efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот TristaNNN » 19 сеп 2025 23:14

Halo написа:Марин влезе толкова зле в мача, че дори Фабиен приличаше на футболист преди това. Марин се води най-скъпия играч на Левски, а Карл Фабиен е последната дупка на кавала. Влизаш в мач за титлата, ако въобще може да се говори за това, и се разкарваш 30 минути. Мазир Сула игра половина от минутите на Марин и направи повече. Точно тази безхарактерност и мекушавост от юноша ми е най-неприятна.

Много се извинявам за непоискания коментар, но имаш ли представа още колко мача остават до края на сезона? Що за глупост е подобно твърдение "мач за титлата" ? Виждал съм от тъпи, по-тъпи мнения в тоя форум, ама това заслужава медал за неумнотия, наистина!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 сеп 2025 23:16

Halo написа:Когато си вкарал един гол в 10-на мача от 20 положения и то с удар в средата на вратата, това не е за хвалене. Преди беше по-добър. В момента Мартин е класа над Марин, а преди беше обратното.

Дай да видим головете на Бала, щом си тръгнал да коментираш голове. Кой има повече? Обаче думичка не съм прочел като критика за него.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 19 сеп 2025 23:16

Гледам, гледам и немога да видя това чисто отиграване за да няма дузпа..

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 19 сеп 2025 23:17

Както писах вече, Марин се води звездата на отбора. Бала изпусна едно доста добро положение, когато Фабиен му подаде през първото полувреме на точката на дузпата. Това си беше почти чист гол, но Бала се завъртя като пумпал и изпусна.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2025 23:17

gdlk написа:Гледам, гледам и немога да видя това чисто отиграване за да няма дузпа..

Нарушението е отвън, а защитника на Лудогорец вече има ЖК. Вместо това гелосаната мастия дава корнер.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 23:20

Доста слаб мач на два слаби отбора - а по-слаб делиормански тим едва ли ще има скоро. За нас победата беше задължителна, но напред сме абсолютна дупка. Гидженов-ковро свири сравнително добре. Задължаващото второ място отново е на хоризонта
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 19 сеп 2025 23:20

Нарушението е точно на линията и спокойно може да се отсъди дузпа. Аз не очаквах да се случи. Писал съм го и по-рано. Дори Ради не го очакваше и се изненада от първоначалната реакция на съдията.

TristaNNN, малко некоректно си подчертал част от цитата. За мен Левски няма шанс за титлата, защото няма и играчи. Просто очаквам от юношите да се хвърлят на кило кръв и метър кожа :) .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2025 23:24

Аз имам претенции за ЧК на техния. В мача им с Локо Пд за абсолютно същото нещо беше показан такъв...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 сеп 2025 23:25

Имам добро усещане за новата арабеска. Не бил знаел английски, но сигурно знае поне френски . Има кой да му превежда. Сула също може да го играе преводач. На Костадинов може и да му изстине мястото, ако новия се включи добре и другия мач. Изобщо за момента имаме доста опции на всеки пост с изключение на нападението. Очаквам с нетърпение мача, в който като титуляри ще започнат Сула и Рупанов, защото Сула дава разнообразие в атака , а Рупанов е по добър във вкарването от Сангаре.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 сеп 2025 23:30

Не се сещам да съм гледал по-слаб мач на живо в живота си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”