Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ElCochino » 28 сеп 2025 11:06

Bet_Expert написа:
ElCochino написа:
Bet_Expert написа:Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??
Заложи на това, че просто са ги откраднали тези пари.
Това е доста по-вероятно.

Тези билети на тезгяха ли ги продават или се издава касов бон при продажбата им? На мен лично ми издаваха. Аре бегайте с тези глупости.

Точно затова казах, че парите по-скоро са откраднати, но то се иска акъл да прочетеш.
При теб липсва.
Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?
О, забравих, ти си спец по минетите:)))
За тях пишеш най-вече.
Ама е очарователно като наричаш хорските аргументирани мнения "глупости" :)
Като си такъв финансист, що не оспориш с факти разбитите суми от ЕКТ, които Манолов извади?
Кажи честно, на Сираков ли вярваш или на фактите?
За мен сума около 450-500 000 лв липса е сериозна.
И да, смятам, че парите са "отклонени" от клуба, меко казано.
Да си жив и здрав!
Лека вечер!

На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, като очевидно има счетоводство, одит и т.н., все неща, за които ти не си чувал, а пак казвам, продадените билети минават през касов апарат. Далавери не са изключени, разбира се, зная къде живеем, но защо се търси под вола теле?
Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях. Аз, например, притежавам остров на Кайманските острови, къде са ми сега макарите? И айде тоя тон да го използваш за други хора следващия път. Ето ти и тук да попрочетеш, ако имаш акъл да разбереш какво пише:
https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_large_numbers

Доказана ли е тази липса или внушена от един конспиратор, на когото дори не си проверил сметките (вероятно защото не можеш)? Толкова много шарани има по нашите ширини, че е обяснимо защо ни управляват боклуци като Шиши и Боко.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 28 сеп 2025 23:01

ElCochino написа:
Bet_Expert написа:
ElCochino написа:
Bet_Expert написа:Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??

Тези билети на тезгяха ли ги продават или се издава касов бон при продажбата им? На мен лично ми издаваха. Аре бегайте с тези глупости.

Точно затова казах, че парите по-скоро са откраднати, но то се иска акъл да прочетеш.
При теб липсва.
Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?
За тях пишеш най-вече.
Като си такъв финансист, що не оспориш с факти разбитите суми от ЕКТ, които Манолов извади?
Да си жив и здрав!
Лека вечер!

На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, като очевидно има счетоводство, одит и т.н., все неща, за които ти не си чувал, а пак казвам, продадените билети минават през касов апарат. Далавери не са изключени, разбира се, зная къде живеем, но защо се търси под вола теле?
Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях. Аз, например, притежавам остров на Кайманските острови, къде са ми сега макарите? И айде тоя тон да го използваш за други хора следващия път. Ето ти и тук да попрочетеш, ако имаш акъл да разбереш какво пише:

Доказана ли е тази липса или внушена от един конспиратор, на когото дори не си проверил сметките (вероятно защото не можеш)? Толкова много шарани има по нашите ширини, че е обяснимо защо ни управляват боклуци като Шиши и Боко.

Искаш ли занапред да не ме занимаваш със себе си и твоите словесни диарии?
Успех!
Не ми отговаряй, не те чета!
Всичко добро!
А защо вярвам на Тодор Манолов, а не на Наско Сираков и Даниел Боримиров ли?
Защото предпочитам образован, четящ, мислещ човек, пред прост футболист, който не може да върже две думи пред камера.
И защото Тодор Манолов ми е доказал във времето(вкл и по тв), че не лъже, не мами и е човек, на когото може да се вярва, и СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА, мъжкар!
Докато Сираков е един заклет измамник, човек с хиляди лъжи пред Сините фенове.
Затова вярвам на Манолов, а не на Сираков и Боримиров.
Дори в реалния живот не търпя лъжци, измамници и хора, които не си държат на думата.
Още веднъж, всичко хубаво ти желая!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 29 сеп 2025 14:37

Bet_Expert написа:
ElCochino написа:
Bet_Expert написа:
ElCochino написа:

При теб липсва.
За тях пишеш най-вече.
Да си жив и здрав!
Лека вечер!

Успех!
Всичко добро!
Защото предпочитам образован, четящ, мислещ човек, пред прост футболист, който не може да върже две думи пред камера.
И защото Тодор Манолов ми е доказал във времето(вкл и по тв), че не лъже, не мами и е човек, на когото може да се вярва, и СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА, мъжкар!
Дори в реалния живот не търпя лъжци, измамници и хора, които не си държат на думата.

Извинявай, че и аз така с бутонките напред, ама само да попитам - ти ли беше тоя дето ни попиля екраните на устройствата от писане за обръщалка на мача ни с Локо ПД?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 29 сеп 2025 15:54

helic написа:
Bet_Expert написа:
ElCochino написа:
Bet_Expert написа:
ElCochino написа:

При теб липсва.
За тях пишеш най-вече.
Да си жив и здрав!
Лека вечер!

Успех!
Всичко добро!

Извинявай, че и аз така с бутонките напред, ама само да попитам - ти ли беше тоя дето ни попиля екраните на устройствата от писане за обръщалка на мача ни с Локо ПД?

Защо, ти нима си очаквал Левски да падне от този сбиротак на Крушарски, който едва се спаси от изпадане миналия сезон?
Този Локомотив Пд е пародия на отбор и буквално са събрани от кол и въже.
А Ботев Пд са дори още по-зле.
Хубав ден ти желая и успешна седмица, Хелик!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 16:33

Кога ще се събираме 20 000 с г.з. като наш пряпорец начело и камък върху камък да не остане от БФС? И съвсем очаквано замитане на всичко и твай - важното е, че г.з. симулира действия и г.золизците бяха във възторг - умните знаехме какво ще последва, както и как ще реагираме след това. Както се казва: Нищо, но от сърце :oops:

С оглед завишения обществен интерес към ключови ситуации в определени футболни срещи, Съдийската комисия при Българския футболен съюз подчертава необходимостта от навременното разглеждане на спорните моменти и тяхното изясняване пред спортната общественост.

С оглед на горното, при възникване на подобни ситуации те ще бъдат разглеждани на първото редовно заседание на комисията, а футболната общественост своевременно ще бъде информирана за взетите решения. Конкретни съображения и мотиви, при необходимост, ще бъдат разглеждани и обсъждани на регулярните месечни пресконференции, организирани от БФС и СК при БФС.

В тази връзка СК при БФС информира, че бе проведена среща с представители на ръководството на ПФК „Левски“ относно съдийските решения от срещата ПФК „Левски“ 1914 – ПФК „Лудогорец“ 1945, изиграна в IX кръг на efbet Лига.

Разгледани бяха всички аспекти на спорните ситуации. СК при БФС прие следното:

* Ситуация 43 минута – не са налице основания за показване на червен картон на състезател №11 от ПФК „Лудогорец“, тъй като контактът е бил инцидентен и не е имал характер на грубо нарушение.

* Ситуация 45 минута – правилно е отменен първоначално отсъдения наказателен удар за ПФК „Левски“, като намесата на ВАР е била в пълно съответствие с Правилата на играта и процедурите, а коректното решение е ъглов удар.

С всички конкретни съображения и мотиви бяха запознати представителите на ПФК „Левски“ по време на заседанието.

СК при БФС изразява готовност да продължи диалога в дух на уважение, професионализъм и партньорство, с цел утвърждаване на принципите на честната игра и повишаване на доверието във футболните процеси в България.

Съдийската комисия при БФС призовава всички футболни клубове, техните ръководства, състезатели, треньори и привърженици към проявяване на уважение към съдийските решения, доверие в установените процедури и конструктивен диалог. Само чрез взаимно уважение, дисциплина и спазване на правилата може да бъде гарантиран честният спортен дух и да се допринесе за развитието на българския футбол.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 29 сеп 2025 18:00

Е, какво да кажат от БФС-то, те когато ни режеха жестоко си правеха пресконференции с Кабака и Гиджена и обясняваха как всичко е точно, сега защо да е различно? В тоя мач дори не ни ощетиха чак толкова, като се има предвид съперника и Гиджена, който ни мрази ужасно. Дузпа по-скоро нямаше, аз не можах да повярвам на стадиона, че я даде в реално време. За влизането срещу Димитров повече може да се спори, за мен е по-скоро жълт картон, но той дори фаул не даде и нищо не показа.

Проблемът е, че ФИФА съсипаха критериите и сега се раздават дузпи и червени картони за щяло и нещяло. После и другите искат такива и става мазало. Съдийството е ужасно нвсякъде и се дават само тъпи оправдания и се замазва положението. Тия дни не дадоха очевидна дузпа за Нюкасъл срещу Арсенал, а само си пуснете картона на Симеоне в мача на Атлетико с Реал, ако искате да се смеете. Съдията му даде жълт за фаул срещу Мбапе, а то играта си беше чиста и влизането беше на съвсем друг играч, Симеоне беше на 2 метра от тях и въобще не го докосна и това се случва буквално пред очите на реферчето.

За съжаление ние трудно щяхме да вкараме и срещу 10 зелени, дори да беше изгонен Видал. Няма от какво чак толкова да ревем за съдиите тоя сезон, поне в нашите мачове, в тия на Разград може да е различно. По-късно може да почне сериозно рязане, ако още сме в играта, но тепърва трябва да минем през октомври и ноември, а знаем как сме тогава.

И последно, кой модератор само ми трие мненията и ме банва последните 2-3 седмици? Що не излезне да си каже къв е порблема. Много исках да попитам за изпълненията на директорчето Йончев, но всяко мнение ми беше изтрито.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 сеп 2025 20:08

Разгледани бяха всички аспекти на спорните ситуации. СК при БФС прие следното:

• Ситуация 43 минута – не са налице основания за показване на червен картон на състезател №11 от ПФК „Лудогорец“, тъй като контактът е бил инцидентен и не е имал характер на грубо нарушение.

• Ситуация 45 минута – правилно е отменен първоначално отсъдения наказателен удар за ПФК „Левски“, като намесата на ВАР е била в пълно съответствие с Правилата на играта и процедурите, а коректното решение е ъглов удар.

Обзеха ме ледени тръпки,спомних си кошмарите от миналото,когато партията винаги беше права и конгресите бяха всенародно тържество,а отзивите за тях в Работническо дело си ги слагахме в рамки и закачахме по стените.

Да живее тинестата територия
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 сеп 2025 10:46

:))))
Къде го видяха тоя ъглов, не знам. За мен дузпа по-скоро нямаше, но пък ъглов съвсем :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 сеп 2025 13:00

tiamat написа::))))
Къде го видяха тоя ъглов, не знам. За мен дузпа по-скоро нямаше, но пък ъглов съвсем :)

е, те името на отбора са изписали грешно - такъв клуб ПФК „Левски“ 1914 няма, има "Професионален футболен клуб Левски", за което могат да им искат формално преразглеждане на решението. Но пък, от друга страна, то и нашето рАководство не знае как се казва клубът ни и редовно го изписва грешно като ПФК "Левски", така че всичко е точно. Иначе "ПФК Левски" е "клубът" на Кучето и се занимава с:

Производство и продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, реализация на ноу- хау, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, поръчителство и участие в други опериращи с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество в търговски сделки от всякакъв вид на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, маркетинг, търговски сделки, свързани с изграждането на детско- юношески спортни и футболни школи, притежаване, управление и ръководство на спортни футболни клубове и спортна дейност, вътрешно и външно търговски сделки

Та всичко е то4но - ето за такива олигофрени иде реч и сред нашето рАководство, и в БФС :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2025 15:04

След като 90% от, УЖ, феновете на Левски тук казаха, че дузпа нямало, защо хленчите срещу БФС и съдийската комисия?
Нали и те казват същото?

Върни се в “Левски”