Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:30

Halo написа:Съдийската бригада плаче след мача на варненските катъри. Дадоха всичко от себе си, но играчите на Илиан Илиев провалиха усилията им.

Илиев е един селянин мрънкащ, който никога не е бил треньор с качества.
Като футболист беше повече от добър, но като треньор е селско парче, играещо винаги за 0:0 или 1:0.
Срамота е този мишок да вземаше до онзи ден по две тлъсти заплати в БФС и Морето.
Понеже е голям капацитет.
И дори нямаше достойнство да си подаде оставката, отборът му няма победа от една година.
А Морето с него начело не е елиминирало нито един съперник в ЕКТ.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:32

dedko2022 написа:
Bet_Expert написа:
dedko2022 написа:На Bet_Expert ще му предложа, за да гледаме поне малко сериозно на мненията му, да си отвори една тема и да си качва скрийшоти на собствените залози преди мачовете. Иначе това, което прави е един обикновен спам, като на оня със задниците и на Дамянов с погребенията. :)

Какъв интерес имам да го правя?
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
Уинсън Чърчил

Ами не разбирам защо си се кръстил Bet_Expert, пък нямаш вярно и за какви приятели говориш?! :)

Говоря, че само тежък глупак налива готови пари в джобовете на една шепа неблагодарници.
Защо му е да го прави? Полза каква?!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:35

dedko2022 написа:
Bet_Expert написа:
dedko2022 написа:На Bet_Expert ще му предложа, за да гледаме поне малко сериозно на мненията му, да си отвори една тема и да си качва скрийшоти на собствените залози преди мачовете. Иначе това, което прави е един обикновен спам, като на оня със задниците и на Дамянов с погребенията. :)

Какъв интерес имам да го правя?
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
Уинсън Чърчил

Ами не разбирам защо си се кръстил Bet_Expert, пък нямаш вярно и за какви приятели говориш?! :)

На, да видиш, че съм човек.
Гладбах-Франкфурт над 9 корнера.
Тече 4 мин.
Действай.
И после кажи благодаря!
Лека вечер!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 сеп 2025 19:36

Ясно, просто си спамиш. :mrgreen:

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:38

dedko2022 написа:Ясно, просто си спамиш. :mrgreen:

Бе ти пробвай това, което ти казах, пък после пак ще говорим.
Лека

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 сеп 2025 19:45

Bet_Expert написа:

Лека

Благодаря! Съдейки по предишните ти прогнози, ще заложа под 9 корнера и после ще черпя! :mrgreen:

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:48

dedko2022 написа:
Bet_Expert написа:

Лека

Благодаря! Съдейки по предишните ти прогнози, ще заложа под 9 корнера и после ще черпя! :mrgreen:

Е, давай, обичам такива отворени.
Пробвай под 9 корнера щом ти стиска.
Аз ти казах какво да правиш.
Изборът си е твой.
Само че със залог под 9 корнера ще почерпиш само букито :))
Успех!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 19:58

peliforewer написа:Щастлив съм, че ще гледам на живо и вторият финал с участието на България на Световно първенство по волейбол.Виждам, че пак се принизиха коментарите между ЦСКА и Левски.Да задълбая и аз малко, представяте ли си какво щеше да е ако и в БФС президент беше цесекар :) .Този италианец го доведе Любо Ганев в България и ДЖАНЛОРЕНЦО БЛЕНДЖИНИ селектира тези момчета и 4 месеца ги подготвя за това първенство.За тези дето не знаят, Георги Татаров е от школата на ЦСКА и вчера имаше решаваща роля за победата на полуфинала.Тук някои бъркат футболът с другите колективни спортове, само във футбола феновете делят националните отбори на ЦСКА и Левски, другите фенове са по-интелигентни :) .Каквото и да се случи утре на финала нашите момчета вече направиха нещо невероятно.Манолов, при теб нещата се влошават от ден на ден, вземи се в ръце.

Във Фолипините ли си?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 20:05

tmanolov написа:
peliforewer написа:Щастлив съм, че ще гледам на живо и вторият финал с участието на България на Световно първенство по волейбол.Виждам, че пак се принизиха коментарите между ЦСКА и Левски.Да задълбая и аз малко, представяте ли си какво щеше да е ако и в БФС президент беше цесекар :) .Този италианец го доведе Любо Ганев в България и ДЖАНЛОРЕНЦО БЛЕНДЖИНИ селектира тези момчета и 4 месеца ги подготвя за това първенство.За тези дето не знаят, Георги Татаров е от школата на ЦСКА и вчера имаше решаваща роля за победата на полуфинала.Тук някои бъркат футболът с другите колективни спортове, само във футбола феновете делят националните отбори на ЦСКА и Левски, другите фенове са по-интелигентни :) .Каквото и да се случи утре на финала нашите момчета вече направиха нещо невероятно.Манолов, при теб нещата се влошават от ден на ден, вземи се в ръце.

Във Фолипините ли си?

Защо, по телевизията не се ли гледа на живо, просто съм имал късмет да съм жив и да помня и двата финала.Това ли беше най-важно от коментара ми :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 20:09

peliforewer написа:
tmanolov написа:

Във Фолипините ли си?

Защо, по телевизията не се ли гледа на живо, просто съм имал късмет да съм жив и да помня и двата финала.Това ли беше най-важно от коментара ми :) .

Не ми се заяждаше за другото - да отричаш, че този волейболен отбор е изцяло, на 100% заслуга на Владо и тази свиня Любо няма нишо обшо, е меко казано несериозно дори за твоята възраст. Ма както и да
Българи - U nazi

А по телевизията се гледа пряко, в залата е на живо ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”