Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 25 сеп 2025 17:57

Там колегата който спомена че не се печели от стадион е много далеч от действителността. Печели се и то много.Особенно ако е в центъра на столица. Има Интернет хора....ползвайте го когато ви е нужна информация

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 сеп 2025 18:47

Абе момчета стига с тези апокалипсиси. Някой строй стадион и бази, ние се чувстваме прее..ни. Държал на хранилка фенове ,ние също се чувстваме прецакани. И като за капак нямало да спечели нищо от този стадион, и тука може би трябва да се радваме.
Аз също бях на мача с Базел, и това че ония изгониха децата от сектор Г не съм го забравил, но боеве на фенове не е имало.
Структурните и кадрови промени които текат в клуба всички ги искахме, сега когато ги получаваме вместо да прозрем ,че собствениците се борят да променят нещата, ние пак сме на друго мнение. Кой бил Янев, не харесваме Вальо Илиев ,не харесваме Моралес. Как така Занев, от каде на къде пък Пл.Гетов и Вангелов. Е Нога като беше тук нали го видяхме, Бойко е тук от 1 месец и свърши неща дето Нога нямаше да ги направи за 10 год.
За да отида с кеф на стадиона по добре някой коментаращи тука да не ги чета, защото ако и аз се почувствам прецакан ,може да спра да ходя. С мен това трудно ще се случи ,но с някой друг е възможно. Нека не сме толкова ретроградни. Футбола може да бъде и удоволствие.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 сеп 2025 22:54

Страхотно мнение. Поздравления 8-)
Събота ви искам всички в Надежда!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 сеп 2025 23:08

MASTER_COOL написа:Страхотно мнение. Поздравления 8-)

Не знам къде четох ,че в Надежда силно ограничили бройката за гостуващата агитка

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 сеп 2025 23:26

sly написа:Абе момчета стига с тези апокалипсиси. Някой строй стадион и бази, ние се чувстваме прее..ни. Държал на хранилка фенове ,ние също се чувстваме прецакани. И като за капак нямало да спечели нищо от този стадион, и тука може би трябва да се радваме.
Аз също бях на мача с Базел, и това че ония изгониха децата от сектор Г не съм го забравил, но боеве на фенове не е имало.
Структурните и кадрови промени които текат в клуба всички ги искахме, сега когато ги получаваме вместо да прозрем ,че собствениците се борят да променят нещата, ние пак сме на друго мнение. Кой бил Янев, не харесваме Вальо Илиев ,не харесваме Моралес. Как така Занев, от каде на къде пък Пл.Гетов и Вангелов. Е Нога като беше тук нали го видяхме, Бойко е тук от 1 месец и свърши неща дето Нога нямаше да ги направи за 10 год.
За да отида с кеф на стадиона по добре някой коментаращи тука да не ги чета, защото ако и аз се почувствам прецакан ,може да спра да ходя. С мен това трудно ще се случи ,но с някой друг е възможно. Нека не сме толкова ретроградни. Футбола може да бъде и удоволствие.

Добре, обясни ми как при лупита, гърнета и джуджета се докара клуба до фалит, но всяка година се борихме за титла, а сега парите ги "берем по дърветата" и се борим да не изпаднем?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 сеп 2025 23:35

sly написа:

Не знам къде четох ,че в Надежда силно ограничили бройката за гостуващата агитка

В "Надежда" стадионът е опасен в буквалния смисъл на думата и за това сектора с гостуваща агитка е ограничен. Доколкото помня околи 1200 билета се дават за гостуващи фенове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 26 сеп 2025 06:24

sly написа:

Отпуснати са 1100 билета , като Локото имали готовност да отпуснат още 200 билета .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 сеп 2025 08:41

soilwork написа:Там колегата който спомена че не се печели от стадион е много далеч от действителността. Печели се и то много.Особенно ако е в центъра на столица. Има Интернет хора....ползвайте го когато ви е нужна информация

Звучиш убедено, сигурно си добре информиран и ползваш Интернет, ..... може ли да ни дадеш пример за печеливш стадион в България? Ако искаш да разширим обхвата и да включим и спортните зали. Любопитно ми е, а и всички ние може да научим нещо полезно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 сеп 2025 08:48

С леката поправка, че такъв стадион до момента в БГ не е имало. Имам в предвид като функционалност и категория по класациите на УЕФА.
Убеден съм, че това съоръжение ще е на печалба!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 сеп 2025 09:18

MASTER_COOL написа:С леката поправка, че такъв стадион до момента в БГ не е имало. Имам в предвид като функционалност и категория по класациите на УЕФА.
Убеден съм, че това съоръжение ще е на печалба!

Не е толкова до това какво инженерно чудо ще е този стадион. Всичко се свежда до - location location location.
Ако отдела или фирмата , който/която се ангажира с инвентите са читави , ще изсмукате 70-80% от случващото в София.
Съвсем отделен въпрос е обаче , дали това ще е плюс за футболния клуб , защото може да си е просто отделно звено с което поделяте мястото.

Върни се в “ЦСКА”