efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Мнениеот olimpi » 01 окт 2025 15:20

ananas написа:
olimpi написа:Този картон може да се даде - нефутболно действие затрашаващо здравето на противников футболист.
Това не може да е червен картон на никоя планета, защо пригласяш на разни нещастници, които ни мразят?

И по-скандални картони сме виждали точно от плешото пластмасов и по-яки резачки от гидженката - справка число на Герена преди два сезона..
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 15:32

Дай направо на 6, че там имаше един мач преди години когато уж шампиони щяхте да ставате пъг отнесохте шестуна. А гледам сте в зоната на изпадащи, ще е жалко да поритате на село уж голяма публика пък новото стадио празно. С по -малко от гол на мач за разгром се гласите - бихме и по-силни отбори от вас с човек по-малко, не се наперушинвай.

Ние не сме цвят но защитата е всичко друго но не и паника, а нападението е ялово срещу слвизирани отбори вкл. лежащата кауза и затворени отбори. Голът го вкарахме когато се изнесохте да нападате.[/quote]
Колега много ще дълъг разговора! Ако почна си спомням всички мачове с по 3, 4 ,... И стигна и аз до шестицата. Най голямата ви шестица на собствен терен!!! Няма смисъл!
Просто ти отговори най- правилно на въпросът ми, въпреки леките отклонения и увъртане!!! Това е достатъчно!.......
А иначе направи справка единствено от кого сте яли 6 мешета в център на Софето!:))))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 01 окт 2025 15:33

metodito написа:
Bet_Expert написа:[
Ъгловите удари не са фактор за нищо, както и владението на топката в %.

Ъгловите са създадени опасности. Отделно, при Генчев всеки четвърти ъглов беше гол. А в Англия неслучайно публиката ръкопляска, когато топката отиде в корнер.

Като превъзхождахме и в двата мача Алкмаар по ъглови, колко гола им вкарахме?
1 вкаран и 6 получени.
Ти си бий цял мач ъглови, онези с две контри бързи ти правят 2 гола.
Това е спорт на голове, а не на положения, корнери, греди, владеене на топката и т.н.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 01 окт 2025 15:40

Beyonddeath написа:
Plovdiv_1926 написа:
Beyonddeath написа:Еднпо се чудя, като дойде тоя Октомври и Левски тотално се променя. И това много години наред. Като се сетя за началото на този век, ми излизат пак някакви тъпи спомени, че все октомври и ноември са ни тегави. Губят мотивация или просто са си некадърни след 10тина мача от първенството.

Аз друго съм забелязал, почти всяка година, в която се засилвате за титла, до 10-ти кръг имате само 1-2 излизания от София, такива като Томислав надуват балона и еуфорията как задължително трябва да сте шампиони и при няколко по-тежки мача идва спад и в настроение, и в игра. Нормално е да не вземете две поредни гостувания в Пловдив при това ниво на организация в клуба ви в сравнение с конкурента, трябва Лудогорец да бъркат често, за можете да сте в битката за титлата до края.

Прав си, за мен Томислав е тотален смешник. Не го слушам или гледам от поне 15 години, все надува кавала, как ТРЯБВАЛО, да сме шампиони. То и аз трябва да съм с Анджелина Джоли, ама жената не дава - това е реалността. И на мен ми се иска да правя какви ли не неща с актрисата, ама с тоя малък х.., на дали ще мога :D. Същото е и с Левски, всички искат да сме шампиони, ама не си казват истината, че са ни малки за тая работа. 90% от нещата, които се случват в клуба са тотален хаос и няма как да е реално да се става шампион.

Браво за мнението! И на двама ви!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 окт 2025 15:45

ananas написа:Жълтият гост е видимо превъзбуден, нормално, когато отборът ти е боксова круша и паднеш от най-омразния съперник. А Филипов изглежда безпомощен и само реве. Верно бяха ощетени от съдиите в 1-2 мача, но той се оплакваше и в други с напълно нормално съдийство, както тоя вчера. Спокойно, няма да изпаднете!

Такива като тях трябва да изпадат само за назидание.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 15:55

realno написа:
ananas написа:Жълтият гост е видимо превъзбуден, нормално, когато отборът ти е боксова круша и паднеш от най-омразния съперник. А Филипов изглежда безпомощен и само реве. Верно бяха ощетени от съдиите в 1-2 мача, но той се оплакваше и в други с напълно нормално съдийство, както тоя вчера. Спокойно, няма да изпаднете!

:))))))) колега, аз само попитах имаше ли червен картон в 22-та секунда?…пък ти...превъзбуден?
Му хаааааааа
..и изпадане за назидание?!
Му хаааааааааа.веселяк!:))))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2025 16:01

Bet_Expert написа:
metodito написа:
Bet_Expert написа:[
Ъгловите удари не са фактор за нищо, както и владението на топката в %.

Ъгловите са създадени опасности. Отделно, при Генчев всеки четвърти ъглов беше гол. А в Англия неслучайно публиката ръкопляска, когато топката отиде в корнер.

Като превъзхождахме и в двата мача Алкмаар по ъглови, колко гола им вкарахме?
1 вкаран и 6 получени.
Ти си бий цял мач ъглови, онези с две контри бързи ти правят 2 гола.
Това е спорт на голове, а не на положения, корнери, греди, владеене на топката и т.н.

В хоризонталния футбол е така.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 окт 2025 16:03

Последното не е ясно, чакат ти луди опашкарски дербита и с оглед на качеството на другите изпадняци - Септември и Славия, които не изглеждаха толкова жалко срешу нас както пилуетата второто срещу нас където само липсата на късмет с гредите и хроничното неможене на нападачите ни ги спасиха от тройка с гарнитура (те освен волето на ТН и лошо поведена топка, която Майкон изби друго положение нямаха), нищо добро не ги чака.

А този е дразнител.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2025 16:05

tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
tiamat написа:Съвсем приятелски съветвам хората, които са толкова сигурни в "анализите" и мненията си, да погледнат малко подкастите на AndyTalk, на който професията му е анализатор.

Може ли малко инфо койе този Анди и къв му е тока? Сериозно питам

Един пич от "трибунката". Анализите му са наистина добри, ма "футболен анализатор", като "професия" ми е малко множко.

Какво е трибунката - онова в ютюб ли?

Да. Между другото този андитолк е пичага. И наистина знае. Инак това вчера - атаката за гола със сигурност беше заучена.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 окт 2025 16:08

ГАНЧО написа:
realno написа:

:))))))) колега, аз само попитах имаше ли червен картон в 22-та секунда?…пък ти...превъзбуден?
Му хаааааааа
..и изпадане за назидание?!
Му хаааааааааа.веселяк!:))))

Че кой коментира теб и твоите терзания, че се месиш? Ако исках щях да отговоря на теб.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”