Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Сложи застраховка на 1:2,.... после ще почерпиш ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Може и да има по-несериозен отбор от нас във ВЛ, но не знам кой е. Дори и за Юнайтед не мога да го кажа, при положение че ни биха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Neck написа:Сложи застраховка на 1:2,.... после ще почерпиш ;)
Абсурд :mrgreen: По-скоро 2-0 да стане
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

rhaegar написа:Може и да има по-несериозен отбор от нас във ВЛ, но не знам кой е. Дори и за Юнайтед не мога да го кажа, при положение че ни биха.
Без Тери, Франки, Дзола, Балак...Ще сложа и Вожда, Гулит и Есеиен, за да не ме обвинят в расизъм.
Бедни, бедни, Челси....
Такъв ЧК точно на теб нямаше да дадат на Герена. Само за избраННи.
Такъв ЧК точно на теб нямаше да дадат на Герена. Само за избраННи.
Как беше...Слот тайм ли му викаха.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ами..стомната се счупи най-накрая.. до момента Ливърпул не е изиграл НИТО един читав мач от началото на сезона..да му мисли Слот, но подобрението в играта на мърсисайдци е крайно наложително, защото е престъпно с такъв състав да играеш такъв безобразен футбол :idea: :arrow:

bubka написа:Как беше...Слот тайм ли му викаха.
Еми, тука верно се игра до гол... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
plmar написа:drvasko98 написа:wolf написа:Пичове, 5 точки аванс за 5 кръга не е много нормално за това първенство :lol:
Спокойно, ще паднете другата седмица :mrgreen:
Да де,ама има вариант и да не паднем.
Няма
Очаквам Мареска да е следващият уволнен мениджър и да си харчи неустойката, без да се занимава повече с треньорство, подобно на Ди Матео :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: