Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 10:38

Ето го и най-големият манипулатор в форума ;)
"Доброжелател"
Пред теб предпочитам и най-злобният и настъвен срещу нас (например потребител "realno") - Привърженик на Левски.
То и ти си такъв, но под прикритие.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 сеп 2025 10:43

Докато мисли капсулирано, много нерви ще строшиш и ще се чудиш какво се случва.
След малко ще се появят едни други ментори дето обикновено не държат на думата си за да ми направят профил и ми кажат какъв съм
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 10:44

Dust написа:Стадион и управление на отбора са две различни неща и ако не вярваш погледни Ботев Пловдив.
"

Доста нелепо сравнение с Ботев.
Стадиона им се строи "100 години", основно от Държавата. И не прилича на нищо - буквално на кибритена кутийка , събрана от тук и там. Къде са останали някакви материали - са вложени в него.
Какво управление, какви 5 лв виждаш там.
Папазки строи със скоростта на Китай ! Разликата е от Земята до Марс и обратно.
Последна промяна от MASTER_COOL на 24 сеп 2025 10:46, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 сеп 2025 10:46

Явно абсолютно нищо не си разбрал. Дори ти го пишеш често, че с новия стадион ще дойдат и резултатите. Е в Ботев защо не идват резултатите, като имат нов стадион.

Конкретно за стадиона и вчера си споделих мнението, но явно четеш през ред.

Христо Янев ви е вече треньор, лично аз му пожелавам успех. Доста радост ми е носил като играч на Литекс. Никога няма да забравя един перфектен гол срещу Левски, мача завърши 3:0.
Последна промяна от Dust на 24 сеп 2025 10:48, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 10:47

Dust написа:Явно абсолютно нищо не си разбрал. Дори ти го пишеш често, че с новия стадион ще дойдат и резултатите. Е в Ботев защо не идват резултатите, като имат нов стадион.

Просто не ти е удобно, не че не разбираш. Ако искам мога да бъда много по-голям манипулатор от теб !
Искам да се появиш отново в форума ни след година и половина. Но почти съм сигурен, че ще си се покрил тогава ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 10:49

Dust написа:Христо Янев ви е вече треньор, лично аз му пожелавам успех. Доста радост ми е носил като играч на Литекс. Никога няма да забравя един перфектен гол срещу Левски, мача завърши 3:0.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААА

:lol: :lol: :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 сеп 2025 10:50

Дай Боже след година и половина да изглеждате игрово поне колко ЦСКА 1948 и да сте на второ място в класирането. Имам слонска памет, единствено важно е да сме живи и здрави.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 10:54

Dust написа:Дай Боже след година и половина да изглеждате игрово поне колко ЦСКА 1948 и да сте на второ място в класирането. Имам слонска памет, единствено важно е да сме живи и здрави.

Ще те разочаровам обаче - мястото ще е първо !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 11:02

Ръководството на ЦСКА се е разбрало с Христо Янев за треньорския пост. Очаква се новината да бъде обявена съвсем скоро. Договорът на доскорошния треньор на Ботев Враца с червените ще е само до края на сезона с опция да бъде прекратен през зимната пауза при негативни резултати.

Христо Янев е пристигнал в София днес сутринта и е имал среща с шефовете на ЦСКА.

Смятам, че е прилично решение.
Христо е енергичен и за мен лично има много потенциал. Сигурен, че може да направи колектив. Най-важната задача, защото в момента сме разпасана команда

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 24 сеп 2025 11:11

Христо Янев винаги ми е бил много симпатичен и като футболист, и като треньор. Обаче като се има предвид състоянието, в което се намира клуба в момента, ще му е изключително трудно. Разбира се, му пожелавам успех и дано накрая на сезона ни зарадва, както ни зарадва през 2016 г.

Върни се в “ЦСКА”