с ЕС..На кого да вярваме..Дали Путин ще запали 3св...Ко правим..Аз съм с България против ЕС и Запада..с Русия винаги..Нашия братушка е руснака..не тъпите французи германци италианци испанци литовци поляци и алсанъ..

Твоят, твоят. Аз братя орки нямам :lol:
И винаги навсякъде срещу ватниците. 8-) :lol:

Винаги и навсякъде срещу себе си ..семето си.. и родата ти..Ти си унищожен българин от Американската пропаганда и от заличените ти ценности..Съжалявам..Приключил си с духовното..Ти си материалист..Единствено парите ти са в кратуната..Ти глава нямаш..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 окт 2025 20:53

tiamat написа:А, още две ефки пристигнали :) Направиха карето за белот :)

Дано поне на тия са им здрави платките и не тече гориво ..... макар че ние, верен роб и гъзолизец, сме готови всичко да преглътнем.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 окт 2025 20:56

THE G.A.M.E написа:Дано и на тези 2-та самолета нЕкой не тръгне да им рови в софтуера, че пак "нема да палят" ... :lol:

НЕма, злият Путин е навсякъде, ще осере и тия ефки .... то вЕрно, че за вас - западните роби, за всички е виновна Русия, дори и когато САЩ се гаври с нас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2025 22:59

ReBorn1982 написа:
THE G.A.M.E написа:Дано и на тези 2-та самолета нЕкой не тръгне да им рови в софтуера, че пак "нема да палят" ... :lol:

НЕма, злият Путин е навсякъде, ще осере и тия ефки .... то вЕрно, че за вас - западните роби, за всички е виновна Русия, дори и когато САЩ се гаври с нас.

"Гаври" е доста неточна дума. Ако яка блондинка отиде на центъра на селото, събуе си гащите и се надупи, и после ѝ се изреди цялото село, това изнасилване ли ще е?
Strictly business.
Най-забавната история, не знам вярна ли е, че 90-те, генерал Гном подслушвал американското посолство да знае какво ще ни искат, че да им го предложи преди те да са го поискали. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 окт 2025 02:05

:lol: :lol:
Е и тоя : ) С пръчка ще ви хване някой, такива сте рибки. "Забавна история" Изображение

icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:Тук много ,,родолюбци,, ни пращаха в Украйна да защитаваме....Русия..Аре сега..да ви видя..Бат Бойко каза..,,Идва 3-та световна..Русия я предизвика с агресията си..Къде сме..С Русия..или с ЕС..На кого да вярваме..Дали Путин ще запали 3св...Ко правим..Аз съм с България против ЕС и Запада..с Русия винаги..Нашия братушка е руснака..не тъпите французи германци италианци испанци литовци поляци и алсанъ..

Твоят, твоят. Аз братя орки нямам :lol:
И винаги навсякъде срещу ватниците. 8-) :lol:

Винаги и навсякъде срещу себе си ..семето си.. и родата ти..Ти си унищожен българин от Американската пропаганда и от заличените ти ценности..Съжалявам..Приключил си с духовното..Ти си материалист..Единствено парите ти са в кратуната..Ти глава нямаш..

Принципно интересите на България и Ватниците са винаги срещуположни и горното определение доста ти приляга ;)

п.с Изключително забавно наблюдение. Който няма пари, редовно бълнува за по "важни" неща и етк бла бла
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 окт 2025 08:41

metodito написа:Най-забавната история, не знам вярна ли е, че 90-те, генерал Гном подслушвал американското посолство да знае какво ще ни искат, че да им го предложи преди те да са го поискали. :lol:

Това тоя същият ли е, който обяви някаква "руска" барака до язовир Искър за ..... "заплаха за националната сигурност" ??! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 окт 2025 09:41

metodito написа:Най-забавната история, не знам вярна ли е, че 90-те, генерал Гном подслушвал американското посолство да знае какво ще ни искат, че да им го предложи преди те да са го поискали. :lol:

Оле, майкооооооооооооооо... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2025 11:15

ReBorn1982 написа:

Това тоя същият ли е, който обяви някаква "руска" барака до язовир Искър за ..... "заплаха за националната сигурност" ??! Изображение

От 30 години все един и същ. Прокурор по време на Възродителния процес, мръсник от класа. ППърва кучка на Иванчо Костов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 окт 2025 17:49

ReBorn1982 написа:НЕма, злият Путин е навсякъде, ще осере и тия ефки .... то вЕрно, че за вас - западните роби, за всички е виновна Русия, дори и когато САЩ се гаври с нас.
"Злият Путин" е дебил и мрази не само нас, но и собственият си народ.
Той нема нужда да прави нищо, просто защото у нас има достатъчно дебили, които са готови в негово име да направят всякакви идиотщини, без да им е заповядано.
Това е нещо, с което тея примати не се различават от крайните либерали ...
Историята ни е пълна с такива ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”