efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Мнениеот olimpi » 01 окт 2025 14:41

ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)

С оглед на предишни желязковщини, като нищо можеше да се даде ч.к. и нямаше да е изненада. Този картон може да се даде - нефутболно действие затрашаващо здравето на противников футболист. Ако го бяха викнали на телевизора пластмасов си го даваше.

Сега отделно в състоянието, в което Ботев е и немощта в нападение, дали нямаше да отнесете плувката вдигайки се на юруш да биете още в средата на второто полувреме и то с повече от един гол.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 окт 2025 14:44

ГАНЧО написа:
helic написа:
ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)

и дойде тук да искаш ние да ти решаваме офталмологичните проблеми?

Не!!! Просто се ръководя от принципа: " С питане до Цариград се стига"!
За теб истината не е ли важна? Защото Томето я търси като мен непрекъснато!:))) Вие нищо не можете да решите, както и аз!!! Но!!! Слагайки си ръка на сърцето аз коментирам свободно, без задръжки, защото приемам чуждото мнение!!! Ако ти, гледайки снимката, ми кажеш, че вратарят не е достатъчно окървавен, аз ще се замисля,.....дали няма да сбъркам, ако си мисля, че това е червен картон??? Все пак ми говори човек, за когото " Левски значи свобода"!!!
:))))))

от кога критерий за червен картон е дали някой е достатъчно окървавен?

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 14:57

от кога критерий за червен картон е дали някой е достатъчно окървавен?[/quote]
Винаги!:) жълтите ги дават за симулация, бутане, репчене,.....а червените за "Опасна игра"!!:)))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 14:59

ГАНЧО написа:Винаги!:) жълтите ги дават за симулация, бутане, репчене,.....а червените за "Опасна игра"!!:)))

Отново ти препоръчвам да видиш ситуацията с почти убийството на Чех и тогава да говориш. Изключително слаби сте в момента, за да имате каквито и да е претенциЙ към съдията
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 15:04

olimpi написа:

С оглед на предишни желязковщини, като нищо можеше да се даде ч.к. и нямаше да е изненада. Този картон може да се даде - нефутболно действие затрашаващо здравето на противников футболист. Ако го бяха викнали на телевизора пластмасов си го даваше.

Сега отделно в състоянието, в което Ботев е и немощта в нападение, дали нямаше да отнесете плувката вдигайки се на юруш да биете още в средата на второто полувреме и то с повече от един гол.

Ние не можем да гадаем! С оглед на яловото нападение на гостуващия отбор и паникьорите в защитния вал, можеха да доведат до тройка, четворка......в полза на домакините!
Това не трябва да е причина за това какво да отсъди рефера!!! Всеки рефер, който държи на името си отсъжда по правилата!!!

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 01 окт 2025 15:09

olimpi написа:Този картон може да се даде - нефутболно действие затрашаващо здравето на противников футболист.
Това не може да е червен картон на никоя планета, защо пригласяш на разни нещастници, които ни мразят?

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 15:10

tmanolov написа:
ГАНЧО написа:Винаги!:) жълтите ги дават за симулация, бутане, репчене,.....а червените за "Опасна игра"!!:)))

Отново ти препоръчвам да видиш ситуацията с почти убийството на Чех и тогава да говориш. Изключително слаби сте в момента, за да имате каквито и да е претенциЙ към съдията

Претенциите към съдията не зависят от това колко си слаб и колко си силен!!! Навярно така разсъждават и други хора, които съдят за кокошка без прошка, а за милиони...... Колега, спри да се излагаш!!! Умния човек знае кога трябва да спре! Не ставай за смях!!!

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 01 окт 2025 15:16

Жълтият гост е видимо превъзбуден, нормално, когато отборът ти е боксова круша и паднеш от най-омразния съперник. А Филипов изглежда безпомощен и само реве. Верно бяха ощетени от съдиите в 1-2 мача, но той се оплакваше и в други с напълно нормално съдийство, както тоя вчера. Спокойно, няма да изпаднете!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 окт 2025 15:18

ГАНЧО написа:
olimpi написа:

Ние не можем да гадаем! С оглед на яловото нападение на гостуващия отбор и паникьорите в защитния вал, можеха да доведат до тройка, четворка......в полза на домакините!
Това не трябва да е причина за това какво да отсъди рефера!!! Всеки рефер, който държи на името си отсъжда по правилата!!!

Дай направо на 6, че там имаше един мач преди години когато уж шампиони щяхте да ставате пъг отнесохте шестуна. А гледам сте в зоната на изпадащи, ще е жалко да поритате на село уж голяма публика пък новото стадио празно. С по -малко от гол на мач за разгром се гласите - бихме и по-силни отбори от вас с човек по-малко, не се наперушинвай.

Ние не сме цвят но защитата е всичко друго но не и паника, а нападението е ялово срещу слвизирани отбори вкл. лежащата кауза и затворени отбори. Голът го вкарахме когато се изнесохте да нападате.
Последна промяна от olimpi на 01 окт 2025 15:22, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 01 окт 2025 15:19

ananas написа:
olimpi написа:Този картон може да се даде - нефутболно действие затрашаващо здравето на противников футболист.
Това не може да е червен картон на никоя планета, защо пригласяш на разни нещастници, които ни мразят?

Благодаря ти колега!!:) Твоето мнение е кратко и ясно. Точен отговор на въпросът ми!! "Имаше ли червен картон в 22-та секунда"! Без обиди, аргументирано!
Му хаааааааааа
Скоро очаквам да се появи и модератора за да ми връчи червен картон защото дразня, а не търся истината!:)))(

Върни се в “Левски”