efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.
Локото са добри, но не са по-добри от нас. Ако играем умно, мачът го вземаме - само луд карък или нашенски съдия може да ни попречи. Така че да си пожелаем щастлива вечер и спокойни почивни дни, в които да погледаме как играят футбол някои:) И да си легнете спокойни и навреме, че да не пропуснете класирането ни за финал. Тукашните коментатори спекулират, че когато Полша е ставала шампион, ние сме вземали медали :) Може пък да обърнем традицията, а? :)
Странджата написа:Локото са добри, но не са по-добри от нас. Ако играем умно, мачът го вземаме - само луд карък или нашенски съдия може да ни попречи. Така че да си пожелаем щастлива вечер и спокойни почивни дни, в които да погледаме как играят футбол някои:) И да си легнете спокойни и навреме, че да не пропуснете класирането ни за финал. Тукашните коментатори спекулират, че когато Полша е ставала шампион, ние сме вземали медали :) Може пък да обърнем традицията, а? :)
Бе това не е баш така , а е наобратно:
- 1974 Полша са първи, а ние сме седми
- 2014 пак са първи, ние сме тринайсти
- 2018 - отново, а ние сме единадесети
така че сега тенденцията следва да се счупи - например ние да станем шампиони! Дано!
Иначе за мача - един от познатите 3 варианта, разбира се с клатене в Хулио стайл:
- вкарваме бърз гол и печелим разгромно с 1 гол разлика
- закучват се нещата и го добутваме до Х
- отново кАсметът на Вельо проработва и Рупанов, след рикошет в главата на Кристиан и карамбол, вкарва в 99-тата
Аз лично очаквам вариант 2, дано само да не е и модифициран с гол на обединения отбор от Кюстендил някъде към края от случайна контра
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Засега играем по едно полувреме на мач.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
По-добри сме, но е гостуване и нищо не се знае. Дано вземем три точки. Кои са чернодрешковците?
Обикновено съм оптимист преди мачовете ни в Ебем ти и лигата този сезон, но днес имам лошото чувство, че в този мач има какво да се обърка и няма да громим. Прогноза 1:1.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Брадатият им ще играе ли?
Само не разбрах защо го взехме този Серафимов след като дори в групите не попада. Мистика.
Сега видях, кучеглавият е съдия, дано не паднем, но едва ли го вземем. Дългата ръка на гелосданата мастия. Гонзо, май ще се окаже чорбарин накрая.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
olimpi написа:Сега видях, кучеглавият е съдия, дано не паднем, но едва ли го вземем. Дългата ръка на гелосданата мастия. Гонзо, май ще се окаже чорбарин накрая.
Гонзо е протеже на Койчо - нали той го избра. А Койчо се вълнува само от пари, щото не миришели и отваряли всички врати. Ние пари нямаме - нататък си достатъчно интелигентен, за да разбереш и сам. Ние сме държани нарочно малко над водата - като глътнем водица до 2 години макс и свършим пак парите, ще ни пратят нови палми, които пак ще дават точно толкова, колкото да стоим над водата. Ма повечето така или иначе са свикнали и си се кефят - то и преходът от комунизъм си върви вече 35+ години и няма изгледи да свърши скоро и да станем нормална, правова държава, та за един завладян и полуфалирал отбор ли ще правим проблем
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.