10 кръг Ефбет лига /Черно море - Септември Сф/ 27.09.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

10 кръг Ефбет лига /Черно море - Септември Сф/ 27.09.25 събота 17.30ч.

Мнениеот Iceberg » 23 сеп 2025 07:09

Двубой, който трябва да се спечели спокойно и безапелационно! Въпреки, че подобни мачове понякога се превръщат в доста трудни. Дали след подценяване на противника, дали след като онези паркират автобуса пред вратата.. Понякога малко ме притесняват подобни двубои, но мисля, че сега не би трябвало да имаме проблеми. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nobody007
Контакти:

Re: 10 кръг Ефбет лига /Черно море - Септември Сф/ 27.09.25 събота 17.30ч.

Мнениеот Nobody007 » 23 сеп 2025 11:16

Нямам увереността, че ще спечелим безапелационно и спокойно. Просто в момента нямаме игровия облик, който да ни дава увереност за категорична победа... че даже и срещу Септември.
Очаквам повторение на мача с Добруджа отпреди седмица.
Дано Берк се възстанови вече, че много има нужда от него. Калкан да започне да записва и той минути, че да влиза във форма, както и Митко Тонев.
Записахме две победи все пак, но срещу Септември и Монтана са си направо задължителни преди паузата за Националните отбори и предстоящото домакинство с Левски.
Ако не се подобряваме, ще се радваме и на измъчени домакински победи, дори срещу опашкарите.

Влагане на максимум и пълна мотивация от всички. Трябва задължителна победа срещу Септември!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 сеп 2025 14:32

Ако и с тези смешници драпаме у дома, спокойно може да се каже, че няма да успеем този сезон. Да тук криво-ляво взехме 2-3 важни мача, а един друг не го загубихме и даже за малко и него да вземем. Но с късмет няма да я бутаме вечно и в даден миг ще почне съдбата да си взема….и ако не сме вдигнали нивото ще дойдат и лоши дни…..ката цялата предна пролет.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 сеп 2025 16:50

Победа ве..Няма туй няма онуй..Бой и 3-0..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 23 сеп 2025 20:05

Не знам защо отписвате Септември. Това е единственият отбор, който ни е разгромявал на Тича при това 2 пъти в последните години. Те винаги са се борили за оцеляване, а ние сме с най-слабият отбор откакто Илиев е тренер. Изобщо няма да е изненада една загуба, с играта, която показваме тази есен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2025 19:29

Вече НЯМАМ ДУМИ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2025 19:55

невероятно първо полувреме изиграхме пак :) сега сериозно - едно нещо не мога да разбера - защо Ники Златев играе титуляр ???

може да ме намразите понеже Златев е наше момче, обаче за мен чисто и просто за титуляр НЕ става :) става да влиза като резерва като се уморят малко защитниците на противника и има свежестта да ги надбягва и да бъде полезен..... ама като титуляр не помня един силен мач да е направил - вярно, че понякога вкарва и като титуляр ама имам предвид, че не допринася за самата ни игра - за движението и разиграването на топката ...единствено като резерва ми е харесвал на мен - и мотивацията му е на ниво, има и свежестта за 30 мин. да спринтира и да надбяга противника и е мн по-полезен като резерва да влезе и да помогне .....като титуляр е твърде спокоен и обикновено не показва почти нищо

в същото време Георги Лазаров е супер находка - играе с лекота - разиграва, задържа, лъже противниците, вкарва голове, подава - роден е да бъде титуляр и е много по-полезен като такъв, вместо да влиза като резерва и да бъде припрян да обръща мача ...то така и него го губиш донякъде, защото пък не мисля, че неговия стил на игра е особено подходящ като трябва да има повече припряност

не знам каква е тая идиотия на Илиан да им обърне ролите и Лазаров да е резерва, а Златев титуляр - убеден съм в това, въпреки че сигурно ще подразня с мнението си

Милушев за мен също трябва да получава по едни 20 мин. според мен, за да има повече мотивация - аз виждам някакво израстване в играта му спрямо преди каквото съм виждал - ама да го пускаш по 5-10 мин. естествено, че няма кой знае какво да покаже ...а мисля, че има капацитета да се развива и че в момента има повече самочувствие да го прави

другите няма да ги коментирам, но това за мен е сериозна грешка в избора ни за мачовете по оста Златев-Лазаров

все пак е добре, че не паднахме :)) мен от Септември ме е страх принципно, защото са ни били 1-4, 1-5 и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 сеп 2025 20:49

Нищо необичайно не се случи.Това си е в реда на нещата при нас .Хубавото бе ,че имаше някакъв живец при нас ,търсехме вратата,гола им падна след доста лежерно отношение в защитата ни като бе допуснат съперник спокойно да навлезе и да бие удар след което дойде корнера ,а както си знаем всеки корнер пред нашата врата е чисто положение.Опитвахме,разигравахме топката ,стигнахме и до чисти положения,за съжаление не успяхме да ги реализираме.Пълно разочарование от Фелипе ,който замени доста дейния Тонев.Не може професионален футболист да отиграе така подобни положения.Лазаров задължително трябва да е на терена.И задължително зимата да се търси още един вътрешен креативен халф,а Берк час по-скоро да си връща мястото на терена ,че и Чандъров и Телес до тук не убеждават.Васко ще го прежалим това първенство да е на терена,просто няма как без него,но Живко страшно е снишил ,преминават покрай него като колче .
В заключение нищо неочаквано,предстои пауза и след това Левски,тогава ще е друго
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 27 сеп 2025 21:53

Събрахме нелоши точки.

Взехме играчи анонимници, които са се навили да играят за без пари. Съответно ще трябва да ги чакаме. Добре, че на Златев му връзва и намерихме перлата Лазаров. Аз бих правил по-генерални изводи след края на полусезона, даже след зимната селекция. Според мен оставихме дефанзивната част за следващия трансферен прозорец. Милушев ми се струва навит този сезон, не виждам причина да не получава повече минути. Видяхме Кардосо какви тъпи решения взима, ще трябва да го чакаме него, иначе има качества.

Аз се кефя донякъде на нашата политика. Ние сме най-добрият отбор в съотношение бюджет:класиране. И то май за години назад. Без изхвърляне си правим нещата. И то при положение, че обикаляме цяла България с автобус.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 сеп 2025 22:58

Огризка, по принцип футболът ти е много чужда материя, но да питаш защо голмайсторът на отбора започва титуляр е прекалено. Само преди няколко дни Ники бе най-добрият на терена и в двете фази и благодарение на негов гол през ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ, спечелихме мача. Същото се отнася и за дербито. Не ти е проблем, че Чадъров е пълна нула, че Панайотов от година и половина няма въздух и за 20 минути, да не говорим за качествените му отигравания. Не питаш какво играят бековете ни и чужедстранните ни нападатели, ама видиш ли Ники Зклатев ти е драмата. Целия ни срив в атака започна след дербито, когато Илиев спря да залага на Ники и Лазаров заедно, а почна да ги редува и да ги държи леви криля, нищо че това не е позицията на нито един от двамата. Половината отбор не играе на позциите си. Вътрешните ни халфове са тотално разбъркани, бековете ни също, нападатеклте и те. Само вратарят и централните зщитници са на мястото си. Играем анти футбол. С изключение на Влатко, Ники, Гошо, Берк и Педро, които са единствените играчи на ниво А група

Върни се в “Черно море”