Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
realno написа:Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Пасивен съм, защото сън научен да отговарям на простотията с мълчание! Въпрос на манталитет, въпрос на култура, въпрос най-вече на възпитание. Все неща адски дефицитни при теб.
Честит празник на всички нормални и реални тук 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Независимостта е почти изцяло дело на Фердинанд - няма копейки, няма нишо, негово дело. После е осрал всичко 1913 и 1915…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
MASTER_COOL написа:realno написа:Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Пасивен съм, защото сън научен да отговарям на простотията с мълчание! Въпрос на манталитет, въпрос на култура, въпрос най-вече на възпитание. Все неща адски дефицитни при теб.
От възпитание и култура ли наричаш ЛИТЕКС ЦСКА или такъв ти е манталитета? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
6-и и 22-ри са два празника, които бяха забранени при КомунизЪма, защото бяха против волята на Руссията. Единствен спомен е, че се споменаваха при приемането в ДПО "Септемврийче", за да допълни 9-и и 23-ти, за да сме септемврийчета, а не октябрята...
- MASTER_COOL
- Контакти:
realno написа:MASTER_COOL написа:realno написа:Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Помни един ден всичко това ще ти се върне - С ЛИХВИТЕ!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:realno написа:MASTER_COOL написа:realno написа:Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Шъ ни направят двойно по-голям стадион ли ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
realno написа:Не в Европа, а в света няма независима държава. Всеки е зависим от някого. Дори Руската кочина е зависима от доставките на оръжие за да продължи да воюва или от украинските удари по НПЗ за да няма опашки за гориво на орлите . "Независими" има само в пропагандната на копейките, които казват бъди "независим" за да бъдеш зависим от нас. Честит празник. Независимостта на България стана въпреки Русия, която няма интерес от силна и независима България на Балканите.
Гола вода си по история, а от толкова злоба по Русия не виждаш по-далеч от носа си.
Точно Русия, за твой и на останалите западни роби ужас, има ключова роля за приемането на независимостта ни от Отоманската империя.
MASTER_COOL написа:realno написа:MASTER_COOL написа:realno написа:Прави ми впечатление, че продажните копейките са много пасивни във фейса по време на празниците на съединението и независимостта на България. Друг ден са досадни като орки на опашка за бензин в кочината. :)
Както се връщат лъжите и манипулациите ви? Достатъчно ни се "върна" откакто сме роби на Русия. България бял ден не видя и продължава да страда от вашето наследство. Време е за истината. Време е да се откъснем от по всякакъв начин от вашата червена кочина. Да си копейка е позор.
ReBorn1982 написа:realno написа:Не в Европа, а в света няма независима държава. Всеки е зависим от някого. Дори Руската кочина е зависима от доставките на оръжие за да продължи да воюва или от украинските удари по НПЗ за да няма опашки за гориво на орлите . "Независими" има само в пропагандната на копейките, които казват бъди "независим" за да бъдеш зависим от нас. Честит празник. Независимостта на България стана въпреки Русия, която няма интерес от силна и независима България на Балканите.
Гола вода си по история, а от толкова злоба по Русия не виждаш по-далеч от носа си.
Точно Русия, за твой и на останалите западни роби ужас, има ключова роля за приемането на независимостта ни от Отоманската империя.
Чети и не се излагай.