Dust написа:Аз коментирам думи на ваши фенове, лидери и т.н., но явно думите им нямат никаква стойност.
Нямам идея каква ти е целта. Емоционален Сектор Г не ме вълнува, знаеш как са нещата тук. Днес Черно, утре Бяло!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Аз коментирам думи на ваши фенове, лидери и т.н., но явно думите им нямат никаква стойност.
MASTER_COOL написа:Dust написа:Аз коментирам думи на ваши фенове, лидери и т.н., но явно думите им нямат никаква стойност.
Нямам идея каква ти е целта. Емоционален Сектор Г не ме вълнува, знаеш как са нещата тук. Днес Черно, утре Бяло!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Под сурдинка от тук и от там ей така на "шега" все по-често се говори, че няма да е далече времето когато ЦСКА на Папазки и ЦСКА на Найденов ще се обединят. Па и новия стадион като нищо ще изгрее с име Ефбет Българска армия...
Предстоят ни много интересни времена... Майстор Цеката, пък ако вземе и шампион да стане в тоя сезон е те тогава вече цирка ще е пълен
Dust написа:За теб може и да няма, но за тези с милионите може и да има. То няма и логика ЦСКА 1948 да го има, но го има и игра в ЕКТ, в момента е втори, играят много добре, нещо с което твоя ЦСКА не може да се похвали. Както каза, няма никаква логика.
Dust написа:Къде точно успя да видиш злоба, в това, че споделих неща, които се говорят под сурдинка ли? Да се правя ли на "врачка" как не след дълго ще почнете да спрягате и Иван Стоянов като вариант за треньор?
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, vlong и 27 госта