ВЛ: Челси - Ливърпул | 04.10.2025г. | 19:30ч. FT 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: ВЛ: Челси - Ливърпул | 04.10.2025г. | 19:30ч.

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 окт 2025 21:44

Шматката Вирц отново леко се поръзтапча, потича, сгазиха го няколко пъти, обърка 10 паса и не направи нищо.. бахти кавала, тоя в 1 единоборство не е влезнал твърдо, страх ли го в тоя швестер скапан не знам...
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2025 21:47

Смените не бяха толкоз зле. Около 70-тата почти бях сигурен че правим обръщалка, ама за съжаление малко ни изклатиха в края.
Първенството се завързва, колкото и да ни е кофти.
Това донякъде е и добре, ... поне вече всички са наясно, че не сме хванали никой за шлифера и трябва яка работа.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 окт 2025 21:55

Потресаващ флоп! Миналия сезон,всеки си играеше на позицията,отбора вървеше и мачкаше! Завещаното от Юрген,не беше случайно. Дойде новия сезон,изсипаха едни пари на флоп,взеха му играчи за нова титла и какво направи любимия ви плехар? Почна да им върти позициите-собослай десен бек(има фримпонг,брадли и гомез) гравенберх ЦЗ и къртис дефанзивен?! Вирц десетка,десен халф,ляво крило...какво ли още не! Диаз е три класи над жирафа,продаде го и каза,че няма да вземе ляво крило,за да не спира развитието на нгумоха? WTF,къде е малкия? Или не е в групата-или не го пуска! Киеза същата работа-4 гола+4 асист.резултата е или пейка или не е в групата...изключително прост и глупав треньор,който май няма да се облече в зимната колекция на адидас....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 04 окт 2025 21:56

Всичко се връща, къде са познавачите сега да кажат нещо за шампионския манталитет , като вземахме мачовете след 90 мин. Като я няма играта и идват победите , това не е шампионски манталитет.Това е до време, както и се доказа с последните 3 мача .
Сега остава да реанимираме и Юнайтед и пародията ще бъде пълна.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 04 окт 2025 22:00

Не виждам нещо фатално да е станало! Петима нови си е половин отбор, ако някой си е мислил че ще нижем победа след победа жестоко се е лъгал. Трябва време, на Исак му трябва и игрови ритъм. Салах не е изолиран, просто го няма Трент. Мака сякаш има някакви мухи в главата си.
Изображение

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 04 окт 2025 22:05

Още от началото на сезона беше видно, че отбора не играе добре. Хората се заблуждаваха заради късметлийските победи в края и говореха за шампионски манталитет и подобни. Сега сме в серия от 3 поредни загуби, 2 от тях дошли по същия начин с голове в добавеното време, както ние многократно се измъквахме.
Доста плюят Вирц, днес и на мен не ми хареса, но като цяло е повече от видно, че е играч, лидер е по създадени шансове, а причината нулата все още да стои до броят му асистенции се дължи на пропуските на съотборниците му.
Исак и Ететике също са класа. Аз не съм доволен единствено от бекчетата към момента, доста зле изглеждат.
Притеснително е и положението по крилата. Гакпо умее да бележи, има хубав удар, но далеч не е най-бързото и остро крило.
Салах е на 33, не е в добра форма, а и с оглед на възрастта му може и да не си я върне повече. Човека играе като крило все пак, аз не мога да се сетя за друго крило над 30, което да играе титуляр за някой от останалите европейски грандове.
Яд ме е, защото другите топ отбори в първенството също са доста колебливи, а Слот имаше шампионски отбор + 500 милиона да надгражда и титлата си беше нарисувана. Тотален провал за холандеца към момента. След феноменалното начало със спечелената титла сега много ме разочарова. Отборът няма да се оправи, докато продължаваме да си подаваме толкова бавно и мудно, а за представянето в дефанзивен план дори не ми се говори.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 окт 2025 22:12

kadett1 написа:Нормално, свиквайте, очакват ни още доста подобни полувремена. Това бавно разцъкване отзад губи толкова много време и изненади за противника просто няма как да има. Изведнъж всички отбори ни станаха неудобни и скоро Слот трябва да променя начина на игра, ще му се наложи и тези 450 милиона май не се дадоха за правилните играчи. Наринаха се за нападатели, а проблемите ни са в средата на терена и в защита.

Ама нали Трент не ставаше за защитник и като се махне ще сме цъфнали и вързали. Сега 3ма души ги въртят на неговото място и всеки гол пада от там. Изненадан изглеждаш :mrgreen:

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 04 окт 2025 22:14

Добре,изчетах всички критики. И никой не споменава Конате. За мен ключа е там. Тоя бот се спека ,че ще идва Гехи. После реал явно му завъртя главата и сега го играе...знам ли,обиден,разсеян,ма най ми било некадърен. Ако ви направи впечатление днес беше с отговорността да изнася топката. Да ама не. Не случайно беше изваден
Последна промяна от wu_dnica на 04 окт 2025 22:15, променено общо 1 път.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 окт 2025 22:15

wolf написа:1-1, уж трябва да печелим, вади Мака и пуска Ендо. Не мога понякога... Ще го пазим ли тоя резултат бе

Ами когато всичките ти халфове изгаят в защита...Поне да го беше пратил централен него, както няколко пъти мин сезон, а да върне далеч по-креативния Гравенберх в халфовата линия.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 04 окт 2025 22:19

Истината е Андони Ираола - пича изповядва остър, директен футбол с много скорост и бясна преса. Много близо до стила на Юрген. Ливърпул никога не е бил и не му отива да бъде мишкарски отбор! Тия ни поведоха в 14-тата минута и пропиляхме цялото първо полувреме с тия безумни и безкрайни подавания отзад. Никаква острота, никаква скорост, никаква изненада. Исак е уникален футболист, ама като не стигат топки до него и няма кой да му създаде едно читаво положение за гол, какво да направи момчето?

Слот стана шампион с философията и играчите на Клоп. Откакто взе да сменя и едното, и другото, истината започна да лъсва. 3 поредни загуби! Това за последно се случи сигурно пролетта на 2023-та, когато бяхме най-зле при Клоп. Ах, как ми се иска и на него да бяха отпуснали едни 400-500 млн. паунда, ей така, я след спечелената ШЛ, я след спечелената титла. Какви ли чудеса можеше да направи той с тях? Вместо това - едното лято взехме Адриан и Сеп ван ден Берг (!!!), другото Жота и Тиаго - айде тук малко по-добре, но крайно несериозно за отбор, който става европейски и английски сезон в последователни сезони!
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”