Да, де. То е тяхна работа, съгласен съм. Просто е проява на жалка парвенющина, да си кръщаваш децата Майкъл, Стивън, Адам, Арън/Аарон (брата на Мойсей) и т.н. Извинявай, ама има прекрасни български имена. Едно време Добри Войников добре е описал тия жалкари в "Криворазбраната цивилизация".
Дразни ме и вкарването на една камара чуждици в родните "медии"...
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Да, де. То е тяхна работа, съгласен съм. Просто е проява на жалка парвенющина, да си кръщаваш децата Майкъл, Стивън, Адам, Арън/Аарон (брата на Мойсей) и т.н. Извинявай, ама има прекрасни български имена. Едно време Добри Войников добре е описал тия жалкари в "Криворазбраната цивилизация".
Жалко е някой да си вре носа в имената на чуждите семейства. Могат да си кръщават децата както искат и не дължат данък обществено мнение. И принципно няма никакво значение дали има хубави или не български имена.
Що се отнася до лицето, което ще ползва името, определено би му било в плюс името му да е така да се каже космополитно за местата на които смята да се развива.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Thsmith написа:Какво име ще избереш за децата ти е само твоя и тяхна работа. Обяснение не се дължи никому и никой няма право на мнение. :lol: И да, супер "тъпо" е да си вреш носа в чуждите семейства и имената им. Нещо, което не те засяга по никой начин и няма никаква връзка с теб.
Стига си подскачал като младо петле, никой не ви се меси как със западни имена да си кръщавате децата, кои чужди западни празници да празнувате и т.н., просто отбелязах поредния пример как българщината постепенно умира. Нищо повече. И да имах власт, не бих се мешал на никого.
И да, в ония времена ако живееха такива като вас, днес щеше да живееш при другаря Ердоган, а ЕС щеше да ти е далечен мираж.
-
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Да, де. То е тяхна работа, съгласен съм. Просто е проява на жалка парвенющина, да си кръщаваш децата Майкъл, Стивън, Адам, Арън/Аарон (брата на Мойсей) и т.н. Извинявай, ама има прекрасни български имена. Едно време Добри Войников добре е описал тия жалкари в "Криворазбраната цивилизация".
Жалко е някой да си вре носа в имената на чуждите семейства. Могат да си кръщават децата както искат и не дължат данък обществено мнение. И принципно няма никакво значение дали има хубави или не български имена.
Що се отнася до лицето, което ще ползва името, определено би му било в плюс името му да е така да се каже космополитно за местата на които смята да се развива.
Местата, на които ще се "развива", вече са с най-често срещани имена Мохамед (и всичките му вариации) ..... а тия май много не си падат по "космолитчета" като вас, всеки ден ги ръгат с ножове по улиците .....
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Какво име ще избереш за децата ти е само твоя и тяхна работа. Обяснение не се дължи никому и никой няма право на мнение. :lol: И да, супер "тъпо" е да си вреш носа в чуждите семейства и имената им. Нещо, което не те засяга по никой начин и няма никаква връзка с теб.
Стига си подскачал като младо петле, никой не ви се меси как със западни имена да си кръщавате децата, кои чужди западни празници да празнувате и т.н., просто отбелязах поредния пример как българщината постепенно умира. Нищо повече. И да имах власт, не бих се мешал на никого.
И да, в ония времена ако живееха такива като вас, днес щеше да живееш при другаря Ердоган, а ЕС щеше да ти е далечен мираж.
Напротив, точно това правиш. Мрън, мрън, мрън. Някой си кръстил детето джеймс, а не жечко или иван. Каква трагедия, какво ще правим? Ама те празнуват Свети Патрик, как може? уууужжжжжас. Трагедия! Мрън, мрън, мрън.
Ти ако вирееш из средите на мехмед, това си е твой проблем. :lol: След години може да е и по различно, но в близките 20-30 години едва ли. Освен ако не смяташ за развитие живота на социални помощи или извършването на дейности, които са под "достойнството"/желанието на белите :lol: :lol:ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Да, де. То е тяхна работа, съгласен съм. Просто е проява на жалка парвенющина, да си кръщаваш децата Майкъл, Стивън, Адам, Арън/Аарон (брата на Мойсей) и т.н. Извинявай, ама има прекрасни български имена. Едно време Добри Войников добре е описал тия жалкари в "Криворазбраната цивилизация".
Местата, на които ще се "развива", вече са с най-често срещани имена Мохамед (и всичките му вариации) ..... а тия май много не си падат по "космолитчета" като вас, всеки ден ги ръгат с ножове по улиците .....
Последна промяна от Thsmith на 26 сеп 2025 23:26, променено общо 1 път.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Не се карайте за такива неща. От всичкото това, едно е ясно със сигурност - наебали са я.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Наистина не разбирам какво толкова го повтаряш като папагал това "жечко", явно го смяташ за някаква остроумна подигравка спрямо България. Никой тук не се казва Жечко, но и да се казваше, не виждам нищо срамно. Срамно може да е само за чуждопоклонниците, любители на ония, рожба на кръвосмешения.
ReBorn1982 написа:Наистина не разбирам какво толкова го повтаряш като папагал това "жечко", явно го смяташ за някаква остроумна подигравка спрямо България. Никой тук не се казва Жечко, но и да се казваше, не виждам нищо срамно. Срамно може да е само за чуждопоклонниците, любители на ония, рожба на кръвосмешения.
И аз не разбирам защо мрънкаш постоянно, повтаряйки се като папагал за смешни неща като горното, но уви... всеки с неразбирането си.
И да, горното е страхотна "подигравка" с България и с пишман патрЕотите :lol: Може да го замениш с кое да е име звучащо в контекста на Боби Джо, Мери Сю, Буба и етк :lol: По добре ли ще се чувстваш ако използвам Станко, а не Жечко :lol: :lol:
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Трябваше да го кръстят Кремиковски-Феромагнит, за да напомня за славните времена на великия завод за феромагнити и чистия въздух, който създаваше в Софийско.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Трябваше да го кръстят Кремиковски-Феромагнит, за да напомня за славните времена на великия завод за феромагнити и чистия въздух, който създаваше в Софийско.
Много ме мразиш, нали?

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".