Ще ти цитирам за така наречените сперми едно обобщено и повърхностно мнение от фен на Лудогорец.
1948 уцелиха с треньорски тандем.Реално старши треньор с лиценз е Юри Васев (който беше треньор преди години на младежите на Лудогорец),а Иван Стоянов (наш бивш много добър играч) е лицето за пред медиите и основно чирак за момента на Васев.Цялата им селекция се прави от самия Цветомир Найденов,а главен скаут е Валери Хубчев - сина на Петър Хубчев.Общо взето опростена структура за клуб,което явно,че носи позитиви.Имам познат рехабилитатор който работи в 1948 и той ми разказва интересни неща чат-пат от кухнята.
а главният им скаут едва ли няма заслуга за ->
1948 направиха изключително точна и мощна селекция.Махнаха над 25 играчи,а новите им са класа.Национали на Боливия,разни латиноамерикански техничари напред,този Диало е огромно попадение.За шампион не знам дали ще им стигнат силите,но тепърва ще стават все по-силни.Последните им попълнения са национал на Грузия - ляв бек,немец с огромен опит във Втора Бундеслига и сега май за някакъв финландец четох последно.И това няма да са последните нови със сигурност.Там се дават големи заплати.