Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivonotbad
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivonotbad » 22 сеп 2025 12:18

soilwork написа:Ще е интересно днес да гледаме играта на футболистите. Ще си проличи ясно дали са им толкова възможностите,дали са бойкотирали ......

Тази конспирация за бойкотиране не мога дори да си я помисля за възможна? Кой и какво би спечелил от това? Тия футболисти имат кариера 10-15 години и нямат сметка да пропиляват дори месеци от нея. Какво ще докажат като сменят един треньор с друг? Нали си мислехме, че предишните не харесват Ел Маестро. От тогава се изредиха няколко треньора, а и почти всички тогавашни играчи си заминаха. Дали отбора тръгна да играе по-добре? Според мене има нещо гнило в ЦСКА.
Например какво значи в днешно време абревиатурата "ЦСКА"? Защо доста коментатори ги наричат "армейци"? Какво се цели с това отборът да излиза за домакински мачове под звуците на "Велик е нашият войник"?
Ами съжалявам много, но всичко това ми лъха буквално на мухъл. Казвам ви го като човек, който е цесекар от над 50 години.
По същата логика за запазване на традициите от далечното минало защо на правителството не казваме ЦК на БКП, а на президента - бай Тошо?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 сеп 2025 12:40

ivonotbad написа:
djd написа:Някакъв смешен рев има по сайтовете срещу Вальо Илиев, понеже бил работил за Цеката и бил казал незнамсикакво. Също не можело и Стойчо да работи в ЦСКА, Любо, Ради Здравков, Томанов, ...
А кой бе? Кой може?
Освен авторите на статиите да поемат издръжката на клуба или поне заплатата на треньорския щаб.

На мене ми е по-интересно какъв опит има Валентин Илиев като треньор и какви успехи е постигнал? Ще се радвам ако някой напише тук подробна статистика. Защото почвам да си правя аналогия с миналата година по това време. Махнаха Стипич за лоши резултати и сложиха Томаш с големи очаквания. Като мина време и се видя, че отборът върви колебливо се тръгна с критиките. В смисъл, че Томаш нямал опит със силни отбори и е водил само средняци. Много е вероятно да се получи същото и при Вальо Илиев. Да оставим това, че е бил при 1948. Въпросът е какво постигна с тях и защо си е тръгнал скоропостижно?

Е, последното няма как да го знаем. Не знам дали и Цеката може да отговори със сериозен тон. :lol:
Там сменят треньорите по-често и от при нас.
Но за статистиката от Трансфермаркт четем:
с 1948 има три периода като старши треньор във времето 2022-2025.
61 мача, 25-22-14 (п-р-з), 1,59 точки/мач, 41% победи
Взехме го по принцип за втория отбор.

Иначе, Томаш никога не ми е харесвал - нито като футболист, нито като треньор. Като треньор винаги говори с клишета, едни и същи простотии за топки и не знам си какво. Което не говори много добре за интелекта му. Очакванията към него бяха такива на база на лошите резултати на предните треньори - ние над 10 мача поред само падахме, още от края на предния сезон.

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 22 сеп 2025 13:46

djd написа:Иначе, Томаш никога не ми е харесвал - нито като футболист, нито като треньор. Като треньор винаги говори с клишета, едни и същи простотии за топки и не знам си какво. Което не говори много добре за интелекта му. Очакванията към него бяха такива на база на лошите резултати на предните треньори - ние над 10 мача поред само падахме, още от края на предния сезон.

Според мене доста хора (в това число и аз) завидяха на Томаш, че сбъдна детската си мечта да стане треньор на ЦСКА. А иначе в момента и Златков и Величков са царе на клишетата. Останалите като Папазки, Томанов и сие мълчат подозрително и виновно дори! Който се разприказва много си заминава като Керкез, Нога, Ради Здравков и т.н.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 22 сеп 2025 15:48

Нали всички ревахме за оставка, е сега ревем защо е Вальо, ами кой да дойде временно от днес за утре. Аз адмирирам решението на на Бойко Величков предвидливо да се подсигури с такъв вариант, още преди да е уволнен Керкез, защото иначе опцията временен треньор беше Манчев, е тогава реването щеше да още по-голямо.
Относно обсъждането на евентуално обединение с 1948, това го смятам за меко казано наивен въпрос. Няма как две фирми конкуренти в един и същ отрасъл да дават пари за един отбор. Поне не знам такъв случай в световния футбол. Това би се случило само ако единия купи бизнеса на другия, не невъзможно ноо...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 22 сеп 2025 20:39

DoSomethingDifferent написа:
maxi1914 написа:Сега ако не пусне синчето титуляр ще припадна :)

Аз пък ще откача, ако пусне Турицов.

КАПИТАН
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

dedko2022
Контакти:

Re: 9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.

Мнениеот dedko2022 » 22 сеп 2025 22:31

Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2025 22:40

dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!

От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Да му е.а шиптърската м...й...а на този боклук мръсен.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 сеп 2025 22:44

Ицо Янев на 90% ще е новият треньор на ЦСКА

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 22 сеп 2025 22:45

Само не зная кой ще го чака Ицо година и половина?! Ако направи грешката да приеме да е треньор на ЦСКА, ще е поредният "сготвен" треньор, станал жертва на управленската несъстоятелност в клуба! Искренно се надявам да стои далеч от този пост поне за момента!
Последна промяна от dedko2022 на 22 сеп 2025 22:47, променено общо 2 пъти.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 сеп 2025 22:45

soilwork написа:Ицо Янев на 90% ще е новият треньор на ЦСКА

Че те и Ботев не показаха нищо. Едно положение, един гол.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”