Като цяло просто е плачевно какво става в клуба. Рашфорд и Хоулунд изглеждат преродени. Ама нормално. Вчера гледам Хоулунд получава пасове зад гърба и центрирания като хората от Де Бройне, който си играе десятка и има свободна позиция и си ходи където има празни пространства. Да дойдат при нас, да забием Де Бройне осмица в центъра, хем далече от наказателното поле на противника, където му е хвърлен пъпа, хем близо до своята врата, където му е неудобно. А пък Хоулунд да си се върне при безцелните високи топки и да ревем че не бележи. Тоя простак от Португалия не знам кво го толелират още. Рашфорд, Гарначо и Расмус ги охулихме, че не стават. Ама защо трябва да изпускаме играчи като Коби, Хевън и Йоро?
Четох някаква статия уж от сериозен източник, че Рубен вече се изолирал от отбора и си говорил само с тарторите. Затова Де Лихт, Хари и Шоу играят, а младите го ядат. Не знам тия нашите какво очакват. Тва чакане за това уволнение може да е с пагубни последствия.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Съвсем скоро ще е аут. Предполагам след мача с Ливърпул, ако не е станал гаф в събота срещу Съндърланд. Спекулациите за нов мениджър никога не са случайни. Сигурно ще е Карик в ролята на Солскяер. Ако има нормални резултати, няма да е временен :lol:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Докато си мислим, че мъчна победа не е ГАФ !
Много ниски критерии.
Всичко под 4:0 трябва да е ГАФ !
Португалският филмар и нещастник - ВЪН от ОЛД ТРАФОРД !
Много ниски критерии.
Всичко под 4:0 трябва да е ГАФ !
Португалският филмар и нещастник - ВЪН от ОЛД ТРАФОРД !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
CSKA69 написа:Страхотно видео за времето на Моуриньо в Юнайтед, препоръчвам този канал в ютуб за подобни видеа, ако нямате какво друго да правите хаха - https://www.youtube.com/watch?v=6KfFFViDUKQ
За мен първият сезон на Моуриньо е може би най-добрия след ерата на сър Алекс - бруталната поредица от над 20 мача без загуба, помрачена от доста равенства (в доста от тях ни липсваше и късмет) и накрая триумф в ЛЕ и Карабаото. Гледах малко Бенфика срещу Челси и ми се струва, че играят по същия начин, описан във видеото. За мен Моуриньо си остава много добър треньор и липсата на късмет да попадне в зле управлявани клубове след втория му период в Челси е причината хората да говорят за неговото падение. Естествено вярно е и това във видеото, че той е успешен когато е обграден с old school играчи и го има момента, че сякаш не може да се нагоди към по-младите футболисти, които твърде много се влияят от социалните мрежи. Имам спомен за едно негово интервю, че осъзнава това за тази генерация футболисти и че не може да се отнася с тях както примерно се е отнасял с Лампард. Та въпреки всичко очаквам сега в Бенфика да избухне отново, стига да има късмет, което може би е и най-важното. Всеки успешен треньор е много добър треньор, който е имал късмет в ключови моменти. Обаче има и много добри треньори, на които им е липсвал късмет - ето и от мен едно видео по темата - https://www.youtube.com/watch?v=3LopI4YeC4I. Не е на футболна тематика, но важи за кариерите на треньорите и футболистите.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
На Моуриньо не му позволиха да се наложи над футболистите. Щеше бая плява да изгони, но станахме модерни да даваме път на тъмнозелените и различните. Логично бързо му скроиха шапката. А и като цяло повече от 2 сезона не изкарва. Case closed
-
- Контакти:
Хойлунд с три гола в пет мача. Та той вкара досега повече отколкото при нас цял сезон! Колкото и да са неможачи тия зад него, това ми е съмнително как изведнъж става близнак на Хойлунд!
Рашфорд от девет мача е с два гола и ПЕТ асистенции! ПЕТ АСИСТЕНЦИИ! При нас не подаваше на никого и само искаше да "блести", в Барса с ПЕТ асистенции досега! Новият Зидан, ебати!
Антони от четири мача с един гол и една асистенция.
Какво да ви кажа... Тези въпросните се спъваха в краката си при два треньора вече. Но сега са при треньори, които не си поплюват и треньори, които знаят, че имат подкрепата на ръководствата си. В тези отбори е каквото каже треньора, това става! Който треньора реши да играе, той ще играе. Независимо какъв си и кой си, ако не играеш си на скамейката! При нас... играе се според популярността ти в соц мрежите! Много жалко, а се вижда, че МОГАТ! Могат, но са лигави!
Рашфорд от девет мача е с два гола и ПЕТ асистенции! ПЕТ АСИСТЕНЦИИ! При нас не подаваше на никого и само искаше да "блести", в Барса с ПЕТ асистенции досега! Новият Зидан, ебати!
Антони от четири мача с един гол и една асистенция.
Какво да ви кажа... Тези въпросните се спъваха в краката си при два треньора вече. Но сега са при треньори, които не си поплюват и треньори, които знаят, че имат подкрепата на ръководствата си. В тези отбори е каквото каже треньора, това става! Който треньора реши да играе, той ще играе. Независимо какъв си и кой си, ако не играеш си на скамейката! При нас... играе се според популярността ти в соц мрежите! Много жалко, а се вижда, че МОГАТ! Могат, но са лигави!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Антъни го чакам довечера да бродира в Разград :lol: :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Най-малко Хоулунд е лигав. Просто получава шансове и ги реализира. И това го твърдя от десет месеца. Сега Сеско е новата жертва на Аморим. Като си неможач все играчите са ти виновни. Куня го виждаме какво може, а още няма гол или асистенция. Просто Аморим е от тия треньори, от които гледаш да си пазиш играчите. Аз не смятам, че играчите са лигави. Но със сигурност осъзнаха, че тоя треньор е пътник и вече не се и влагат. Но Аморим и той е пълно лапе: иска заради една титла в Португалия всички да се съобразяват с него и си живее в негов свят. Пожелавам му мъки и в следващите професионални начинания. Неуважително отношение към клуб, към фенове и към играчи. Тамън реших, че поне ще демонстрира чест и ще напусне. Но с последните с интервюта стана ясно, че Аморимовица го е мъмрила и му е казала да си чака неустойката.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
@JacobsBen: “Some form of new goalkeeper, I'm told, will arrive in 2026.” [@UnitedStandMUFC]
Какво става с новия от Антверпен? Учим го на А и Б във вратарството ли :(
Какво става с новия от Антверпен? Учим го на А и Б във вратарството ли :(
-
- Контакти:
Ти не разбра ли, че при нас младите нямат много място, за да питаш за Ламенс!? За което съм разочарован от Аморим. Половин сезон му трябваше да разбере, че Онана не става, та пусна резервата му, който и той не става. Да видим и това кога ще осъзнае, както и това, че по-зле на вратата от Онана и турчака няма как да стане. А преди двойката ни вратари бяха Де Хеа и Ромеро!