Заслужено обърнаха американците, ама аз продължавам да си мисля, че е по-добре с тях да играем, словенците, ако им влизат силните елементи са много неудобни.
Ще видим какво ще стане след 3 дни, мачът бе тежък за американците и хвърлиха доста сили, макар и да не отиде в 5 сета. Гарсия и Кристънсън са си много класни играчи, все пак за Гарсия този мач бе по-скоро изключение, отколкото нормата дотук на турнира, като в предните 3 срещи си е седял с 12 точки, така че дано не го повтори срещу нас.
Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 22 сеп 2025 17:32, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Все пак да не забравяме, че словенците играят без натурални посрещачи. Колкото и да са добри играчите, все пак е професионален спорт на най-високо ниво. Сервисите на Гарсия бяха добри, но не мисля, че посрещането беше оптимално.м
Eminem написа:Дано сервисът на Гарсия да НЕ потръгне срещу нас.
Тва да му не е мандра, всеки ден 7аса! Силни са, но си мисля че ние сме по- силни. При всички случай, нема да се работи в четвъртък, или когато е мача.

Четвъртък 15,00
-
- Контакти:
Иран смачкаха сърбите в петия сет с физика, много силен сервис.
А бяха на косъм да паднат от Филипините и да отпаднат от първенството.
Сърбите не са нещо кой знае какво в момента, щеше да е страхотно да играем срещу тях, при евентуална победа над САЩ.
Сърбите не са нещо кой знае какво в момента, щеше да е страхотно да играем срещу тях, при евентуална победа над САЩ.
Последна промяна от Eminem на 23 сеп 2025 18:08, променено общо 1 път.
Шансът за Чехия/Иран на полуфинал на Световно първенство при цялото ми уважение към тях не трябва да бъде пропускан. Искам да видя играчи с максимално самочувствие и концентрация от първата топка в мача. Искам да видя език на тялото изключващ загубата като изход.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
С мисъл за евентуален полуфинал (за който може и изобщо да не се класираме разбира се), предпочитах Сърбия да бият. Някак ми се струва, че в момента срещу тях щяхме да имаме повече шансове, а и не се знае дали чехите нямаше да ги думнат втори път преди това. Иран ни пребиха в последния кръг от Лигата на нациите, та не ми допада мисълта да се борим с тях за медал, но каквото - такова. Накрая може да се окаже, че полуфиналът е Чехия - САЩ и не е имало смисъл да го мъдря изобщо. :mrgreen:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
На нашия мач букмейкърите дават реално равни шансове
-
- Контакти:
И за победител в турнира коефициентите ни със САЩ са почти равни и тази двойка я водят фаворит от потока поне за финал. Иранците иначе бяха с три поредни загуби от България преди ВНЛ, ама нека първо минем през американците.
Гледам ги, че и те са доста млад отбор и също са интегрирали доста млади момчета от световното до 19 години през 2021, където бяха домакини и трети, а ние финалисти.
Гледам ги, че и те са доста млад отбор и също са интегрирали доста млади момчета от световното до 19 години през 2021, където бяха домакини и трети, а ние финалисти.