Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 26 сеп 2025 00:35

gdlk написа:Само да ти кажа, че според всички треньори в ебемтилигата играем най-добрия футбол! Ама явно ти си по-голям разбирач от тях!

Разбираемо - това е от тяхната треньорска гледна точка.
Всеки треньор иска играчите да изпълняват поставените им задачи и да се раздават докрай.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 26 сеп 2025 01:07

tmanolov написа:
helic написа:
LoveAndPeace написа:Свободни , свободни :lol: :lol: :lol: колко да са свободни :lol: :lol: ние за Сангаре платихме трансферна сума

ми сравни тази трансферна сума със сумите, които плащат изброените от теб отбори, с които искаш да се равняваш

А може би да сравним собствениците? Славизация на макс!
П.С. И един трол не се пробва да оспори сметките ми - защо ли ;)

Кой смее да оспорва сметките на славизирания Бръснач, все пак трябва да си трол...

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:04

rhaegar написа:Ако имаха готовност да ги пуснат след Бер Шева, вратарските щяха да изкъртят.

Иначе си мисля, че доста хора харесват тези с дългия ръкав и ще има продажби.

Действително са хубави. Имаш право.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:08

metodito написа:
W84me написа:Много трудна борба ни очаква. Дават червени картони на поразия срещу Черно Море и Лудогорец, а срещу тях не дават.

И това е едва началото на сезона. Луноходец е ходещ футболен труп, държан жив от БФС и медиите. А ако се озъбим по-сериозно, може да ни направят и по-голяма мръсотия.

Бах тоя труп дето би Малмьо като гост?
И минути преди края водеше с 0:2
Имат си класа хората, просто треньорът им не е подходящият.
С Игор Йовичевич бяха съвсем друг тим.
Този португалец Мота е силно надценен треньор.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:24

noo написа:Ако бяхме пред фалит то Майкон, Марин и Сангаре щяха да бъдат продадени. Манолката пише поредната порция глупости.

Че кой е казал, че няма да бъдат продадени?
Изчакай още 90 дни и в януарския трансферен прозорец ще видиш:)

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:32

tmanolov написа:
futbolqga написа:Приятен полъх на прозрачност от ръководството:
ПФК „Левски“ информира своите привърженици и партньори за междинните постъпления и разходи, свързани с участието на клуба в европейските клубни турнири през лятото на 2025 г., както и за изпълнението на текущите ангажименти към държавата.
....

Билети (европейски домакинства): 2 371 000 лв.

Постъпления от мачовете срещу Апоел (Беер Шева), Спортинг Брага, Сабах и АЗ Алкмаар.

Така, понеже обичам фактите, а и мразя да ме лъжат, пък и знам как да проверя едно нещо - такава ми е работата, та се заех с това инфо и сметката не излиза:

1. Мачове с Апоел, Брага и Сабах - разпродаден стадион за всеки мач - общ приход 1 497 000 лева
Сектор А - 5000 човека х (30 лв с Апоел + 35 лева с Брага + 35 лева със Сабах) = 5000х1000 = 500 000 лева
ВИП ложи - 700х(150+170+170) = 700х490 = 343 000 лева
Сектор В - 5000 х (23+27+27) = 5000х67 = 335 000 лева
Сектир Б - 5800 х (15+20+20) = 5800х55 = 319 000 лева

2. Мач с АЗ - пълни А и В, сложил съм общо 31 000 продадени билета, като остатъка съм го сложил само в Б, за по лесно, мога да го разбия на Б и Г, но цените са еднакви - приход 1 325 000 лева:
Сектор А - 5500 (махнал съм целия ВИП и журналистическите ложи) х 60 лева = 330 000 лева
Сектор В - 8000х50 = 400 000 лева
Сектор Б и Г - 17 000х35 = 595 000 лева

Т.е. общо за 4-те мача приходите от прдажби на билети са 2 822 000 лева, но нашите отчитат 2 371 000, т.е. едни 451 000 или към половин милион липсват - как се случва това Ок, да сложим някаква отстъпка за хората с карти, но те са много малка бройка вече, а отстъпката се прилага само за покупки на място, не става за покупка онлайн, каквито са 90% от купените билети, плюс че много малко левскари и от тези, дето имат членска карта, я ползват тази отстъпка. Нека да дадем и по 1 лев на Евентим за обслужването, но сметката пак не излиза с много. та стигаме до 2 възможни извода:
- рАководството е гепнало нещо, но понеже са тъпи, даже се хвалят с лесно проверими данни
- липсващите билети всъщност са раздадени на Сульо и Пульо за без пари - спонсори, мои хора, твои хора и т.н., което отново е безумно, ако е вярно

та такива неща с прозрачното ни рАководство, но всичко е точно - ин г.з. уи тръст и си чекаме и сакаме поздравителната декларация към делиорманци за мача снощи, щото нали е европейско, така да се каже, също като шпалирчето :oops:

А то сефте не излизат сметките на Сираков и сефте ни лъже и сефте краде от клуба :)
Като знае, че насреща има тълпа от балъци, що да не лъже?
Той и Илиана чрез Левски си подсигуриха живота и на правнуците.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:35

tmanolov написа:
futbolqga написа:Приятен полъх на прозрачност от ръководството:
ПФК „Левски“ информира своите привърженици и партньори за междинните постъпления и разходи, свързани с участието на клуба в европейските клубни турнири през лятото на 2025 г., както и за изпълнението на текущите ангажименти към държавата.
....

Билети (европейски домакинства): 2 371 000 лв.

Постъпления от мачовете срещу Апоел (Беер Шева), Спортинг Брага, Сабах и АЗ Алкмаар.

Така, понеже обичам фактите, а и мразя да ме лъжат, пък и знам как да проверя едно нещо - такава ми е работата, та се заех с това инфо и сметката не излиза:

1. Мачове с Апоел, Брага и Сабах - разпродаден стадион за всеки мач - общ приход 1 497 000 лева
Сектор А - 5000 човека х (30 лв с Апоел + 35 лева с Брага + 35 лева със Сабах) = 5000х1000 = 500 000 лева
ВИП ложи - 700х(150+170+170) = 700х490 = 343 000 лева
Сектор В - 5000 х (23+27+27) = 5000х67 = 335 000 лева
Сектир Б - 5800 х (15+20+20) = 5800х55 = 319 000 лева

2. Мач с АЗ - пълни А и В, сложил съм общо 31 000 продадени билета, като остатъка съм го сложил само в Б, за по лесно, мога да го разбия на Б и Г, но цените са еднакви - приход 1 325 000 лева:
Сектор А - 5500 (махнал съм целия ВИП и журналистическите ложи) х 60 лева = 330 000 лева
Сектор В - 8000х50 = 400 000 лева
Сектор Б и Г - 17 000х35 = 595 000 лева

Т.е. общо за 4-те мача приходите от прдажби на билети са 2 822 000 лева, но нашите отчитат 2 371 000, т.е. едни 451 000 или към половин милион липсват - как се случва това Ок, да сложим някаква отстъпка за хората с карти, но те са много малка бройка вече, а отстъпката се прилага само за покупки на място, не става за покупка онлайн, каквито са 90% от купените билети, плюс че много малко левскари и от тези, дето имат членска карта, я ползват тази отстъпка. Нека да дадем и по 1 лев на Евентим за обслужването, но сметката пак не излиза с много. та стигаме до 2 възможни извода:
- рАководството е гепнало нещо, но понеже са тъпи, даже се хвалят с лесно проверими данни
- липсващите билети всъщност са раздадени на Сульо и Пульо за без пари - спонсори, мои хора, твои хора и т.н., което отново е безумно, ако е вярно

та такива неща с прозрачното ни рАководство, но всичко е точно - ин г.з. уи тръст и си чекаме и сакаме поздравителната декларация към делиорманци за мача снощи, щото нали е европейско, така да се каже, също като шпалирчето :oops:

Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??
Заложи на това, че просто са ги откраднали тези пари.
Това е доста по-вероятно.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:36

Aronaks написа:
vlong написа:Андитолк вади по-добри повторения от суперрезолюционния Вар. Кракът на Ради настъпва топката и има разстояние между неговия и на Курталан крака и след малко онзи го джаска.
За Димитров нямало умисъл - Ами то половината настъпвания за които се дават жълти са без умисъл, просто единия е по-бърз и си е поставил крака с миг по- напред от втория, който го настъпва. Или пък при шпагатите, ама защо не си подвил кракът?
Ами Видал защо не си сви кракът?
Дяволът как чете Евангелието,
Боклуци

И да го пишеш това тук, файда няма. Ако продължим да се борим за 1вото място ще продължат да ни режат и това дето се случи в мача с Лудогорец ще ни се стори като детска игра. Домуса и БФС са безкруполни. Както режеха тирето предишните години, същото ни чака и нас или който там дръзне да ги застраши за титлата. Това е положението. Или правиш мега як отбор и ги мачкаш въпреки съдий, вар, бфс и т.н. или само си пишеш декларации и се правиш, че се бориш за нещо. Призивите за протест са обречени защото такъв няма да има. Организираните са платени и каквото им каже господаря това ще е. А господаря работи много добре с Домуса и БФС. Живи и здрави.

100% съгласен.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:41

LoveAndPeace написа:Колкото повече се гледа къде бил стъпнал Видал и имал ли е начин да избегне Кристиян на тази скорост или от чий крак топката така скорострелно напусна терена , толкова повече няма да обръщаме внимание на важните неща.
След тези първи 20 мин , отбор искащ да стане шампион беше длъжен да води с 1 или 2 гола , длъжен.
Няма класа в атака , играхме с крило , което веднъж или два пъти тръгна да се надиграва с противник.
Като цяло играем грозно и в големи части от мача най-важното - БАВНО.

П.С. На съдийския комфорт на който се радва в момента Лудогорец , в миналото се е радвал и Левски и ЦСКА преди да замине в небитието.

За всичко си прав.
Само добавям, че в цялата Първа Лига се играе супер бавен футбол. Левски не е изключение. Затова отбори като АЗ, ако решат да играят на макс, могат да ни вкарат и 10 гола. Просто, защото в Нидерландия се играе бързо през целия сезон. Ние това не го можем и никъде в Бг не се играе така. Тук е пешеходно темпо :)))

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 26 сеп 2025 05:44

Dust написа:Манолов, в сектор Б 2/3 влизат без да плащат, което за мен е непонятно и неразбираемо, защо се допуска не зная. Вероятно от там ти идва разликата донякъде.

Да де, ама разлика от половин млн лв е сериозна.
А като добавим, че основната част от глобите ги носи точно сектор Б, какво излиза?
Хем влизат без билети, хем носят глоби на клуба.
Прекрасно!

Върни се в “Левски”