Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 21 сеп 2025 17:08

Тази тема е табу, но хайде да ви попитам: Какво мислите за евентуално обединение с 1948?

Интересно ми е да чуя хората от форума и дали ще има и по-либерални мнения като отговори на въпроса ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 сеп 2025 17:19

danko_sot написа:Тази тема е табу, но хайде да ви попитам: Какво мислите за евентуално обединение с 1948?

Интересно ми е да чуя хората от форума и дали ще има и по-либерални мнения като отговори на въпроса ;)

Ако това стане:
СБОГОМ ОТ МЕН!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2025 17:45

danko_sot написа:Тази тема е табу, но хайде да ви попитам: Какво мислите за евентуално обединение с 1948?

Преди месец-два подхвърлих тази опция, бе отхвърлена категорично. Мотивите ми бяха, че ние сме зле, нямаме шанс за ЕКТ, 1948 уверено вървят към спечелването на евроквота и обединението на тази база ще се приеме по-лесно от привържениците.

На практика не ми е ясно как може да се направи. А и ще предизвика нови негативни емоции във футболната ни общественост.

Освен това преди около година ръководството излезе със становище, че ще направи всичко възможно УЕФА да признае автентичния ЦСКА, за което се готвели съответвите документи. Тази информация бе препотвърдена в края на месец май тази година.

Нещо са замислили, да видим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 сеп 2025 18:11

Сегашното дружество притежава емблемата и марката, казва се ЦСКА, плати спортните дългове на фалиралото дружество, признава се от ФИФА за спортен наследник на старото дружество. Почти всички фенове също го признават.
Какво предлага насреща 1948? Парите на Цеката. Друго нищо.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2025 18:20

Да припомним инфото от 31.05. тази година.

https://7dnibulgaria.bg/archives/267269

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2025 18:28

djd написа:Сегашното дружество притежава емблемата и марката, казва се ЦСКА, плати спортните дългове на фалиралото дружество, признава се от ФИФА за спортен наследник на старото дружество. Почти всички фенове също го признават.
Какво предлага насреща 1948? Парите на Цеката. Друго нищо.

Според мен нямаме нужда от такова обединение. Ако се извърши, то би имало единствено символичен характер. Защото 1948 няма голяма фенска маса, не е откупило емблемата, не е платило спортните дългове, не играе на Армията. Но не изключвам да се търси освен символика и използването на евентуалната му евроквота. Според мен това би бил грешен ход, защото отново ще настроим футболната общност срещу нас. По-добре още един сезон без Европа, но Папазки да оправят организацията, така че пак да бъдем силен ЦСКА.

Сега ми хрумна вариант, при който Цеката дава част от сумата за стадиона. Разбира се чисто хипотетично. Това може да промени някои неща. Но много "ако"-та станаха. Има време, ще се разбере.

nikolay_cska
Контакти:

Мнениеот nikolay_cska » 21 сеп 2025 19:12

За ЦСКА утре предстои пореден мач от ППЛ, този път срещу Ботев Враца.

Отбора на ЦСКА ще бъде воден от лицето, Валентин Илиев.
Поради липса на пресконференция преди мача, на която да отговори на някои важни за всички нас феновете въпроси ще ги задам тук, макар и да се съмнявам, че преди, а и след мача ще има отговор, или пък някой журн... държач на микрофон, ще има ''топките'' да му зададе:

-Кой е отбора, който ще изведе лицето Илиев на терена във Враца?
-На кой отбор носи емблемата на гърдите си в момента?
- Чия емблема защитава синът му в момента?
- Къде е домът на ЦСКА?
- Чувства ли се у дома, или се чувства а гости като треньор?
- ЦСКА един ли е, и кой е той?

CSKA Sofia FC, докато лицето не застане с името си и не отговори ясно и конкретно на точно тези няколко прости въпроса, НИКОГА няма да го приема не само за временно заемащ поста старши треньор, но и за треньор на която и да е формация на ЦСКА!

ВЪН на всеки боклук, който е предал емблемата!

ЦСКА до ГРОБ!
Vladislav Filipov

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 21 сеп 2025 19:17

Нищо символично не виждам и няма нито една причина от такова обединение. Цеката като иска да дава пари, да закрива проекта си, който направи само с цел разединение (което така или иначе не му се получи) и да заповяда с кешовицата!
Това с евроквотата дори не си заслужава да се коментира!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 сеп 2025 20:58

Някакъв смешен рев има по сайтовете срещу Вальо Илиев, понеже бил работил за Цеката и бил казал незнамсикакво. Също не можело и Стойчо да работи в ЦСКА, Любо, Ради Здравков, Томанов, ...
А кой бе? Кой може?
Освен авторите на статиите да поемат издръжката на клуба или поне заплатата на треньорския щаб.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2025 21:14

djd написа:Някакъв смешен рев има по сайтовете срещу Вальо Илиев, понеже бил работил за Цеката и бил казал незнамсикакво. Също не можело и Стойчо да работи в ЦСКА, Любо, Ради Здравков, Томанов, ...
А кой бе? Кой може?
Освен авторите на статиите да поемат издръжката на клуба или поне заплатата на треньорския щаб.

Мисля, че е срамно да се оплюват наши футболисти, донесли толкова радост на червените привърженици. Вярно, отишли са при Цеката, но нека бъдем по-снизходителни, благородни, добронамерени. В края на краищата, така са решили. Може да са сбъркали от наша гледна точка, но трябва да се прощават някои неща. А и футболистите също се нуждаят от доходи, те са професионалисти, хранят семейства. Като сме добронамерени ще свалим напрежението около клуба, негативната енергия и така работите в ЦСКА ще потръгнат. И обратно, ако се зъбим едни на други, създаваме излишно напрежение, отрицателна енергия, които пречат.

Върни се в “ЦСКА”