Red_Neck написа:Мдаааа, ... наистина най-добре е да заровим глави в пясъка и да не мислим, че задникът ни стои гол отгоре. Специално за хората с ПРЕКАЛЕНО къса памент нека върнем лентата със собствениците на клуба през годините и ги видим тези неблагодарни фенове на ЦСКА, защо са толкова мнителни.
1. Любо Пенев (юли 1999 – декември 1999) - Изкара 3 месеца, като нямаше пари дори да картотекира куп футболисти до ноември месец. Истината е, че прецака Илия Павлов защото се беше договорил с Черепа, на който прехвърли клуба.
2. Васил Божков Черепа (декември 1999 – 5 декември 2006) доброто го помним, но помним още и продадената титла, затворения сектор Г, аферата с Лима и Соуса, с която набута клуба на изпроводяк и най-вече помним как си би шута с 200 когато военните го отрязаха за базите. Все още сочен от мнозина като "най-добрият ни собственик" и даже беше на кантар да вземе клуба пак в схема с Цеката през 2015.
3. Лупи 1 (декември 2006 - 24 декември 2008). и съответно Лицензгейт 1. Няма какво повече да се каже!
4. Гърнетата (7 март 2009 - 10 юли 2013). Всичко започна с големите обещания и приключи с натрупване на огромен дълг и обикаляне на Ицо Стоичков с папка под мишница да ни спасява. Месец-два по-късно бе заведено първото дело за несъстоятелност.
5. Лупи 2 (юли 2013 - май 2015) и съответно Лицензгейт 2, практически фалит и отнемане на професионален статут на клуба със всички последствия, но разбира се хейта го отнесоха Манджука и Инджов защото не успяваха да снасят с необходимото темпо.
6. Джуджан (24 юни 2015 г. до април 2024) "В" група, купа, .... а-у, "шъ въ издържам!", "няма да фалирам дружеството" и после .....
7. Букитата/Таки/Шиши или който там е зад тях (на книга от април 2024, реално от март 2023) - Чудесни намерения, пара бол, огромни инвестиции в инфраструктура ...... и в същото време отборът записва най-срамните резултати в историята си и клубът генерира огромни загуби, които записва като .кух капитал от вече 87 милиона лева!!!!!!
Дет' се вика, ... и аз се чудя на тези умрели фенове на ЦСКА, .... за чий се притесняват толкова и не могат ли да я карат по-бодряшки-щастливо? Иначе казано, .... който не ни е взел, той не ни е клецал, ама хайде да сме по-ведри, че на колегата му се скапва деня!
Това с вдигането на капитала не ми е много ясно. Това значи ли, че клубът струва в момента минимум 87 млн. лева и то дефакто без онези 50 процента от стадиона, които са към друго акционерно дружество ???
Иначе аз мисля, че няма лошо да се разяснят тези неща около стадиона и да ги знаем.
Добре дошъл на Ицо Янев. И аз обаче мисля, че ако не се подобрят организационно нещата в клуба като цяло, няма много голямо значение кой ще е треньорът ;)