realno написа:Вечно втори. Видяла жабата, че подковават коня....:)
"Ще има филм за Христо Стоичков"
Ще има ли възрастово ограничение, заради цветущите му каруцарски изрази? :)
Поне ще е реална история , а не авторска измишльотина .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Вечно втори. Видяла жабата, че подковават коня....:)
realno написа:...
...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ReBorn1982 написа:W84me написа:Не е истина с какви ботушари е пълно в ЛЕ...NOMER14 написа:Vesko85 написа:Не виждам нещо кой знае какво в мача на разградчани. Слаби шведи, Лудогорец ги разсипва. Малмьо не е кой знае какво величие.
Участникът в ШЛ ФК Копенхаген ги пребива с 5-0.
Гроздето е кисело, а ??! .... истината е, че завиждате на Разград и ви е яд, че място не можете да си намерите.
Играят в групите на втория по сила турнир в Европа, че и бият като гости в Швеция, където Левски никога не е побеждавал ..... кисело е гроздето, хи хи ....
cskarcheto92 написа:realno написа:Вечно втори. Видяла жабата, че подковават коня....:)
maxi1914 написа:cskarcheto92 написа:realno написа:Вечно втори. Видяла жабата, че подковават коня....:)
Папазки ще финансира „Стоичков – Филмът“ . Представям си как премиерата ще бъде на новия ви стадион , а с всеки закупен билет получавате брандирани пуканки от кауфланд напълно безплатно и 10 % намаление с кауфландкард . Поне сценария ще бъде лесен .
- Бе що не ми подаде
- Бе я си ....... майката .
Общо взето ще е голема цензура . Силно се надявам да включат и периода в живота му с издигането на паметника в негова чест . Все пак това ще е трилогия и ще завърши със " Следва продължение мама ви ...... "
А за всички неудлетворени ще има 20 безплатни завъртания на плодчетата :mrgreen:
MASTER_COOL написа:Аз пък знам за Янев, че ви "обича" :P ;)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта