Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 22 сеп 2025 11:03

Образованието е толкова съсипано, а висшето - толкова девалвирало, че не е истина. Дипломата за висше днес не е коректив за нищо. Конкретно за висшето казват, че нещата са почнали да зазляват някъде още средата на 80-те. Смятайте къде са сега. Аз самият нямаше да завърша с "интелектуалния си багаж" през 70-те. Вероятно. Летвата тогава е била супер високо, както на входа, така и на изхода. Още помня погледа на преподавателя ми по висша математика (завършил съм хуманитарна специалност. Явно преди мен хората са били някакви пенкилери) и отчаянието, което изразяваше на ликвидацията: "Махай ми се от главата". :lol: Заради това, ако имате бизнес и търсите служители, наемайте такива над 60. Ще ви свършат работа, каквато и 100 под 30 няма да могат.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 сеп 2025 12:00

Ако на празник продължаваш да се дърлиш с този и онзи, образован ли си или дипломиран. И да раздаваш прозвища и квалификации какво е?
На четвърт финал сме. Някой наздраве?

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 22 сеп 2025 16:09

Наздраве и честито! :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 сеп 2025 16:22

Наздраве и от наздраве да не се отърваш :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 сеп 2025 17:58

Честит ден на независимостта на България!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 сеп 2025 18:01

Дипломата за висше днес не е коректив за нищо.

И преди съм го писал във форума.
Психично болен човек(сам си говореше) взе диплома за висше образование, бакалавър. Частен университет. Какво повече да говорим.....

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2025 18:20

Интересно боклуците от БФС как ще обяснят дадения току-що червен картон на играч на Арда в ситуация, която подозрително прилича на тази с Кристиян Димитров.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 сеп 2025 18:26

Двете ситуации нямат нищо общо. По-скоро в мача срещу Лудогорец ВАР можеше да извика съдията на ревю, пък той да си гледа и решава.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2025 18:31

Dust написа:Двете ситуации нямат нищо общо. По-скоро в мача срещу Лудогорец ВАР можеше да извика съдията на ревю, пък той да си гледа и решава.

В двете ситуации играчите посягат за спорна топка. В двете ситуации бутоните на един от играчите завършват в бедрото на противника. Сподели ми, моля те, това общи неща ли са? А съдията може "да си гледа и решава", когато вашият собственик спре да им плаща подкупи. В противен случай, решенията са взети предварително.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 сеп 2025 18:36

Кой е този нашия собственик, в този форум определено има някаква мания да се приписва фенство.
В мача на Левски, Димитров прави шпагат, чисти топката и играча на Лудогорец му стъпи върху крака, дали умишлено или неволно да бяха викали рефера на ВАР да си преценява.

В мача в момента между Арда и Морето, играча на Арда влезе отзад с бутони високо в коляното без да е имаше някакво владение над топката.
Решението на терен беше жълт картон, решението на терен на мача на Левски отново беше жълт картон.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”