Mitata написа:soilwork написа:Ицо Янев на 90% ще е новият треньор на ЦСКА
Че те и Ботев не показаха нищо. Едно положение, един гол.
Което е още по-зле . Отбори с половин положение ни бият или не правят равен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:soilwork написа:Ицо Янев на 90% ще е новият треньор на ЦСКА
Че те и Ботев не показаха нищо. Едно положение, един гол.
MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Да му е.а шиптърската м...й...а на този боклук мръсен.
The_Miz написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Ясно, сега Керкез е най-големият виновник. А тези, които са го назначили? А този, който седи най-отгоре? Защо всички ги е страх да кажат нещо срещу “големия” шеф? За 2 години стигнахме немислимо дъно и нещата даже отиват към по-зле. ЦСКА вече е средняшки отбор, но явно е по-важно дербитата с Ботев Враца, Септември и Спартак Варна да се играят на нов стадион.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Който пази номера на Вилдсхут, да му звъни да идва !
Сега е момента да го превърнем в звезда !
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
Ясно, сега Керкез е най-големият виновник. А тези, които са го назначили? А този, който седи най-отгоре? Защо всички ги е страх да кажат нещо срещу “големия” шеф? За 2 години стигнахме немислимо дъно и нещата даже отиват към по-зле. ЦСКА вече е средняшки отбор, но явно е по-важно дербитата с Ботев Враца, Септември и Спартак Варна да се играят на нов стадион.
Нали Томаш ти беше виновник номер 1.
Относно Папазки бъди спокоен взел си е поука и повече нито един мизерник няма да получи пари без да си е заслужил.
И да Керкез е виновник номер 1 за безобразната подготовка, виновник номер 2 е главния скаут за престъпната селекция.
Я сега влез в обувките на Папазки и виж как се чувства след толкова много пръснати милиони в първия отбор. Знам, че не можеш да го направиш, защото си краен и за теб ЦСКА е само Победа и Титла и нищо друго!
Повече от всякога отбора има нужда от подкрепа, защото момента е труден и гаден.
СРАМ ме е от повечето от вас. Вие за мен не сте никакви фенове. Когато си номер 1, много е лесно да си на стадиона и да се биеш в гърдите че си ФЕН
Не се притеснявай и без твоето присъствие Армията ще е пълна, защото за щастие повечето от нас са благодарни хора.
MASTER_COOL написа:The_Miz
Това и преди ми го беше казал. Евала! Явно е грях да признаеш силата на съперника от елементарно уважение. Тук е престъпление това!!!
П.с. Следващия мач скандирай срещу Папазки!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта