Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2025 06:03

Bet_Expert написа:
LoveAndPeace написа:Колкото повече се гледа къде бил стъпнал Видал и имал ли е начин да избегне Кристиян на тази скорост или от чий крак топката така скорострелно напусна терена , толкова повече няма да обръщаме внимание на важните неща.
След тези първи 20 мин , отбор искащ да стане шампион беше длъжен да води с 1 или 2 гола , длъжен.
Няма класа в атака , играхме с крило , което веднъж или два пъти тръгна да се надиграва с противник.
Като цяло играем грозно и в големи части от мача най-важното - БАВНО.

П.С. На съдийския комфорт на който се радва в момента Лудогорец , в миналото се е радвал и Левски и ЦСКА преди да замине в небитието.

За всичко си прав.
Само добавям, че в цялата Първа Лига се играе супер бавен футбол. Левски не е изключение. Затова отбори като АЗ, ако решат да играят на макс, могат да ни вкарат и 10 гола. Просто, защото в Нидерландия се играе бързо през целия сезон. Ние това не го можем и никъде в Бг не се играе така. Тук е пешеходно темпо :)))

Преди време Гонзо каза, че не може за сезон да играеш 3-4 напечени мача и, когато дойде Ливърпул, това да ти е "мача на годината". Защото в Англия всеки кръг е "мач на годината".
И още нещо - при нас мачовете са "напечени", когато отборите са еднакво смотани. А не когато са еднакво качествени.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 сеп 2025 08:23

olimpi написа:
Комуникацията между Радослав Гидженов (главен съдия) и Венцислав Митрев (ВАР арбитър) е следната:

Гидженов: Видях, че има настъпване, но ми кажи дали е умишлено? Митрев: Не е умишлено. При опит да се приземи, го настъпва неволно, защото няма къде да стъпи.

Втората ситуация е в 45-ата минута, когато Гидженов отсъжда дузпа в полза на Левски след борба за топката между Куртулуш и Радослав Кирилов.

Митрев сигнализира на Гидженов, че според него няма 11-метров наказателен удар, защото защитникът на Лудогорец първо играе с топката. ВАР арбитърът предлага на главния съдия да изгледа ситуацията на видео.

Без изненади, ще ни режат като Павелич сърби. Цинизъм на Нта степен. И да не е умишлено настъпването това е действие, което застрашава здравето на футболиста ерго ч.к.

За дузпата, полоьението 50:50 т.е. ако няма груба грешка на съдията ВАР не се вика и мостава решението на терен.

Мамичката им мръсна.

При коректно съдийство от последните два мача сега щяхме да сме с 6т. преднина, а не 2т.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 сеп 2025 09:02

Вчера се видях с Пепи Ганев, бяхме на сцената на едно събитие. Доста поговорихме за любимия отбор, сподели любопитни неща. Стана дума и за стадиона, който знам, че е интересна тема за всички левскари във форума, та накратко - има сериозни слухове, че към края на следващата година ще има раздвижване по темата и може да започне строителство. Пепи спомена и конкретна фирма, но по обективни причини няма как да ви я споделя.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 сеп 2025 09:24

helic написа:
LoveAndPeace написа:Свободни , свободни :lol: :lol: :lol: колко да са свободни :lol: :lol: ние за Сангаре платихме трансферна сума

ми сравни тази трансферна сума със сумите, които плащат изброените от теб отбори, с които искаш да се равняваш

Е нали в това е същността на израстването (новата орбита ако щеш) , гледаш да се равняваш с тези , които в момента са над теб.
Вземаш 10 почти безплатни футболисти , продаваш ги за има няма 20 М.
Следващите 10 вече не са почти безплатни , влагаш част от парите , продаваш ги пак.
Следващите 5 гледаш да са като предишните 10 , другите 5 вече ги вземаш да са тези , които ще те качат на следващото ниво.
И така.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2025 09:28

LoveAndPeace написа:Колкото повече се гледа къде бил стъпнал Видал и имал ли е начин да избегне Кристиян на тази скорост или от чий крак топката така скорострелно напусна терена , толкова повече няма да обръщаме внимание на важните неща.
След тези първи 20 мин , отбор искащ да стане шампион беше длъжен да води с 1 или 2 гола , длъжен.
Няма класа в атака , играхме с крило , което веднъж или два пъти тръгна да се надиграва с противник.
Като цяло играем грозно и в големи части от мача най-важното - БАВНО.

П.С. На съдийския комфорт на който се радва в момента Лудогорец , в миналото се е радвал и Левски и ЦСКА преди да замине в небитието.

Аз гледам от 80-81 г български футбол. Никога не е имало подобен комфорт за толкова дълъг период от време. Най-малкото, че имаше съдии на Левски и ЦСКА, които като свиреха на противника особено в провинцията мачът ставаше невземаем на практика.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 сеп 2025 09:52

Dust написа:Манолов, в сектор Б 2/3 влизат без да плащат, което за мен е непонятно и неразбираемо, защо се допуска не зная. Вероятно от там ти идва разликата донякъде.

Това е друго и не, оттам не идва разликата, а задръстването на пътеходите, за които винаги получваме глоби, щото "човек вън няма да остане" - и билетите в Б също бяха разпродадени, а не като в мача с делиорманци, когато Б пак бе пълен, но имаше още 1000 незакупени билети. Т.е. те си влизат гратисчии и секторът винаги поема поне 1000 гратисчии, независимо колко билета са продадени - и това не е от вчера, още помня как на мача с Галатасарай преди 25 години затвориха целия стадион 2 часа преди мача, защото вече се беше напълнил, включително с гратисчии по всички сектори, а отвън останаха сигурно към 5000 човека с билети. Аз също съм влизал без билет (ок, не на Герена, а на националния) за мача с Русия, когато ги освободихме с гола на Туньо (светла му памет) на 09.09 - платихме си на контрольора на входа да ни пусне, щото нямаше билети

та не оттам идва разликата - или е гепната, или е раздадени билети на мои, твои и наши, т.е. сме загубили или са откраднати поне 500 000 лева (нарочно не съм броил изобщо ВИП-а за мача с АЗ). Както и да е - очевидно колегите тук това не ги вълнува, те си живеят в мечтите някъде в далечното бъдеще и ще се събудят чак за фалита...

Драско, съдийски коНфорт винаги е имало - факт, просто в момента няма отбор с пари, който да насмогне на домуз ага. Виждап, че когато григорий малчуганчев имаше пари и му се занимаваше, на тях също им свиреха както им беше удобно. Ама в момента друг клуб с пари няма (при припоците става нещо, което е крайно неразбираемо за мен покрай стадиона им, но и те не хвърлят пари за съдии, щото няма и нужда - видя се как сами се отказаха от ЕКТ). Ако се намери втори клуб с пари или поне с желаещи да бият съдиите фенове, щото нашите биячи са хванати за топките и не смеят (те бият само маркетингови директори и заливат жени с ла.на), то тогава и комфортът на делиорманци ще свърши или поне ще бъде драстично намален. Но засега ситуацията е такава, каквато е - с г.з. начело няма никакъв шанс да бутнем делиорманци, та ако ще всичкия кАсмет на света да се излее върху нас - просто г.з. ще го вземе този кАсмет и ще го заложи на зелено :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 сеп 2025 10:15

tmanolov написа:
Dust написа:Манолов, в сектор Б 2/3 влизат без да плащат, което за мен е непонятно и неразбираемо, защо се допуска не зная. Вероятно от там ти идва разликата донякъде.

Това е друго и не, оттам не идва разликата, а задръстването на пътеходите, за които винаги получваме глоби, щото "човек вън няма да остане" - и билетите в Б също бяха разпродадени, а не като в мача с делиорманци, когато Б пак бе пълен, но имаше още 1000 незакупени билети. Т.е. те си влизат гратисчии и секторът винаги поема поне 1000 гратисчии, независимо колко билета са продадени - и това не е от вчера, още помня как на мача с Галатасарай преди 25 години затвориха целия стадион 2 часа преди мача, защото вече се беше напълнил, включително с гратисчии по всички сектори, а отвън останаха сигурно към 5000 човека с билети. Аз също съм влизал без билет (ок, не на Герена, а на националния) за мача с Русия, когато ги освободихме с гола на Туньо (светла му памет) на 09.09 - платихме си на контрольора на входа да ни пусне, щото нямаше билети

та не оттам идва разликата - или е гепната, или е раздадени билети на мои, твои и наши, т.е. сме загубили или са откраднати поне 500 000 лева (нарочно не съм броил изобщо ВИП-а за мача с АЗ). Както и да е - очевидно колегите тук това не ги вълнува, те си живеят в мечтите някъде в далечното бъдеще и ще се събудят чак за фалита...

Драско, съдийски коНфорт винаги е имало - факт, просто в момента няма отбор с пари, който да насмогне на домуз ага. Виждап, че когато григорий малчуганчев имаше пари и му се занимаваше, на тях също им свиреха както им беше удобно. Ама в момента друг клуб с пари няма (при припоците става нещо, което е крайно неразбираемо за мен покрай стадиона им, но и те не хвърлят пари за съдии, щото няма и нужда - видя се как сами се отказаха от ЕКТ). Ако се намери втори клуб с пари или поне с желаещи да бият съдиите фенове, щото нашите биячи са хванати за топките и не смеят (те бият само маркетингови директори и заливат жени с ла.на), то тогава и комфортът на делиорманци ще свърши или поне ще бъде драстично намален. Но засега ситуацията е такава, каквато е - с г.з. начело няма никакъв шанс да бутнем делиорманци, та ако ще всичкия кАсмет на света да се излее върху нас - просто г.з. ще го вземе този кАсмет и ще го заложи на зелено :oops:

Не е до невълнуването. Такива са реалностите ,а на Мажо му е през *** и няма и желание и възможност да се бори.
Преди години Павел Колев май беше , говори по темата. Решение има , то е ясно. Българина обаче най-мрази да му пипнат "далаверата" и напрежение ще има със сигурност ако се тръгне в тая посока. Та нещата са :lol: :lol: по най-леката допирателна.
[img]https://barrage-bg.com/wp-content/uploads/2016/04/blurb2.jpg
[/img]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2025 10:51

Bet_Expert написа:
metodito написа:
W84me написа:Много трудна борба ни очаква. Дават червени картони на поразия срещу Черно Море и Лудогорец, а срещу тях не дават.

И това е едва началото на сезона. Луноходец е ходещ футболен труп, държан жив от БФС и медиите. А ако се озъбим по-сериозно, може да ни направят и по-голяма мръсотия.

Бах тоя труп дето би Малмьо като гост?
И минути преди края водеше с 0:2
Имат си класа хората, просто треньорът им не е подходящият.
С Игор Йовичевич бяха съвсем друг тим.
Този португалец Мота е силно надценен треньор.

Е, Малмьо да не са сто кила. А ние 90 минути не се дадохме на Брага, които вчера биха Фейеноорд. Макар че този Фейенорд май не е онзи отпреди два сезона. Гледах първото им полувреме с АЗ. Някакви голобради младежи...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 сеп 2025 12:36

Купа на България (1/16-финал):
Металург Перник/Хебър - Левски

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2025 12:44

Жадното ще ни озори :oops: