efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Мнениеот metodito » 01 окт 2025 06:29

Bet_Expert написа:[
Ъгловите удари не са фактор за нищо, както и владението на топката в %.

Ъгловите са създадени опасности. Отделно, при Генчев всеки четвърти ъглов беше гол. А в Англия неслучайно публиката ръкопляска, когато топката отиде в корнер.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 окт 2025 06:56

Няма логика да има много доволни тук...все пак бихме! Със здраве

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 09:07

Утре, т.е. днес, вестниците, първи :lol:

В реалността сме играли 4 мача с отборите от топ 6 и равносметката не е уау - 1-2-1 и 2:2 голова разлика - всеки сам да си преценЯ, колкото и да говорим за едва 10 изиграни кръга. Обаче пък бием слабаците, което нито Генчев, нито Мъри правеше, докато на Хулио му връзва и успява с голове в поселдните минути. Някои му викат класа, аз го наричам късмет - пак всеки сам си преценЯ :mrgreen:

1914.1902 написа:Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 окт 2025 09:27

tmanolov написа:Утре, т.е. днес, вестниците, първи :lol:

В реалността сме играли 4 мача с отборите от топ 6 и равносметката не е уау - 1-2-1 и 2:2 голова разлика - всеки сам да си преценЯ, колкото и да говорим за едва 10 изиграни кръга. Обаче пък бием слабаците, което нито Генчев, нито Мъри правеше, докато на Хулио му връзва и успява с голове в поселдните минути. Някои му викат класа, аз го наричам късмет - пак всеки сам си преценЯ :mrgreen:

1914.1902 написа:Изображение

Ми то ако имаме 3-1-0 примерно срещу топ 6, ще сме сигурни шампиони. Голям късмет е с две греди от създадени положения. На фона на създадените ситуации в мачовете сме много под очаквания брой вкарани голове

Beyonddeath
Контакти:

Мнениеот Beyonddeath » 01 окт 2025 10:00

Еднпо се чудя, като дойде тоя Октомври и Левски тотално се променя. И това много години наред. Като се сетя за началото на този век, ми излизат пак някакви тъпи спомени, че все октомври и ноември са ни тегави. Губят мотивация или просто са си некадърни след 10тина мача от първенството.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 окт 2025 10:05

metodito написа:
Bet_Expert написа:[
Ъгловите удари не са фактор за нищо, както и владението на топката в %.

Ъгловите са създадени опасности. Отделно, при Генчев всеки четвърти ъглов беше гол. А в Англия неслучайно публиката ръкопляска, когато топката отиде в корнер.

Точно така. Провокирах всички и ръководството, което съм сигурен , че ни чете, че не ги оползотворяваме. Футболът освен игра е и радост за хората. А ъгловият удар е потенциална опасност поне 5-6 човека да я затътрят тая топка до вратата. Едно време в махала имаше правило на 3 ъглови се биеше дузпа.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 окт 2025 10:08

Beyonddeath написа:Еднпо се чудя, като дойде тоя Октомври и Левски тотално се променя. И това много години наред. Като се сетя за началото на този век, ми излизат пак някакви тъпи спомени, че все октомври и ноември са ни тегави. Губят мотивация или просто са си некадърни след 10тина мача от първенството.

Аз друго съм забелязал, почти всяка година, в която се засилвате за титла, до 10-ти кръг имате само 1-2 излизания от София, такива като Томислав надуват балона и еуфорията как задължително трябва да сте шампиони и при няколко по-тежки мача идва спад и в настроение, и в игра. Нормално е да не вземете две поредни гостувания в Пловдив при това ниво на организация в клуба ви в сравнение с конкурента, трябва Лудогорец да бъркат често, за можете да сте в битката за титлата до края.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2025 10:19

@тmanolov: Не си сериозен. Бах тоз "късмет". Я преброй мачовете без загуба? Ако говориш за некадърие на нападателите, понеже на мач има едно 4-5 удари в тялото на противниковия вратар, ок, ама крайният резултат - не. Реално повечето ни победи трябваше да са много по-изразителни.
Последна промяна от metodito на 01 окт 2025 10:20, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 10:20

drvasko98 написа:
Ми то ако имаме 3-1-0 примерно срещу топ 6, ще сме сигурни шампиони. Голям късмет е с две греди от създадени положения. На фона на създадените ситуации в мачовете сме много под очаквания брой вкарани голове

Ми в топ 6 са делиорманци, ние, цеката, локо от кюстендил, ботев от враца и черно море - колко пък да са велики останалите, извън делиорманци? Хубаво две греди от голови ситуации (втората си беше случайна и не голова), ама срещу полуизпадналите ботевЪ, а срещу цека тийм как бяхме - луд ксъмет да вкараме с първите си два удара и после? та ние дори срещу ботеЪ лежахме и бавихме в края, все едно сме славия :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”