efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот Dust » 20 сеп 2025 14:25

То ест искаш да кажеш, че Кирилов е симулирал ли?
tiamat написа:От най-последното повторение (едно замазано такова) се видя, че Ради всъщност стъпва на топката и стъпвайки върху нея я избутва настрани. Иначе казано, не защитника чуква топката настрани, а Ради. А защитника го спъва. Но не съм на 100%, това само един път го показаха май.

ВАР гледат изключително качествена картина. Това което виждат те като детайли, ние не го виждаме от телевизионния екран. Те гледат картина с много висока резолюция. При тях това едно замазано го няма
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 14:54

Не знам. Като излезе запис на целия мач, ще го прегледам пак. Не че имам някакви претенции де.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2025 14:55

metodito написа:Има контакт и с топката, и с крака. За мен това е нарушение. В случая е важно движението на топката след контакта на оня тъпак. Ако я избива уверено в ъглов, ок. Но не е така. На сантиметри пред наказателното е. Не е дузпа, но е нарушение. И... не знам, ако е последен в защитата... може и червен картоф.

Отвън е нарушението, показва се жълт картон, който е втори за защитника.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 15:01

tiamat написа:Не знам. Като излезе запис на целия мач, ще го прегледам пак. Не че имам някакви претенции де.

В тоя ред на мисли, къде мога да намеря запис на мача, някой знае ли?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 15:05

Dust написа:То ест искаш да кажеш, че Кирилов е симулирал ли?
tiamat написа:От най-последното повторение (едно замазано такова) се видя, че Ради всъщност стъпва на топката и стъпвайки върху нея я избутва настрани. Иначе казано, не защитника чуква топката настрани, а Ради. А защитника го спъва. Но не съм на 100%, това само един път го показаха май.

ВАР гледат изключително качествена картина. Това което виждат те като детайли, ние не го виждаме от телевизионния екран. Те гледат картина с много висока резолюция. При тях това едно замазано го няма

:lol: :lol: Какъв е проблема да се говори направо. Играчите в България ги учат или ги прихващат тези "циганийки" от по-опитните си съотборници още при първите сблъсъци с мъжкия футбол. Да преувеличиш някой удар , да изкрещиш силно , когато си трябва да си изкараш фаул и е задължително да си сигурен , че играта ще бъде спряна при падането или захлупваш топката или я придърпваш с ръце към себе си. Играчите на Лудогорец (а преди появата на Лудогрец , тези в синьо и червено) не наобикалят съдията ей така импулсивно , казано им е , че така се натиска съдия в България и те ги следват тези уроци.
Защо пак Лудогорец получават толкова много червени картони в Европа , защо другите играчи на българските отбори не ръкомахат и не дуднят на съдиите в Европа ?
Не казвам , че Кирилов симулира :) казвам , че тия номерца са му втора природа. На него и на още 100тина от най-опитните играчи в България.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 15:06

tiamat написа:
tiamat написа:Не знам. Като излезе запис на целия мач, ще го прегледам пак. Не че имам някакви претенции де.

В тоя ред на мисли, къде мога да намеря запис на мача, някой знае ли?

https://www.youtube.com/watch?v=PQbQFP-yUjg

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 20 сеп 2025 15:09

W84me написа:
metodito написа:Има контакт и с топката, и с крака. За мен това е нарушение. В случая е важно движението на топката след контакта на оня тъпак. Ако я избива уверено в ъглов, ок. Но не е така. На сантиметри пред наказателното е. Не е дузпа, но е нарушение. И... не знам, ако е последен в защитата... може и червен картоф.

Отвън е нарушението, показва се жълт картон, който е втори за защитника.

Като цяло - спести им 4 жълти картона и един директен червен - за настъпването по коляното на Кр. Димитров. Не знам къде беше ВАР в случая, но в Пловдив за обикновено настъпване ВАР се задейства веднага и Локо останаха с 10 човека. Иначе Лудогорец нямаха шанс да изравнят там.
Гонзо сега да излезе и да каже нещо за "равнпоставеността на всички отбори".

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 15:38

Димитров, ако беше се усетил и да се затръшка като заколено пиле, може би щяха да се стреснат и да се обадят от вар.
Това му беше грешката, ама явно той не отговаря на героя на Дъст
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 15:39

Като цяло се получи доста грозен мач почти без положения. Ние имахме два добри удара във вратата, те имаха един покрай гредата. Това бяха положенията, ако не включваме спасяването на Вуцов, на което вдигнаха засада. Останалото беше ритане, бутане, ръгане, лежане, търкаляне. Направихме малко екшън първите 10-15 минути и после Лц накъсана играта със селски изпълнения. И публиката ни се включи подобаващо. След димката футбол почти не се игра.
Второто полувреме обаче хич ни нямаше и за малко да изпуснем мача. Хулио трябваше да направи последните две смени поне десет минути по-рано. Видимо бяхме изморени и бяхме дали инициативата след 60-та минута.
Мисля, че е добра идея Сангаре да влиза като крило на мястото на Кирилов, защото Бала просто се губи на тая позиция. Между другото и Фабиен може да играе в ляво и се чудя дали там няма да се представя по-добре. До тук е сериозно разочарование за сериозни пари. Проблема е, че не е единствения.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 сеп 2025 15:42

Значи в момента изгледах кристално видео от ситуацията в наказателното поле.. 1000% дузпа - Ради застъпва топката, избутва я настрани и при стъпването на линията на оня крака го спъва, изобщо не играе с топката.. Който иска да гледа видеото е пуснато от Levskiandtesni.. Видеото е фронтално на ситуацията и се вижда идеално

Върни се в “Левски”