Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Vesko85
Контакти:

Re: Волейбол - Всекидневна тема

Мнениеот Vesko85 » 18 сеп 2025 20:08

След отпадането на Бразилия, Франция и Япония, основния фаворит е Полша и си мисля, че ще си вземат титлата без проблеми. За нас би било успех да стигнем полуфинала, където вероятно ще ни чака Италия. Чак титла да вземем трудно. Освен нас много добре играят турците и белгийците.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 сеп 2025 20:17

Vesko85 написа:След отпадането на Бразилия, Франция и Япония, основния фаворит е Полша и си мисля, че ще си вземат титлата без проблеми. За нас би било успех да стигнем полуфинала, където вероятно ще ни чака Италия. Чак титла да вземем трудно. Освен нас много добре играят турците и белгийците.

На евентуален полуфинал ще играем с Чехия-Тунис/Сърбия-Иран

На линия
Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 18 сеп 2025 20:30

Прав си, моя грешка. Не съм видял правилно потоците. Ами в такъв случай, ако минем четвъртфинала имаме огромен шанс за финал.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 19 сеп 2025 10:38

drvasko98 написа:Ние не сме фаворит, хеле пък твърд, но трябва да се ползва момента и засега ни слагат букмейкърите на 5-то място. В потока ни няма нито един суперсилен отбор и нито един "rising star" или "dark horse". Всичко е оттатък - Полша, Италия, Турция, Белгия, Аржентина. Ние трябва да сме "rising stars" просто не виждам друго. И трябва да бъде използван момента.

И аз така мисля, като цяло dark horse-ът сме ние на този турнир. Ако ни влиза сервиса като във вторите два гейма с Германия или първите два със Словения, много малко отбори ще ни бият особено ако ни подценят.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 19 сеп 2025 13:04

Plovdiv_1926 написа:
drvasko98 написа:Ние не сме фаворит, хеле пък твърд, но трябва да се ползва момента и засега ни слагат букмейкърите на 5-то място. В потока ни няма нито един суперсилен отбор и нито един "rising star" или "dark horse". Всичко е оттатък - Полша, Италия, Турция, Белгия, Аржентина. Ние трябва да сме "rising stars" просто не виждам друго. И трябва да бъде използван момента.

И аз така мисля, като цяло dark horse-ът сме ние на този турнир. Ако ни влиза сервиса като във вторите два гейма с Германия или първите два със Словения, много малко отбори ще ни бият особено ако ни подценят.

Точно обобщение, някой подценили ни/заради младостта/го е отнесъл,сигура.
Притуряме жабарския опит и хитрост, и нещата се нареждат. Не ми харесва тая дълга "ваканция", на такъв турнир тва може да докара неща като излизане от ритъм.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 сеп 2025 12:07

Браво на момчетата, зарадваха ни за празника!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2025 12:11

Eminem написа:Браво на момчетата, зарадваха ни за празника!

На мен играта не ми допадна особено и пак контузия, може би тежка. Иначе на три поста има много класа, има резерви още, което е добре всъщност.
Определено мачовете в другия поток бяха с много по-добър волейбол.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 сеп 2025 12:22

Малко пирова е тази победа заради контузията на Илия, но добре, че мина сравнително гладко, с проблеми само във втория гейм. Следващият съперник със сигурност ще е по-тежък. Два почивни дни има преди това, но пак не бих отказал САЩ и Словения да изиграят 5 гейма следобед.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 сеп 2025 12:24

drvasko98 написа:
Eminem написа:Браво на момчетата, зарадваха ни за празника!

На мен играта не ми допадна особено и пак контузия, може би тежка. Иначе на три поста има много класа, има резерви още, което е добре всъщност.
Определено мачовете в другия поток бяха с много по-добър волейбол.

Да, за да бием САЩ или отново Словения, ще трябва много по-добра игра. Но важна е победата, а и отново показаха много хубави неща и освен това, Португалия имаше някакъв шанс само във втория гейм.

В студиото казаха, че контузията на Илия не е тежка на пръв поглед. Дано всичко да е наред с него!
Последна промяна от Eminem на 22 сеп 2025 12:40, променено общо 2 пъти.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 22 сеп 2025 12:27

Аз съм доволен, играхме на висок риск със сервиса през първия гейм, от което дойдоха и многото грешки, иначе в атака си бяхме добре. Само вторият бе слаб цялостно и то си личи от резултата, според мен и контузията там повлия психически на останалите момчета, а в третия гейм ги сгазихме. Все пак набързо пречупихме португалците и си взехме мача, сега чакаме по-тежките такива нататък. Такива мачове просто трябва да се вземат, като вече във ВНЛ си изпатихме от издънки с Турция и Украйна, които са по-добри отбори от португалците, но все пак бяхме домакини.

Когато не сме фаворит, играем по-добре принципно, а вече стигнахме фазата на турнира, в която нямаме очаквания, което е добре.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Волейбол”