Ако имаха готовност да ги пуснат след Бер Шева, вратарските щяха да изкъртят.
Иначе си мисля, че доста хора харесват тези с дългия ръкав и ще има продажби.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

noo написа:Ако бяхме пред фалит то Майкон, Марин и Сангаре щяха да бъдат продадени. Манолката пише поредната порция глупости.
А то и оркестърът на Титаник е свирил до края, и Гюро Михайлов е стоял на пост до края, и г.з. ще вика, че е спасител до фалита…. Нали ти лъжеше, че парите от УЕФА за ект идват след края на турнира, пък сега придворните гъзолизци други неща пишат. А ми се смеехте, като смятах как има пари след ект на колЮ, с които да се покрият сумите към нап и тн. Проблемът е, че дори да се пънем само за задължаващото второ място, то пак трябват поне едно от горните три - групи, спонсор с поне 10 милки чисто, или трансфери за поне 10 милиона чисто. И то само за харчовете тип режийни. А стадион? А мечти за Щампиони? И после се сърдите за славизацията и свикването с живуркането - идеален си е г.з. за славистите със сини екипи, идеален
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
mikata написа:Тази година май не вървят екипите.
Не бих казал, че не вървят. Между другото, срещам доста хора и с втория екип. Скоро имаше публикации, че приходите само от артикули са над 4 млн. лв. до този момент, което е несравнимо с всеки друг български отбор.
tmanolov написа:noo написа:Ако бяхме пред фалит то Майкон, Марин и Сангаре щяха да бъдат продадени. Манолката пише поредната порция глупости.
А то и оркестърът на Титаник е свирил до края, и Гюро Михайлов е стоял на пост до края, и г.з. ще вика, че е спасител до фалита…. Нали ти лъжеше, че парите от УЕФА за ект идват след края на турнира, пък сега придворните гъзолизци други неща пишат. А ми се смеехте, като смятах как има пари след ект на колЮ, с които да се покрият сумите към нап и тн. Проблемът е, че дори да се пънем само за задължаващото второ място, то пак трябват поне едно от горните три - групи, спонсор с поне 10 милки чисто, или трансфери за поне 10 милиона чисто. И то само за харчовете тип режийни. А стадион? А мечти за Щампиони? И после се сърдите за славизацията и свикването с живуркането - идеален си е г.з. за славистите със сини екипи, идеален
Първо: нищо не съм писал за това кога ще дойдат парите, по простата причина, че не знам. Второ: рано е да мечтаем за нов стадион. Трябва да дойдат инвеститори, но ако смяташ, че те са майка Тереза - си в голяма грешка. Трето: за шампиони сме още в играта. Смятам, че и числото ще се опита да се включи в борбата. И най-накрая, ако на теб ти липсва чувството за самосъхранение, не смятай, че другите не го притежават.
А тъпизите - г.з, славизация и тем подобни - ги пишеш във всеки твой пост. Не, че имаш доказателства.
- metodito
- Контакти:
Вече втори цесекар приятел ми хвали "Левски", че играе най-добрия футбол у нас в момента. И двамата разбират футболната игра. Единият направи сносна кариера в селските групи, като младеж. Фалит? Да - минава през нов стадион. Тоест през идеята за такъв. На времето трибуната ни беше на свинче-звънче. Сега обаче не говорим за трибуна. Има някакво лоби, което настоява за това, защото има интерес - финансов. И едни папагали, където нямат финансов интерес, но са полезни идиоти в случая. Както и да е.
Не знам дали да се радвам на хвалбите на приятелите. Нивото на ППЛ е покъртително. Поне за мен. На теория, ППЛ не е по-зле от сръбското, румънското, словенското, хърватското, босненското, черногорското. С оглед точките на бг отборите в ЕКТ. "Левски" и Арда се представиха доста прилично. Лудогорец са трагични, но заради регламента, имаме представител в групите на ЕКТ. Толкова, колкто имат хървати, сърби и румънци. Примерно. Ама това ли трябва да е мерилото ни? Пак ще припомня, сега някой националнихилист ще се изхвърли на ламарината. Като гледах първото полувреме на Клуж - Брага, а след това и репортажите, и сравнявам нашите мачове срещу Брага, определено се представихме супер.
Не знам дали да се радвам на хвалбите на приятелите. Нивото на ППЛ е покъртително. Поне за мен. На теория, ППЛ не е по-зле от сръбското, румънското, словенското, хърватското, босненското, черногорското. С оглед точките на бг отборите в ЕКТ. "Левски" и Арда се представиха доста прилично. Лудогорец са трагични, но заради регламента, имаме представител в групите на ЕКТ. Толкова, колкто имат хървати, сърби и румънци. Примерно. Ама това ли трябва да е мерилото ни? Пак ще припомня, сега някой националнихилист ще се изхвърли на ламарината. Като гледах първото полувреме на Клуж - Брага, а след това и репортажите, и сравнявам нашите мачове срещу Брага, определено се представихме супер.
noo написа:tmanolov написа:noo написа:Ако бяхме пред фалит то Майкон, Марин и Сангаре щяха да бъдат продадени. Манолката пише поредната порция глупости.
Първо: нищо не съм писал за това кога ще дойдат парите, по простата причина, че не знам. Второ: рано е да мечтаем за нов стадион. Трябва да дойдат инвеститори, но ако смяташ, че те са майка Тереза - си в голяма грешка. Трето: за шампиони сме още в играта. Смятам, че и числото ще се опита да се включи в борбата. И най-накрая, ако на теб ти липсва чувството за самосъхранение, не смятай, че другите не го притежават.
А тъпизите - г.з, славизация и тем подобни - ги пишеш във всеки твой пост. Не, че имаш доказателства.
Скъсан комарджия като г.з. и чувство за самосъхранение в едно изречение - доооообре, тук съвсем станахте хипофантасти ;) доказите, както казват севернофиромците, ги има за всеки, който може да ги види, но перефразирайки класика - в царството на слепците, дори голият задник може да изглежда като месечина
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Еейй, гледам ги Тея нещастници от Разград, бах му мамата само за нас ли няма вар.
Да ви иба мамата
Да ви иба мамата
САМО ЛЕВСКИ!
Кога чакаме поздравителната телеграма пт г.з. за домуса? Рано сутрин ли ще е, или като се наспи Господарката
Непринуден написа:
futbolqga написа:Приятен полъх на прозрачност от ръководството:ПФК „Левски“ информира своите привърженици и партньори за междинните постъпления и разходи, свързани с участието на клуба в европейските клубни турнири през лятото на 2025 г., както и за изпълнението на текущите ангажименти към държавата.
....
Билети (европейски домакинства): 2 371 000 лв.
Постъпления от мачовете срещу Апоел (Беер Шева), Спортинг Брага, Сабах и АЗ Алкмаар.
Така, понеже обичам фактите, а и мразя да ме лъжат, пък и знам как да проверя едно нещо - такава ми е работата, та се заех с това инфо и сметката не излиза:
1. Мачове с Апоел, Брага и Сабах - разпродаден стадион за всеки мач - общ приход 1 497 000 лева
Сектор А - 5000 човека х (30 лв с Апоел + 35 лева с Брага + 35 лева със Сабах) = 5000х1000 = 500 000 лева
ВИП ложи - 700х(150+170+170) = 700х490 = 343 000 лева
Сектор В - 5000 х (23+27+27) = 5000х67 = 335 000 лева
Сектир Б - 5800 х (15+20+20) = 5800х55 = 319 000 лева
2. Мач с АЗ - пълни А и В, сложил съм общо 31 000 продадени билета, като остатъка съм го сложил само в Б, за по лесно, мога да го разбия на Б и Г, но цените са еднакви - приход 1 325 000 лева:
Сектор А - 5500 (махнал съм целия ВИП и журналистическите ложи) х 60 лева = 330 000 лева
Сектор В - 8000х50 = 400 000 лева
Сектор Б и Г - 17 000х35 = 595 000 лева
Т.е. общо за 4-те мача приходите от прдажби на билети са 2 822 000 лева, но нашите отчитат 2 371 000, т.е. едни 451 000 или към половин милион липсват - как се случва това Ок, да сложим някаква отстъпка за хората с карти, но те са много малка бройка вече, а отстъпката се прилага само за покупки на място, не става за покупка онлайн, каквито са 90% от купените билети, плюс че много малко левскари и от тези, дето имат членска карта, я ползват тази отстъпка. Нека да дадем и по 1 лев на Евентим за обслужването, но сметката пак не излиза с много. та стигаме до 2 възможни извода:
- рАководството е гепнало нещо, но понеже са тъпи, даже се хвалят с лесно проверими данни
- липсващите билети всъщност са раздадени на Сульо и Пульо за без пари - спонсори, мои хора, твои хора и т.н., което отново е безумно, ако е вярно
та такива неща с прозрачното ни рАководство, но всичко е точно - ин г.з. уи тръст и си чекаме и сакаме поздравителната декларация към делиорманци за мача снощи, щото нали е европейско, така да се каже, също като шпалирчето :oops:
Непринуден написа:
Андитолк вади по-добри повторения от суперрезолюционния Вар. Кракът на Ради настъпва топката и има разстояние между неговия и на Курталан крака и след малко онзи го джаска.
За Димитров нямало умисъл - Ами то половината настъпвания за които се дават жълти са без умисъл, просто единия е по-бърз и си е поставил крака с миг по- напред от втория, който го настъпва. Или пък при шпагатите, ама защо не си подвил кракът?
Ами Видал защо не си сви кракът?
Дяволът как чете Евангелието,
Боклуци
За Димитров нямало умисъл - Ами то половината настъпвания за които се дават жълти са без умисъл, просто единия е по-бърз и си е поставил крака с миг по- напред от втория, който го настъпва. Или пък при шпагатите, ама защо не си подвил кракът?
Ами Видал защо не си сви кракът?
Дяволът как чете Евангелието,
Боклуци
САМО ЛЕВСКИ!