efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.
А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
от тАлАвизора ли, че на стадиона ви нямаше никакви :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
Не талавизора, за червен картон питам? Не можах да видя и на живо и по тлавизура!:)))
Му хаааааааа
ГАНЧО написа:tmanolov написа:ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
Не талавизора, за червен картон питам? Не можах да видя и на живо и по тлавизура!:)))
Му хаааааааа
Пускаш си мача Рединг-Челси и гледаш горе-долу същата ситуация, след която почти убиха Чех - https://www.youtube.com/watch?v=rgX1Yb9p5b8 После ми казваш какъв картон имаше и го прилагаме същия и тук
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:ГАНЧО написа:tmanolov написа:ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
Му хаааааааа
Пускаш си мача Рединг-Челси и гледаш горе-долу същата ситуация, след която почти убиха Чех - https://www.youtube.com/watch?v=rgX1Yb9p5b8 После ми казваш какъв картон имаше и го прилагаме същия и тук
А ти си пусни мача с Лудогорец!:)))
"Рилдо заслужаваше червен картон повече от Видал
Ако трябва да се степенува грубостта на двете нарушения, то това на Рилдо срещу Наумов изглежда да заслужава много повече санкциониране с червен картон. Левски дори изиска ВАР-аудио за ситуацията с Видал и Димитров от мача с Лудогорец, но сега едва ли ще го направи, когато ситуацията е в ущърб на отбора. И Цветомир Найденов е прав да се шегува с Левски, като написа след мача на „Колежа“: „Записи от UFC ще искаме ли?“
Просто ти задълбочи темата!:))) Аз просто не видях и попитах, а то се оказа болезнено.....
:))))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... embed_post
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... embed_post
ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
и дойде тук да искаш ние да ти решаваме офталмологичните проблеми?
ГАНЧО написа:Просто ти задълбочи темата!:))) Аз просто не видях и попитах, а то се оказа болезнено.....
аз лично никъде не съм мрънкал нито за дузпата, нито за картона на Видал - даже колегите тук се сърдиха, че съм казал, че гидженката се е справил с мача. Тук също не ивждам за какво се мрънка - абсолютно нормална ситуация, в която не следва дори да се даде картон, защото не е умишлено. Гледайте да не изпаднете, защото, колкото и да сте полуприпоци, не отива на третата по големина агитка у нас, да се повизава в Б група
Непринуден написа:
Ако го беше настъпил с бутонките по лицето, щеше да има червен картон. Тук виждам спорна топка на 11 метра от вратата, нито е в петия метър, нито е във въздуха. Двамата са близо до топката и имат право да се борят за нея. Наумов решава да тества с лицето си, дали Рилдо носи кори. Случва се. Ако беше толкова зле, не е ли по правилата да го сменят? (моз. сътресение и т.н.)
Иначе за мача супер мудно, до някъде безидейно представяне през първото полувреме, макар че треньора на Ботев така и не можа да разбере тактическата постройка на Левски в атака и имаше доста отворени пространства за атакуване. Само сигруни пасове назад или настрани. Почти никаква преса, направо си помислих, че около 30- тата минута окапаха.
Коренно различно второ полувреме за мен. Доста динамика, доста пресинг, дори и да имаше доста грешки при отигравания, съперника беше веднага затруднен да изнася. И пак бая лаком Сангаре, който можеше много ситуации да отиграе по- просто, обаче както винаги решава сам всичко да прави. Ако имахме един качествен нападател, Сангаре щеше да играе 15 мин на мач макс при Веласкес.
Имахме ли удар във вратата първото полувреме?
Иначе за мача супер мудно, до някъде безидейно представяне през първото полувреме, макар че треньора на Ботев така и не можа да разбере тактическата постройка на Левски в атака и имаше доста отворени пространства за атакуване. Само сигруни пасове назад или настрани. Почти никаква преса, направо си помислих, че около 30- тата минута окапаха.
Коренно различно второ полувреме за мен. Доста динамика, доста пресинг, дори и да имаше доста грешки при отигравания, съперника беше веднага затруднен да изнася. И пак бая лаком Сангаре, който можеше много ситуации да отиграе по- просто, обаче както винаги решава сам всичко да прави. Ако имахме един качествен нападател, Сангаре щеше да играе 15 мин на мач макс при Веласкес.
Имахме ли удар във вратата първото полувреме?
helic написа:ГАНЧО написа:А дали имаше червен картон в 22 -та секунда? Не можах да видя добре?:)
и дойде тук да искаш ние да ти решаваме офталмологичните проблеми?
Не!!! Просто се ръководя от принципа: " С питане до Цариград се стига"!
За теб истината не е ли важна? Защото Томето я търси като мен непрекъснато!:))) Вие нищо не можете да решите, както и аз!!! Но!!! Слагайки си ръка на сърцето аз коментирам свободно, без задръжки, защото приемам чуждото мнение!!! Ако ти, гледайки снимката, ми кажеш, че вратарят не е достатъчно окървавен, аз ще се замисля,.....дали няма да сбъркам, ако си мисля, че това е червен картон??? Все пак ми говори човек, за когото " Левски значи свобода"!!!
:))))))