Много слухове в интернет, че Аморим може и сам да си тръгне. Мъжко ще е от негова страна.
Имало уж слухове (не знам дали да достоверни), че Аморим искал да си тръгне след мача с Брайтън, но ИНЕОС са го убедили да остане.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Е той май беше казал, че не се интересува от неустойката, дори и да го уволнят няма да я вземе.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Astronomer написа:Е той май беше казал, че не се интересува от неустойката, дори и да го уволнят няма да я вземе.
След "страхотната" работа при нас вече се интересува. Скоро няма да има желаещи да го вземат на работа и тези 12 млн са му повече от достатъчни да се пенсионира по-рано :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Astronomer написа:Е той май беше казал, че не се интересува от неустойката, дори и да го уволнят няма да я вземе.
След "страхотната" работа при нас вече се интересува. Скоро няма да има желаещи да го вземат на работа и тези 12 млн са му повече от достатъчни да се пенсионира по-рано :mrgreen:
Е мисля, че го беше казал именно след последната ни загуба
Аз това изобщо не го вярвам, особенно в днешно време! Ще рискува да изгуби 10-12м за да се направи на мъж... Къде ги тези вече!? Още 3-4 дена ще потърпи ако е нагласен :)
Иначе аз мн се надявам на Гласнер от Кр Палас! Продадоха му сумати играчи, а играят мн стабилно и са без загуба още във ВЛ! От както той ги е хванал са много сериозен отбор. Първи купи и т.н. Има добър опит във ВЛ! Само не знам как би се справил с нашите утрепки на терена, че да не го сготвят и него накрая!
Иначе аз мн се надявам на Гласнер от Кр Палас! Продадоха му сумати играчи, а играят мн стабилно и са без загуба още във ВЛ! От както той ги е хванал са много сериозен отбор. Първи купи и т.н. Има добър опит във ВЛ! Само не знам как би се справил с нашите утрепки на терена, че да не го сготвят и него накрая!
-
- Контакти:
Beloev написа:Иначе аз мн се надявам на Гласнер от Кр Палас!
Безсмислено е да се кани Гласнер. Той играе със същата схема като Аморим - 3-4-3. Нашите милионери не стават за тая схема. Ираола от Борнемут е по-добър вариант.
- MASTER_COOL
- Контакти:
contradictor написа:Beloev написа:Иначе аз мн се надявам на Гласнер от Кр Палас!
Безсмислено е да се кани Гласнер. Той играе със същата схема като Аморим - 3-4-3. Нашите милионери не стават за тая схема. Ираола от Борнемут е по-добър вариант.
ОООоооо да седи далеч от ОТ ! Щом и тоя преподава с "ЕЛХАТА" :lol: :lol: :lol:
Новият договор на новият мениджър трябва да съдържа точка първа, която да гласи : 4-3-3 или гориш !!!
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:contradictor написа:Beloev написа:Иначе аз мн се надявам на Гласнер от Кр Палас!
ОООоооо да седи далеч от ОТ ! Щом и тоя преподава с "ЕЛХАТА" :lol: :lol: :lol:
Новият договор на новият мениджър трябва да съдържа точка първа, която да гласи : 4-3-3 или гориш !!!
Как го виждаш състава в такъв случай? От ляво в халфовата линия кой е?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вместо да очаквам мач на Юнайтед, очаквам този на Барса, заради Рашко :shock: :o :mrgreen:
Това е новата реалност!
Това е новата реалност!
Глорихънтър! Юда! 8-)