MASTER_COOL написа:Абе ако беше в обратната ситуация и Вуцата беше с окървавената глава, Томислав Русев щеше да пищи като ощипана седмокласничка :lol:
Иначе и за мен няма ЧК !
така е, ама кой го слуша тоя изкуфял гербераст и гъзолизец
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Абе ако беше в обратната ситуация и Вуцата беше с окървавената глава, Томислав Русев щеше да пищи като ощипана седмокласничка :lol:
Иначе и за мен няма ЧК !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Иначе и за мен няма ЧК !
tmanolov написа:1914.1902 написа:vlong написа:Значи картон се дава според външния вид и червенини, така ли?
Ако на някои логиката е да се даде червен картон в тази ситуация заради кръвта, значи много са се объркали и не са гледали достатъчно футболни мачове.
Тук червен картон няма как да се даде, дори да го беше пратил в комоцио - стандартна игрова ситуация, в която няма никакъв умисъл. Даже жълт не трябваше да дава - справка контузията на Чех, когато му смазаха главата и почти го утрепаха в подобна ситуация
Dust написа:Дилемата идва заради ситуацията с Костадинов и големия рев тогава и че видиш ли Левски били ощетени като не е показан червен картон на играча на Лудогорец инсе показаха разни снимки на крака му.
Сега имаме същата ситуация и тона на дискусиите е друг. А журналистите те са ясни, вечни курви на статуквото.
За това са сега и "ебавките". Ей го и Цеката ви гаври.
Не зная този коментар снощи ли го е правил или днес, но е мрън, мрън, а не с атакуващ тон като след предния мач
https://www.facebook.com/share/v/1CudwAkkct/
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, darkblue67, futbolqga, Google [Bot], ivonotbad, teerr, TristaNNN, Ventsi1999 и 21 госта