W84me написа:Какво да пускат от Ботев? Няма червен картон за Рилдо, защото вратаря се мята в краката му. Научете ги тия правила, крайно време е .
Къде съм твърдял, че е червен картон и в едната, и в другата ситуация?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Какво да пускат от Ботев? Няма червен картон за Рилдо, защото вратаря се мята в краката му. Научете ги тия правила, крайно време е .
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ElCochino написа:...Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?...На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, ....
...Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Нивото на "Пред стадиона" е отчайващо ниско. На Рилдо било червен картон, много не чуват футбола.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
TristaNNN написа:ElCochino написа:...Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?...На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, ....
...Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях....
Tака сметките стават ли по-малко съмнителни? Няма как да ти приложа извлечения от сайтовете, понеже от известно време Бета *о и Бет3*5 показват историята на залозите само до 12 месеца назад, а аз действам доста отпреди това. Вероятно и с другите е подобна работата, сещате се сами защо са го направили мръсниците, предполагам.
Така, червените числа на втория ред са изтеглени и практически нулирани сметки в посочените сайтове, а черните на същия ред са наличността преди месец време някъде.
Това с уговорката, че не съм се хванал да си правя произволни сметки на произволен файл, за да доказвам нещо на Сульо в анонимен форум, ама знае ли човек - все пак според теб повтарям конспиративни теории. :)))))
Разберете, че всяко нещо си има "цака", стига да имаш желание да четеш, интелект да схванеш и да отделиш доста лично време, а и да поемаш някакви оправдани рискове с парите си междувременно. Така е със залозите, така е на фондовата борса, така е с други финансови инструменти, търговски дейности, абе ... сякаш почти всяко нещо в живота е така.
futbolqga написа:Ако тези записи са автентични, за мен доказват категорична мокра поръчка. Първо излъгаха Гиджена, че играчът на каузата "инцидентно" настъпва Кристиян. После си затварят очите за това, че видимо от 100 камери, Кирилов настъпва топката, а играчът на каузата не я докосва.
futbolqga написа:Мижитурките нещастни привикаха Крис в националния. Не заслужават да отиде, но той е мъжкар и ще си изпълни дълга.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:futbolqga написа:Мижитурките нещастни привикаха Крис в националния. Не заслужават да отиде, но той е мъжкар и ще си изпълни дълга.
Националният отбор е над всичко - само фен на Насо ануса може да си помисли друго
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 23 госта