efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 15:44

vlong написа:Димитров, ако беше се усетил и да се затръшка като заколено пиле, може би щяха да се стреснат и да се обадят от вар.
Това му беше грешката, ама явно той не отговаря на героя на Дъст

Ти сериозно ли? Гледа ли мача? Той лежа сума ти време, дойде лекарски екип, помогнаха му да стане и си показа белезите от бутоните. Просто от ВАР се направиха на Стиви Уондър. По очевадно няма как да бъде. Коментатора не знам дали беше пристрастен, но си каза директно, че това е за червен картон и ще е чудо оня да не го получи. Е, явно бяхме свидетели на чудо снощи ;)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 15:48

Трябваше веднага да си остане на място, а той хукна подир топката, и след малко вече потърси помощ.
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 15:52

LoveAndPeace написа:
tiamat написа:
tiamat написа:Не знам. Като излезе запис на целия мач, ще го прегледам пак. Не че имам някакви претенции де.

В тоя ред на мисли, къде мога да намеря запис на мача, някой знае ли?

https://www.youtube.com/watch?v=PQbQFP-yUjg

Мерси!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 15:59

vlong написа:Трябваше веднага да си остане на място, а той хукна подир топката, и след малко вече потърси помощ.

Ами адреналин. Гледаш да довършиш започнатото. Но пак казвам, че от ВАР ако искаха , можеха да сигнализират. Нямали са желание.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 16:03

Между другото сега се сетих за още едно положение което съдията го отсвири. Малко преди фала който би Рилдо, имаше друг фал срещу Сула, който въобще не се свири. А оня беше на удобна позиция за Марин или Макун. И можеше и да влезе.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 16:05

В крайна сметка, доста доста тънко. Със сигурност Ради застъпва топката и я избутва настрани, Куртулуш не играе с топката. Обаче, струва ми се, че Ради пада точно заради това застъпване. Струва ми се, че Куртулуш не го докосва с десния си крак преди падането. Може би го докосва с левия си крак преди падането, но по-скоро не.
Като цяло, моето "експертно" мнение е, че съдията отсъди правилно в тази ситуация.

ПС. Повторението от 55:37, пуснато на много бавен кадър я показва най-добре ситуацията, според мен.
https://www.youtube.com/watch?v=PQbQFP-yUjg
ПС2. Всъщност, в този случай решението на съдията не е правилно, би трябвало да бъде аут... Тъй че ми е много интересно каква е неговата интерпретация.
Последна промяна от tiamat на 20 сеп 2025 16:21, променено общо 5 пъти.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 16:06

gdlk написа:https://www.facebook.com/share/v/17kGLzwitH/ ето я ситуацията.

Спъване има. Въпросът е, дали е вътре, защото изглежда преди линията. Ради като стъпва не личи да е настъпил линията.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2025 16:40

Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.

Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 20 сеп 2025 16:49

Ама вие наистина ли не виждате траекторията на топката. Тя отива почти под прав ъгъл в рекламните пана. Това по всички закони на физиката може да се случи само, ако играча на Лудогорец я избива. Затова корнер.
И моя отбор го ощетиха предния кръг срещу тях, ама тук насочвате енергията си в тази несъществуваща дузпа, а не в идентичното положение, заради което Видал трябваше да е под душовете рано-рано

Върни се в “Левски”