Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 21 сеп 2025 16:53

Halo написа:Типичен пример е олигофренчето на слоницата Ирен. Това шопарче какво образование има и какво е работило, че изведнъж стана толкова голям фактор в робска България. Само в една поробена държава може такива посредствени същества с Даун визия да се пишат за определящи всичко. Най-лошото е, че в т.н. демократична България порядките са същите като в Източна Румелия, част от болната Османска империя.

Като си помисля, че е бил в класа на един от първите ми братовчеди. Който беше много талантливо дете, а днес едвам свързва двата края, а този е... Нужно е много българи да се замислят за смяна на парадигмата, според която гледат на света и на България. И има такива. От тези... young adults, където им казват. Не са баш млади, не са "стари" - между 28-35. Може би нещата ще се променят. Но някои от нас няма да го видим. И онзи "Левски" от края на 90-те/началото на нулите се съмнявам да го видя. Но един ден ще се върне. Онзи, който независимо дали е Юве, Динамо (Киев) или Галатасарай, излизаше със самочувствие срещу тях. А не с нагаласата: "Малки сме, не ставаме, квото вземем, все файда".

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 сеп 2025 17:24

metodito написа:
Halo написа:Типичен пример е олигофренчето на слоницата Ирен. Това шопарче какво образование има и какво е работило, че изведнъж стана толкова голям фактор в робска България. Само в една поробена държава може такива посредствени същества с Даун визия да се пишат за определящи всичко. Най-лошото е, че в т.н. демократична България порядките са същите като в Източна Румелия, част от болната Османска империя.

Като си помисля, че е бил в класа на един от първите ми братовчеди. Който беше много талантливо дете, а днес едвам свързва двата края, а този е... Нужно е много българи да се замислят за смяна на парадигмата, според която гледат на света и на България. И има такива. От тези... young adults, където им казват. Не са баш млади, не са "стари" - между 28-35. Може би нещата ще се променят. Но някои от нас няма да го видим. И онзи "Левски" от края на 90-те/началото на нулите се съмнявам да го видя. Но един ден ще се върне. Онзи, който независимо дали е Юве, Динамо (Киев) или Галатасарай, излизаше със самочувствие срещу тях. А не с нагаласата: "Малки сме, не ставаме, квото вземем, все файда".

Нали осъзнавате, че който и нов да дойде трябва да се откаже от готови пари и утъпкани механизми за усвояването им, без очевидно съдебни проблеми за бъдеще. Сега честно се запитайте дали вие не бихте взели при положение, че всички около вас ще мрънкат, но вие знаете, че нищо повече няма да направят.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 сеп 2025 17:25

metodito написа:

Що недоволствате щом като в страната ни да си "умнокрасив" т.е. образован човек е порок, а да си прост като Банкянски пожарникар и глашатай на голямото Д е предимство. Нормалните държави избират образовани хора и просперират, а ние доказани мутри и копейки и сме кочина. Избора е наш, а не на други. Ще си носим последиците, защото предпочитаме да е доверим на неправилни и безродни хора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 сеп 2025 17:26

Каквото и да си говорим, да си честен е изключително трудно в днешно време. Възможности за измами/кражби ти се предлагат отвсякъде. Това е като "Светът е голям и възможности за крадене дебнат от всякъде."

Образован е твърде общо казано. Светът е пълен с образовани дебили. Образованието е най-добрият и сигурен начин да ти промият мозъка. Равносилно е на религията. Това е от векове. Образован нищо не значи. Непрекъснато се сблъсквам с образовани идиоти, които нищо не са научили по време на образоването си, така да се каже. Просто има много хора с дипломи. Безполезни говорители на опорки, без значение на каква тема. Това са хора без мозък, които получават мненията си от даден център. Не осмислят, просто получават финансова облага за цитирането на чужди мисли.
Последна промяна от Halo на 21 сеп 2025 17:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 сеп 2025 17:27

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2025 19:59

scooool написа:
metodito написа:

Нали осъзнавате, че който и нов да дойде трябва да се откаже от готови пари и утъпкани механизми за усвояването им, без очевидно съдебни проблеми за бъдеще. Сега честно се запитайте дали вие не бихте взели при положение, че всички около вас ще мрънкат, но вие знаете, че нищо повече няма да направят.

Заради това и винаги съм странял от властта. И съм не само аполитичен, но съм и за забрана на партиите. По-конкретно, след толкова години мога да кажа и в партията, в която можех да направя "кариера" - дпс. Имам не само познати, но и приятели в турското малцинство в града ми. Не съм бил никога расист и те го знаят. Тогава нямаха етнически българи в партията. Щях да съм дзвезда. :lol: Питали са ме, казах им какво мисля за политиката и това е. Там е като мафията. Кажеш ли им "да", няма отказване. Има - с краката напред. Имам приятел, който горе-долу по това време каза "да" (за младежката формация на друга партия). Гледах го последно редом до един главен прокурор. Колко е покварен днес, не ми се мисли...

П.С. Бащата още ми дудне на главата: "Ае, к'о щеше да ти е, ве? Много си глупав". :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2025 20:20

realno написа:Що недоволствате щом като в страната ни да си "умнокрасив" т.е. образован човек е порок, а да си прост като Банкянски пожарникар и глашатай на голямото Д е предимство. Нормалните държави избират образовани хора и просперират, а ние доказани мутри и копейки и сме кочина. Избора е наш, а не на други. Ще си носим последиците, защото предпочитаме да е доверим на неправилни и безродни хора.

"Умнокрасив" е иронично. Пример за умнокрасив е Иво Инджев. Завършил в Санкт-Петербург, пардон - Ленинград, но е пръв русофоб и трол. Има ефирно шалче около врата си, недобре измита коса, леко неприятно миришещ, 60+ wannabe младеж. Който, ако не са били техните на времето, никой нямаше да го знае. Той няма интелектуалния потенциал да е умен, а начинът му на обличане и целият му вид+природно-биологични особености, му пречат да е красив. Той е wannabe умен и wannabe красив. Но нито е едното, нито другото. Той е ходещо значение на определението "умнокрасив".

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 сеп 2025 20:29

Що недоволствате щом като в страната ни да си "умнокрасив" т.е. образован човек е порок

Хората неслучайно се подиграват на сектата ви.
Вие НЕ сте алтернатива и сами го доказахте!
Същите корумпирани безродници сте!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 сеп 2025 20:46

metodito написа:
realno написа:Що недоволствате щом като в страната ни да си "умнокрасив" т.е. образован човек е порок, а да си прост като Банкянски пожарникар и глашатай на голямото Д е предимство. Нормалните държави избират образовани хора и просперират, а ние доказани мутри и копейки и сме кочина. Избора е наш, а не на други. Ще си носим последиците, защото предпочитаме да е доверим на неправилни и безродни хора.

"Умнокрасив" е иронично. Пример за умнокрасив е Иво Инджев. Завършил в Санкт-Петербург, пардон - Ленинград, но е пръв русофоб и трол. Има ефирно шалче около врата си, недобре измита коса, леко неприятно миришещ, 60+ wannabe младеж. Който, ако не са били техните на времето, никой нямаше да го знае. Той няма интелектуалния потенциал да е умен, а начинът му на обличане и целият му вид+природно-биологични особености, му пречат да е красив. Той е wannabe умен и wannabe красив. Но нито е едното, нито другото. Той е ходещо значение на определението "умнокрасив".

Пак глупости. Да персонализираш един израз е глупаво. Да наричаш някого "умнокрасив" е признание, че си глупав и начин да кажеш: а съм глупав и разчитам и мнозинството да са като мен и да се разбираме. Глупавите и мързеливи деца в училище, някои от които хулигани, завиждайки на ученолюбивите и примерни деца ги наричаха зубъри или с други обидни епитети избивайки своите комплекси. Освен това когато говоря за обраразовани хора способни да дадат нещо на тая страна и през ум не ми минава, че това може да стане без морал, нещо което липсва в прогнилата Тиква на На новото начало. А обидените и "отвратени" "умници" , които се правят на сърдити и не гласуват имат толкова вина за да ни управляват двете правете, колкото и гласуващите за тях.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 сеп 2025 20:47

Eminem написа:
Що недоволствате щом като в страната ни да си "умнокрасив" т.е. образован човек е порок

Хората неслучайно се подиграват на сектата ви.
Вие НЕ сте алтернатива и сами го доказахте!
Същите корумпирани безродници сте!

До вчера ни убеждаваше, че белия елит е "умнокрасив". По - добре си избивайки комплексите накъде другаде.

Върни се в “Левски”