Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ
САМО ЛЕВСКИ!
Днес разбрах, че Лудогорец са играли с Малмьо и са ги победили :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- MASTER_COOL
- Контакти:
vlong написа:Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ
Имай в предвид, че са с резервите като цяло.
Иначе Бетис е много сериозен отбор и категорично е от нивото на АЗ.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:vlong написа:Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ
Този пак издига в култ Левски. Има нещо сбъркано в него. :mrgreen:
Левски са на ниното на Атлетико М, но просто късметът не ги покрива. Инак да са шампиони и минимум редовни 1/4-финалисти в ШЛ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MASTER_COOL написа:vlong написа:Гледам ги Тея Бетис, и те нищо впечатляващо, па как все Левски му се падат разни машини като Айнтрахт и АЗ
На Лудогорец най-добрите им футболисти са в бокса плюс и в тоя мач Куртулуш и той май замина до края на сезона.
Бетис са си класа, неслучайно са шести във временното класиране. Видимо е, че не се напъват много в мача, но когато един отбор се чувства сигурен и уверен играе точно по този начин
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Бетис били от нивото на АЗ :mrgreen:
Испанските и английските отбори са от друга лига дори сравнено с немските, италианските и френските
Испанските и английските отбори са от друга лига дори сравнено с немските, италианските и френските
pomiqrat написа:Левски са на ниното на Атлетико М, но просто късметът не ги покрива. Инак да са шампиони и минимум редовни 1/4-финалисти в ШЛ.
Ти до преди малко не знаеше за Малмьо, ама явно за Левски знаеш много.
САМО ЛЕВСКИ!
Сон позна....за автогола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Bet_Expert написа:MASTER_COOL написа:Bet_Expert написа:По кой тв канал ще излъчват Лудорогец-Бетис?
Някой знае ли?
BTV Action
Благодаря ти!
Бъди здрав!
И да ви се вдигне отбора, защото Ботев е пред загиване, а са с нов стадион.
Ако и при вас стане така, жалко за строежа на стадиона.
Никой няма интерес да се строят нови стадиони, а на тях да играят изпадащи отбори.
Благодаря ти още веднъж за информацията.
Приятна вечер!
Благодаря ти за пожеланията :)
Желая също здраве и късмет на теб и всички покрай теб!
Относно моя отбор - спокоен съм. Знам, че добрите дни рано или късно ще се завърнат.
Пожелавам ти сърдечно и твоя отбор да започне строеж на стадион. Това е важно за целият бг футбол и спорт като цяло.
Благодаря ти!
Дано се случи.
Наистина.