Dust написа:Руши или премахва е все тая. Идеално се разбира какво визирам.
Дори и неспециалистите виждат кое трябва да се махне. Но лесното е до тук.
Изграждането наистина е много сложно и там се виждат специалистите и техните умения.
+1
Много си прав.
Идва нов треньор или директор и почва: този не искам, онзи не става, другият не съм го докарал аз и т.н. Ама то така хем е по-лесно, хем се печели и време. Щото при нас в момента положението със заплатите е малко "Ден година храни". Та и Керкез в Ботев без пари работеше уж, а при нас се запъна накрая за още някоя заплата. Доколкото помня и Томаш не бе много навит да подава оставка, ама на него не им стискаше да му извиват ръцете накрая.
Сега пак идва Янев и ето Брахими вече е във втория отбор. Това нормално ли е? Играч взет преди два- три месеца и вече е ясно , че няма да го бъде.
Две години играем без крила и сега накрая взеха младия Додай и Брахими.
Че аз ако седна сега да направя една сметка ние колко пари сме загубили от разтрогнали играчи или от такива, за които сме платили немалки суми, а са си тръгнали без пари тя сметката ще излезе баяяяя голяма.
В този смисъл аз не виждам как по този начин клубът може да изплува чисто игрово, а ако не беше огромната финансова мощ на Папазки можеше да доведе и до финансов колапс.
Просто нещата са много зле при нас, ама много последните две години като спортно-техническо управление на първия отбор, а това означава, че и самото менажиране на клуба, назначенията на директори, управлението на кадровия ресурс е трагично.
Постепенно гневът и недоволството се заместват от примирение, апатия и безразличие. А идва и зима.
Нямам никакви очаквания за мача с Лудогорец, дори и да го пропусна няма да е голяма загуба предполагам.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]