Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ElCochino » 26 сеп 2025 14:03

Bet_Expert написа:Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??
Заложи на това, че просто са ги откраднали тези пари.
Това е доста по-вероятно.

Тези билети на тезгяха ли ги продават или се издава касов бон при продажбата им? На мен лично ми издаваха. Аре бегайте с тези глупости.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 19:19

metodito написа:
Bet_Expert написа:
metodito написа:
W84me написа:Много трудна борба ни очаква. Дават червени картони на поразия срещу Черно Море и Лудогорец, а срещу тях не дават.

И това е едва началото на сезона. Луноходец е ходещ футболен труп, държан жив от БФС и медиите. А ако се озъбим по-сериозно, може да ни направят и по-голяма мръсотия.

Бах тоя труп дето би Малмьо като гост?
И минути преди края водеше с 0:2
Имат си класа хората, просто треньорът им не е подходящият.
С Игор Йовичевич бяха съвсем друг тим.
Този португалец Мота е силно надценен треньор.

Е, Малмьо да не са сто кила. А ние 90 минути не се дадохме на Брага, които вчера биха Фейеноорд. Макар че този Фейенорд май не е онзи отпреди два сезона. Гледах първото им полувреме с АЗ. Някакви голобради младежи...

Никога не бива да се подценява шведски съперник и въобще скандинавци.
Все пак говорим за последния шампион на Швеция и един от топ отборите им.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 19:26

ElCochino написа:
Bet_Expert написа:Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??
Заложи на това, че просто са ги откраднали тези пари.
Това е доста по-вероятно.

Тези билети на тезгяха ли ги продават или се издава касов бон при продажбата им? На мен лично ми издаваха. Аре бегайте с тези глупости.

Точно затова казах, че парите по-скоро са откраднати, но то се иска акъл да прочетеш.
При теб липсва.
Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?
О, забравих, ти си спец по минетите:)))
За тях пишеш най-вече.
Ама е очарователно като наричаш хорските аргументирани мнения "глупости" :)
Като си такъв финансист, що не оспориш с факти разбитите суми от ЕКТ, които Манолов извади?
Кажи честно, на Сираков ли вярваш или на фактите?
За мен сума около 450-500 000 лв липса е сериозна.
И да, смятам, че парите са "отклонени" от клуба, меко казано.
Да си жив и здрав!
Лека вечер!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 19:34

blue avalanche написа:
Bet_Expert написа:
LoveAndPeace написа:Колкото повече се гледа къде бил стъпнал Видал и имал ли е начин да избегне Кристиян на тази скорост или от чий крак топката така скорострелно напусна терена , толкова повече няма да обръщаме внимание на важните неща.
След тези първи 20 мин , отбор искащ да стане шампион беше длъжен да води с 1 или 2 гола , длъжен.
Няма класа в атака , играхме с крило , което веднъж или два пъти тръгна да се надиграва с противник.
Като цяло играем грозно и в големи части от мача най-важното - БАВНО.

П.С. На съдийския комфорт на който се радва в момента Лудогорец , в миналото се е радвал и Левски и ЦСКА преди да замине в небитието.

За всичко си прав.
Само добавям, че в цялата Първа Лига се играе супер бавен футбол. Левски не е изключение. Затова отбори като АЗ, ако решат да играят на макс, могат да ни вкарат и 10 гола. Просто, защото в Нидерландия се играе бързо през целия сезон. Ние това не го можем и никъде в Бг не се играе така. Тук е пешеходно темпо :)))

Преди време Гонзо каза, че не може за сезон да играеш 3-4 напечени мача и, когато дойде Ливърпул, това да ти е "мача на годината". Защото в Англия всеки кръг е "мач на годината".
И още нещо - при нас мачовете са "напечени", когато отборите са еднакво смотани. А не когато са еднакво качествени.

Прав си, Лавина.
Точно така е.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 19:37

tmanolov написа:
helic написа:
LoveAndPeace написа:Свободни , свободни :lol: :lol: :lol: колко да са свободни :lol: :lol: ние за Сангаре платихме трансферна сума

ми сравни тази трансферна сума със сумите, които плащат изброените от теб отбори, с които искаш да се равняваш

А може би да сравним собствениците? Славизация на макс!
П.С. И един трол не се пробва да оспори сметките ми - защо ли ;)

Никой няма интерес да сравнява собствениците, защото ситуацията с нашият е грозна.
Затова сравняват трансферите и бюджетите.
А никой не се запитва има ли гранд по света със собственик без 2 лв и без никакъв бизнес?
В това сме наистина уникален случай :)

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 26 сеп 2025 22:35

Успокоява ме е, че има двама по некадърни в прогнозите.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 03:38

kostko написа:Успокоява ме е, че има двама по некадърни в прогнозите.

А мен че натъжава, че доказан измамник като Сираков и лаещата му съпруга са собственици на най-обичаният клуб със 111 годишна история в Бг.
Посочи ми един гранд някъде по света с такъв собственик?
Един ми посочи.
Дори румънците тикнаха в затвора техния Джиджи Бекали на Стяуа, дори хърватите изгониха мошеника Здравко Мамич на Динамо Загреб.
Само ние търпим отрепката Сираков и чакаме успехи!
Когато цъфнат налъмите!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2025 10:13

gdlk написа:Само да ти кажа, че според всички треньори в ебемтилигата играем най-добрия футбол! Ама явно ти си по-голям разбирач от тях!

Дано днес питат Генчев и Янев дали им е харесала играта на Левски в Пловдив.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 11:58

LoveAndPeace написа:
gdlk написа:Само да ти кажа, че според всички треньори в ебемтилигата играем най-добрия футбол! Ама явно ти си по-голям разбирач от тях!

Играта на Левски си е една и съща - клатене и на късмет, ако стане, стане. Важното е, че късметът ни покри мощно в ЕКТ, ерго отложихме фалита с няколко месеца. Ин г.з. уи тръст!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2025 12:09

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Играта на Левски си е една и съща - клатене и на късмет, ако стане, стане. Важното е, че късметът ни покри мощно в ЕКТ, ерго отложихме фалита с няколко месеца. Ин г.з. уи тръст!

Свободен си да вярваш в каквото решиш , но тая теория с фалита я остави. Ние не фалирахме , когато Павел Колев каза , че в касата имало десет хиляди лева , че сега ли.

Върни се в “Левски”