Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот DoSomethingDifferent » 03 окт 2025 14:37

Иван Турицов се завърна в националния отбор на България.

Този наистина е някакъв тежък връзкар или, като Шиши, държи някого с компромати, друго обяснение нямам. Ако пък новият ни треньор е решил да го вика заради чисто футболните му качества, заслужаваме си съдбата. Това е най-слабият бек в цялата efbet лига, потресен съм, нищо че е от ЦСКА.
Do Something Different!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 14:46

MASTER_COOL написа:Да не си играят с нервите на феновете, защото този път няма да издържат и нищо няма да ги спре !!!
Ако това е целта им - да ги Е..А и в измамниците.

Реално погледнато няма нужда от два отбора с името ЦСКА. Подвеждащо е най-малкато, макар че ние вече свикнахме с тази реалност, не ни пречи. Въпросът е дали слухът е верен и ако отговорът е положителен, как ще се направи - чрез обединение или нашето дружество остава, а другото - в небитето.

Във всеки случай не би било никак добре да ни вкарат в Европа чрез 1948. Това няма да се приеме от никого.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 03 окт 2025 15:15

peliforewer написа:Това ще противоречи на всякаква логика, две конкуриращи се фирми да се обединят.Болшинството фенове няма да го подкрепят.

Не е задължително тези фирми да се обединяват. Просто едната компания ще купи другия отбор и готово. Ако феновете не одобрят ще се получи едно ЦСКА с нов модерен стадион .......без публика?! Пълен смях.

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 03 окт 2025 15:20

MASTER_COOL написа:Какви обединения ви гонят ?!
Предпочитам фалит пред това.
Стане ли това - ПРИКЛЮЧВАМ с футболчето от България !!!

Фалит вече имаше през 2016 година и сега ми се струва, че ще измислят нещо друго. Примерно ще изпаднем от групата и след това ще ни разформироват. Само спекулирам, но съм известен като добър пророк за лоши прогнози.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2025 15:36

В Неделя ще бъде ясно изразена позицията на феновете на самият стадион !!!
Методи Томанов незабавно трябва да изчезне ! Незабавно !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 15:36

ivonotbad написа:
MASTER_COOL написа:Какви обединения ви гонят ?!
Предпочитам фалит пред това.
Стане ли това - ПРИКЛЮЧВАМ с футболчето от България !!!

Фалит вече имаше през 2016 година и сега ми се струва, че ще измислят нещо друго. Примерно ще изпаднем от групата и след това ще ни разформироват. Само спекулирам, но съм известен като добър пророк за лоши прогнози.

Могат да ни разформироват и без да строят ултра модерен за България стадион. Кой ще домакинства там? Националите???
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 03 окт 2025 15:59

Много е жалко да наливаш пари в отбор с един файтон публика и без собствен дом. След като не успя да привлече феновете на ЦСКА, сега Цеката го прави само за да начеше собственото си его.
Е с такъв отбор какво има да се обединяваме?
Ако му е писнало може да ни прехвърли правата на част от футболистите си, ако и те са съгласни разбира се. Тогава би могъл при бъдещи трансфери, евентуално да си прибере част от вложените средства. Все пак мисля че всичко това са писаници с които знаят че ще предизвикат дебат и съответен рейтинг, от типа, когато някога се случи и ако се случи, тогава определената медия да каже, ние бяхме първите.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2025 16:11

DoSomethingDifferent написа:
Иван Турицов се завърна в националния отбор на България.

Този наистина е някакъв тежък връзкар или, като Шиши, държи някого с компромати, друго обяснение нямам. Ако пък новият ни треньор е решил да го вика заради чисто футболните му качества, заслужаваме си съдбата. Това е най-слабият бек в цялата efbet лига, потресен съм, нищо че е от ЦСКА.

Този държи важни хора с компромати, по всичко си личи.
Само на една тема компроматите могат да бъдат толкова яки и страшни.
Изглежда в нашия футбол действа Гей Мафия. И Иван е някакъв там. Имам мнение като какъв, но няма да го споделям засега ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2025 16:19

Аз нямам информация да се подготвя каквото и да е, така че за момента не вярвам на тези слухове и допускам, че са партенки от сайта на Пеефски - Блиц. Другите интриганти са от сайта на Гриша Ганчев - арена(бивш тъп) спорт.

От друга страна, ако тръгнат да правят нещо, имат моята подкрепа тази измишльотина да спре, но не виждам никаква причина да се обединяват два клуба, единият от които има бази и активи за стотици милиони, а другият няма нищо и играе на гости в село Бистрица, пред празни трибуни.

Ако искат да затворят тази язва, няма нужда да се обединяват двете юридически лица и да създадат ново. Има още две законови възможности - едното просто да бъде заличено, а за пред медиите да бъде обяснено, че има "обединение".

Другата опция е едното юридическо лице (Бистрица 48) да се влее (това е юридическия термин) в ПДК ЦСКА АД, като си остава името ПФК ЦСКА АД и ЕИК номера на ПФК ЦСКА АД. Просто като чукнеш в Търговския регистър ЕИК на Бистрица 48 ще ти излиза, че вече не съществува и се е вляло в ПФК ЦСКА АД.

Но засега това са само слухове. Има разбира се логика един цесекар, колкото и да е див, да не казвам луд, да се е осъзнал и да търси вариант с достойнство да санира грешката си. Както казва народа, по-добре късно, отколкото никога ... Ама колко е вероятно според вас ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 16:29

Според мен ако се случи Папазки на 100 процента ще иска да запази само за себе си стадионът и другите активи като бази и това е нормално. Той даде парите за тях.

Вече самия клуб и АД-то , където влизат емблемата и марката може да са разпределени 50 на 50.

Само не знам как ще се оправят с толкова футболисти накуп.

За Цеката това ще е супер, щото той няма нищо. Един клуб без фенове, без история, изобщо- Нищо.

За Папазки може да е от полза това, че разходите около клуба за трансфери, заплати, всичко ще бъдат вече наполовина.

Оттам нататък кой ще взима ключовите решения аз не знам, но може Папазки да се оттегли леко от оперативната власт, щото явно не му се получава, а на по-късен етап и да реши да излезе от клуба.

Само това ме притеснява — да не останем в един момент само с Цеката, а Папаза да си вземе стадиона и базите и да си бие камшика.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”