Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2025 18:17

Drunken_Master написа:
goshev написа:Няма никакви източници или други достоверни доказателства кой къде и кога е създал кирилицата.

Естествено, че няма.
Естествено, че "няма".

В „Краткото житие“ на св. Климент Охридски се казва, че той „измислил и други форми на буквите за по-голяма яснота от ония, които изнамерил мъдрият Кирил“

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 сеп 2025 18:57

pomiqrat написа:Съжалявам, че в часовете по история и вкъщи вместо да прочетеш урока си маструбирал и си пропуснал намалото на образуването си.

Етносите се създават според спецификата на живот който води дадена група хора.

Е не е само според спецификата на живот.Вземи прочети малко какво казват специалисти в областта
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 20 сеп 2025 22:01

THE G.A.M.E написа:
Drunken_Master написа:
goshev написа:Няма никакви източници или други достоверни доказателства кой къде и кога е създал кирилицата.

Естествено, че няма.
Естествено, че "няма".

В „Краткото житие“ на св. Климент Охридски се казва, че той „измислил и други форми на буквите за по-голяма яснота от ония, които изнамерил мъдрият Кирил“

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дай нещо от "разширеното"!То и бай Пешо сигурно е пробвал различни рецепти за варене на ракия, но никой не му е приписал заслугата, че е създал "Сливенската перла" (става дума за истинската, а не за сегашната). :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 00:54

Не, аз направо съм шокиран. Абсолютно никой историк не е казал с убеденост, кой стои зад създаването на кирилицата, наш Дъ Гейм е 100% сигурен, обаче... Изображение

Тук кви простотии се ръсят, направо не е истина...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2025 11:22

Еми прави сте, андромедианците са я създали, българите немат нищо общо. :?
То и България не е създадена от българите, не знам въобще що така се казва тая Държава ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 11:30

Не, на мен друго ми е интересно... Ти до момента от твърденията, дето ги постваш... единственото, което правеше е да се излагаш. Ти къв капацитет се имаш по тая тема, че ни натрапваш постоянно глупостите си? Още чакам, да ми покажеш, кои са източниците за наличие на българи преди раждането на Исус Христос. И там беше много наясно с нещата, после избяга от дискусията като на*ран.

Специално за създаването на кирилицата, никой няма никаква идея, кой стои зад нея. Даже, доколкото знам... най-новата теза е, че "група книжовници" са я създали. А от твърденията на Манолов, че кирилицата имала "малко общо" с глаголицата, направо рева от смях.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2025 11:36

Drunken_Master написа:Не, аз направо съм шокиран. Абсолютно никой историк не е казал с убеденост, кой стои зад създаването на кирилицата .......................................
На мен лично Професора ми изглежда доста убеден ... :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=8LYRvUb8mls
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 11:38

Тъй. Айде прочети ми поста още няколко пъти, прочети ми още няколко пъти поста и за Божидар Димитров и тогава да продължим опита за дискусия. Ама има ли изобщо смисъл, да дискутирам нещо с човек, който съвсем сериозно ми написа, че нямало никакви "завещания" от наличието на славяни на нашата територия.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2025 11:40

Drunken_Master написа:Не, на мен друго ми е интересно... Ти до момента от твърденията, дето ги постваш... единственото, което правеше е да се излагаш. Ти къв капацитет се имаш по тая тема, че ни натрапваш постоянно глупостите си? Още чакам, да ми покажеш, кои са източниците за наличие на българи преди раждането на Исус Христос. И там беше много наясно с нещата, после избяга от дискусията като на*ран.
Абе сополанко, поустнах материал с няколко баварски хроники на местен историк, к'во искаш, да те гоня да ти ги показвам ?
Който се интересува, първо търси, след това чете, ти си немаш грам собствено мнение и не си разгледал нито една алтернатива на нещата, дето те интересуват, тръгнал на мен да ми прави оценки.
Бляд.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 11:42

"няколко баварски хроники" на "местен историк"... Мхм, ясно... Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”