Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот kingofpop » 22 сеп 2025 11:56

KOPScousers написа:
kingofpop написа:Не бързайте, Ливърпул като им гледам програмата и имайки предвид играта им сега от 6 тия до 12 тия кръг ще загубят доста точки. Би трябвало някъде по Коледа да са сравни точки с Арсенал, но да видим :mrgreen: това разбира се, ако на Арсенал спре да им се контузва всеки мач важен играч.

Все пак Арсенал без Йодегор и с невъзстановени Сака и Салиба не стояха зле и срещу Сити и срещу Ливърпул. Дали Ливърпул биха стояли така срещу Сити и Арсенал без Гравенберх и с невъзстановени Салах и ВВД...

Какво ни е на програмата? До мача със Сити имаме едно тегаво гостуване на Челси. Да не би гостувания на Палас и Брентфорд и домакинства на Юнайтед и Вила в това им състояние да е по-тежко от гостуване на Нюкасъл, мач с летящ Борнемут, директен двубой с претендент номер 1 за титлата и Мърсисайдско дерби, макар и трите мача да бяха домакински? Играта на Ливърпул само ще се подобрява занапред, няма как да играем по-зле от това, а самият факт, че сме "зле" според мнозина и въпреки това продължаваме да си вземаме всеки мач, е показателен за характера и манталитета на отбора. Аз пък мисля и вярвам, че е напълно възможно до мача с Арсенал в началото на януари да сме отворили една солидна преднина от 10+ точки пред тях и практически да сме с една ръка върху титлата. Най-малкото цял декември имаме елементарни мачове, изключвайки едно гостуване на Тотнъм.

Ами 2 поредни гостувания на Палас и Челси + мач с Юнайтед(които ще се хвърлят и ще играят с 11 отзад) + гостувания на Брендфорд и Сити не мисля, че е лесна програма. Възможно е и да си прав за разликата с точките, то при вас много зависи дали ще има контузии, защото нямате равноправни заместници на ВВД и Салах.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 22 сеп 2025 16:30

Ливърпул отново ще бъдат главният претендент.Най-балансираният състав имат а Ман С ще им дишат във врата заради Холанд,който ги дърпа нагоре.Арсенал по традиция разиграват и държат топката най-много ,но ефективност липсва и голове липсват.Мадуеке е находка,но са много зависими от Сака.Челси ми е болно да ги коментирам-Money for nothing - Dire Straits.Другите са пълнеж.Футболът е като палачинка.От 90-та насам първо мачкаше Ман Ю.После се проявяваха Челси и Арсенал.След това дойде доминацията на Ман С.Сега дойде ред и на Ливърпул.30 години опитваха и все не ставаше.Не че са нямали добри играчи.Стиви,Оуен,Фаулър,Макманаман,Кайт,Бергер,Шмицер,Алонсо и т.н.И не ставаше и не ставаше.Сега дойде и тяхното време,палачинката е на тяхната страна.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 сеп 2025 17:24

burchill написа:Ливърпул отново ще бъдат главният претендент.Най-балансираният състав имат а Ман С ще им дишат във врата заради Холанд,който ги дърпа нагоре.

За мен най-балансираният състав имат Арсенал. Проблемът при тях е, че треньорската контузия е трайна :lol: . Ливърпул точно две контузии на някой от центъра на защитата (дори да не е ВВД) и са bye.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 22 сеп 2025 17:43

Ако се контузи Конате едва ли ще сме чао. Та той е толкова неорентиран и по всяко време може да направ и грешка...

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 22 сеп 2025 19:43

аз гледах второто полувреме на Сити и Арсенал, за да държа под око "конкуренцията". И двата отбора са по добри от нас в нападение и защита. В безцелното обикаляне на наказателното сме равностойни. Рано отпадаме от борбата за титлата, но и без това отговорните фактори са решили друг да я вземе
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2025 23:39

Опитахме да се издъним срещу Линкълн, но някак си не успяхме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”