Имаме доста загубени мачове с тях вследствие на малоумни прояви от наша страна:
- картони след провокация
- разсеяна игра особено в началото или в края на полувремената
- голове след прекъсване на играта заради изпълнения на агитката
и други подобни.
На тези загуби много ме е яд. Не може да играем по балъшки начин срещу отбор, който освен че е много по-силен, има и цялата подкрепа на съдии, други отбори и какво ли още не.
И напротив, никога не съм се ядосвал, ако ни бият с чисто футболно превъзходство. Като например един мач през 2013, когато Стойчо беше събрал отбор от плажовете и нашите в първите кръгове стояха все едно са конуси, а топката минаваше между тях.
ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
При условие, че не можем да поддържаме високи обороти през целия мач, трябва да убиваме темпото на Разградчани като се опитаме без да рискуваме да опазим чиста врата до края. Ако в последните минути на мача са ни останали сили за някоя контра да ги изненадаме, тогава няма да имат много време, да върнат гола и ще се изнервят. Мен много ме притеснява Пастора, тоя човек досега има участие в 5 от головете които са ни вкарани, последния беше глупавата дузпа на аутлинията срещу Локо Сф.
Не съм вярвал ,че някога ще го кажа, но Туриста в момента е по-добре, ако Янев толкова държи на Пастора да го пусне напред по фланга.
Не съм вярвал ,че някога ще го кажа, но Туриста в момента е по-добре, ако Янев толкова държи на Пастора да го пусне напред по фланга.
djd написа:Имаме доста загубени мачове с тях вследствие на малоумни прояви от наша страна:
и други подобни.
На тези загуби много ме е яд. Не може да играем по балъшки начин срещу отбор, който освен че е много по-силен, има и цялата подкрепа на съдии, други отбори и какво ли още не.
И напротив, никога не съм се ядосвал, ако ни бият с чисто футболно превъзходство. Като например един мач през 2013, когато Стойчо беше събрал отбор от плажовете и нашите в първите кръгове стояха все едно са конуси, а топката минаваше между тях.
А от страна на съдиите?По еднно време в техния отбор играеха Брус Ли и Джеки Чан.
goshev написа:djd написа:Имаме доста загубени мачове с тях вследствие на малоумни прояви от наша страна:
и други подобни.
А от страна на съдиите?По еднно време в техния отбор играеха Брус Ли и Джеки Чан.
Повна наглото копеленце Моци къде ритна в корема един сръбски нападател, който имахме тогава. А от съдията грам никаква реакция нямаше.
3 точки трябват!
Разград няма за кво да се напрягат
Разград няма за кво да се напрягат
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- MASTER_COOL
- Контакти:
Искаме ли Левски да е шампион? :P
В кръга на шегата поставям този въпрос 8-)
Нямаме избор трябват ни точки, но всякаква логика е за рутинна победа за гостите.
Прогноза 1:3
Нямаме избор трябват ни точки, но всякаква логика е за рутинна победа за гостите.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Искаме ли Левски да е шампион? :P
Едва ли има някакво значение дали ще сме Ние или Левски. Поне така си мисля аз, дали ще сте Вие или Левски за мен няма проблем. Даже си бях ЗА преди два сезона да ни прекъснете, след това пак щяхме да сме си шампиони.
За мача съм спокоен, 1Х2 е. Закрихме старата Армия, сега искам и да ви открием новата с едно дерби. :)
Само с 2 гола разлика трябва да бием и се изкачваме с 6 места в класирането ;-)
-
- Контакти:
Новия капитан е Теодор Иванов!
Стартираме и с два десни бека- Турицов и Пастор!
Другите съмнителни пешаходци са ясни !
Стартираме и с два десни бека- Турицов и Пастор!
Другите съмнителни пешаходци са ясни !
Турицов, Иванов, Лапеня и Мартино оформят защитния вал.
Пастор, Жордао, Ето'О, Сегер в средата, съответно от ляво на дясно.
Национала Лапоухов на вратата.
В атака Кошмара Годой и Голмайстора Питас.
На скамейката Христо Янев
Зелените още като стъпят на зеления килим и ще се скрият от страх
Пастор, Жордао, Ето'О, Сегер в средата, съответно от ляво на дясно.
Национала Лапоухов на вратата.
В атака Кошмара Годой и Голмайстора Питас.
На скамейката Христо Янев
Зелените още като стъпят на зеления килим и ще се скрият от страх
Последна промяна от 4x4 на 05 окт 2025 19:37, променено общо 1 път.