danko_sot написа:В крайна сметка то времето си тече. Другата есен може да сме на новия стадион вече.
Аз се басирам с вас, че ако до тогава резултатите не се подобрят феновете ще започнат да скачат масово и на Папазки. Особено пък след като стадионът е завършен. Тогава и аз не знам Папазки как ще реагира.
Пък стадион, пък Панчарево, пък база на ДЮШ, той фена си е фен и такава му е природата. Той иска отборът да играе добре и да печели.
Не знам защо масово се хващате за "новия стадион" като удавник за сламка. Едва ли не, със стъпването на него, на играчите ще им порасне трети крак, а на ръководителите втора глава :)))
Ако нещата не се случат на терена, еуфорията ще е много, много кратка.
Ботев Пд са прекрасен пример.
Колкото до Шефа, не знам какво разбираш под "скачане на феновете" и как точно си го представяш, ...... споко, ..... най-много Шефът да си го премести в другия крачол. :)))))
Всъщност, какво те кара да мислиш че по какъвто и да е начин Шефът е емоционално ангажиран с ЦСКА и феновете му за да му пука и това да те притеснява? Човекът си е начертал цели, гони си ги и едва ли го прави заради одобрението на Сульо и Пульо.