Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот helic » 19 сеп 2025 14:06

damyanov1963 написа:
DoSomethingDifferent написа:
helic написа:
DoSomethingDifferent написа:
metodito написа:Любимото ми занимание напоследък. Да зяпам цесекарски подкаст след техен мач. Голям та*ак.

Това, че ‘умрялото’ ЦСКА ви осмисля живота, го знаем всички, обсъждате го повече от любимия си отбор.

на мен не ми осмисля живота, но определено го прави малко по-весел :mrgreen:

Абе, като заиграем на новия стадион, а вие си разцъквате на външния кенеф, който даже е без покрив, пак ще те питам колко ти е весело!? :)

То както е тръгнало, догодина в Б група май ще се играят мачове на два модерни(според бг стандарта) стадиона.

Ега и амин :)

и А дано, ама надали :mrgreen:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 14:16

LoveAndPeace написа:Манолка , 20 страниц по-назад обясняваше , как цръните негра футбалери не трябва се обиждат от маймунските звуци ............освен ако не се имат за маймуни :roll: :roll: :roll:
А днес пишеш , че се обиждаш от копейка ??

Добре, и тук имаш резон, но пак не усещаш тънката разлика - едно е някакви на стадиона да ти викат еди какво си, за което ти и плащат (част от работата ти е да понасяш обиди), а друго е човек, с когото си контактувал 10+ години и е от "твоите" да твърди крайни неистини. Приеми го, че от друг няма да се обидя :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 сеп 2025 14:19

LoveAndPeace написа:
Съвпаднали са ми възгледите за няколко теми с техните и хоооп , пришихме го...

А възгледите ти за комунизма съвпаднаха ли с тях? Иво Инджев - агент Ивайло, Илиян Василев - агент Сашо, Дремджиев - агент Богдан, Дайнов и Христо Иванов - пак не знам си с какви връзки по онова време. Нали няколко мнения по-нагоре обясняваш колко лош е комунизма. Тези са им едни от основните говорители и лица на "модерното", "либерално" ляво у нас.

Колкото до Копейкин - той не се и крие. Това, което казва и това, което върши горе-долу се припокриват. Отиваш, гласуваш за него, но знаеш какъв е и какво ще получиш в замяна. Това е основната разлика между него и "Добрите Сили".

Ето много хубав пост за един от тези субекти - Дремджиев, дето непрекъснато кани в студиото си "правилните" хора и ежедневно громят mafiqta.

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... VKrPfym7dl

Кристиян Шкварек
4 д
·
Най-популярният водещ на демократичната общност - г-н Веселин Дремджиев, обича да нарича мен и други в нашата идейна сфера "новоизлюпени консерваторчета". Правил го е многократно, прави го и сега, покрай случая с Чарли Кърк.

Въпреки, че вярвам в едни и същи базисни принципи от вече точно 20 години, а от 10 години го правя и в публичното пространство, за г-н Дремджиев аз съм "новоизлюпен" консерватор. Следователно нито 10, нито 20 години са достатъчни за г-н Дремджиев някой да престане да бъде "новоизлюпен" в политическите си идеи и възгледи. Сигурно са нужни едни 30, може би 40 години? Ок, нека бъде така.

Тази логика, обаче, е доста неудобна за самия г-н Дремджиев, защото би означавала, че тъкмо той е "новоизлюпен демократ", след като години наред прекарва като точно обратното. Още на 27 годишна възраст г-н Дремджиев става...агент с псевдонима "Богдан" на Шесто управление на Държавна сигурност за борба с идеологическата диверсия. Aгентурната му дейност е свързана с отдел 02, който отговаря за борба с идеологическата диверсия и друга подривна дейност сред младежта и спорта.
С други думи - г-н Дремджиев съзнателно служи на социалистическия, тоталитарен режим, при това не просто "на държавата" и нейните интереси, а и на самата идеология в специалния отдел 02. Г-н Дремджиев е бил едно "новоизлюпено марксист-ленинистче", превърнало се в инструмент на най-мракобесния отдел на властта. Чак след падането на режима, и то доста години по-късно, г-н Дремджиев се пребоядисва на демократ, антикомунист, а в последните години и на яростен либерал. Такава, впрочем е биографията и на огромна част от основните говорители и политици в "Демократичната общност".
Уви, ако според г-н Дремджиев 20 години не са достатъчно за това един човек да не е вече "новоизлюпен" консерватор, то според собствената му биография и той самият все още е "новоизлюпен демократ". Преди това си е бил марксист-ленинист, слуга на същата диктатура, която днес громи с всяко свое предаване.

Аз, г-н Дремджиев, не съм се "излюпил" вчера от някой отдел на ДС, нито съм се пребоядисвал някога или променял това, в което вярвам, за да се намърдам в нова общност. Аз съм продукт на баща ми - поляк, католик и историк, и на възпитанието, което ми даде. Неговите идеи и принципи отстоявам буквално от 15 годишна възраст, а от 25 годишна го правя и публично, без сантиметър отклонение. За Дугин не бях чувал до преди няколко години, камо ли да е повлиял на католико-европейско-реакционния ми светоглед. Всичките ми статии, буквално от първата ("Междуморието", 2017), изразяват абсолютно една и съща консервативна, европейска и християнска линия - без промяна, камо ли пребоядисване като вашето - от комунист в либерал. На моята възраст вие вече сте имал зад гърба си половин десетилетие служба в най-репресивния отдел на Комунистическата държава, преди да се преродите като "новоизлюпен демократ", набеждаващ другите в собствените си грехове. Бъдете една идея по-смирен в оценките и нападките, когато сам носите подобна биография.

Аз преди ти написах как ви ловят точно такива като теб, и Манолов ти го написа. Необходими са ви две-три фразички и изведнъж "възгледите ви съвпадат" Изображение Изображение Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 14:41

Великан :mrgreen:
...Именно това преживяване в пълна степен е усетил аржентинецът Анжело Мартино в събота вечер при дебюта си измъчената и драматична победа с 3:1 над Септември при почти камерна обстановка на грозно празния „Васил Левски“. Тя бе нарушена едва в края с мощни викове „оставка“, насочени към треньора Душан Керкез. А след двубоя Мартино се въвлече в комичен момент, като с жестове насърчаваше феновете да викат още по-силно, смятайки, че празнуват победата…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 сеп 2025 15:36

bubka написа:
LoveAndPeace написа:
Съвпаднали са ми възгледите за няколко теми с техните и хоооп , пришихме го...

А възгледите ти за комунизма съвпаднаха ли с тях? Иво Инджев - агент Ивайло, Илиян Василев - агент Сашо, Дремджиев - агент Богдан, Дайнов и Христо Иванов - пак не знам си с какви връзки по онова време. Нали няколко мнения по-нагоре обясняваш колко лош е комунизма. Тези са им едни от основните говорители и лица на "модерното", "либерално" ляво у нас.

Колкото до Копейкин - той не се и крие. Това, което казва и това, което върши горе-долу се припокриват. Отиваш, гласуваш за него, но знаеш какъв е и какво ще получиш в замяна. Това е основната разлика между него и "Добрите Сили".

Ето много хубав пост за един от тези субекти - Дремджиев, дето непрекъснато кани в студиото си "правилните" хора и ежедневно громят mafiqta.

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... VKrPfym7dl

Кристиян Шкварек
4 д
·
Най-популярният водещ на демократичната общност - г-н Веселин Дремджиев, обича да нарича мен и други в нашата идейна сфера "новоизлюпени консерваторчета". Правил го е многократно, прави го и сега, покрай случая с Чарли Кърк.

Въпреки, че вярвам в едни и същи базисни принципи от вече точно 20 години, а от 10 години го правя и в публичното пространство, за г-н Дремджиев аз съм "новоизлюпен" консерватор. Следователно нито 10, нито 20 години са достатъчни за г-н Дремджиев някой да престане да бъде "новоизлюпен" в политическите си идеи и възгледи. Сигурно са нужни едни 30, може би 40 години? Ок, нека бъде така.

Тази логика, обаче, е доста неудобна за самия г-н Дремджиев, защото би означавала, че тъкмо той е "новоизлюпен демократ", след като години наред прекарва като точно обратното. Още на 27 годишна възраст г-н Дремджиев става...агент с псевдонима "Богдан" на Шесто управление на Държавна сигурност за борба с идеологическата диверсия. Aгентурната му дейност е свързана с отдел 02, който отговаря за борба с идеологическата диверсия и друга подривна дейност сред младежта и спорта.
С други думи - г-н Дремджиев съзнателно служи на социалистическия, тоталитарен режим, при това не просто "на държавата" и нейните интереси, а и на самата идеология в специалния отдел 02. Г-н Дремджиев е бил едно "новоизлюпено марксист-ленинистче", превърнало се в инструмент на най-мракобесния отдел на властта. Чак след падането на режима, и то доста години по-късно, г-н Дремджиев се пребоядисва на демократ, антикомунист, а в последните години и на яростен либерал. Такава, впрочем е биографията и на огромна част от основните говорители и политици в "Демократичната общност".
Уви, ако според г-н Дремджиев 20 години не са достатъчно за това един човек да не е вече "новоизлюпен" консерватор, то според собствената му биография и той самият все още е "новоизлюпен демократ". Преди това си е бил марксист-ленинист, слуга на същата диктатура, която днес громи с всяко свое предаване.

Аз, г-н Дремджиев, не съм се "излюпил" вчера от някой отдел на ДС, нито съм се пребоядисвал някога или променял това, в което вярвам, за да се намърдам в нова общност. Аз съм продукт на баща ми - поляк, католик и историк, и на възпитанието, което ми даде. Неговите идеи и принципи отстоявам буквално от 15 годишна възраст, а от 25 годишна го правя и публично, без сантиметър отклонение. За Дугин не бях чувал до преди няколко години, камо ли да е повлиял на католико-европейско-реакционния ми светоглед. Всичките ми статии, буквално от първата ("Междуморието", 2017), изразяват абсолютно една и съща консервативна, европейска и християнска линия - без промяна, камо ли пребоядисване като вашето - от комунист в либерал. На моята възраст вие вече сте имал зад гърба си половин десетилетие служба в най-репресивния отдел на Комунистическата държава, преди да се преродите като "новоизлюпен демократ", набеждаващ другите в собствените си грехове. Бъдете една идея по-смирен в оценките и нападките, когато сам носите подобна биография.

Аз преди ти написах как ви ловят точно такива като теб, и Манолов ти го написа. Необходими са ви две-три фразички и изведнъж "възгледите ви съвпадат" Изображение Изображение Изображение.

Какъв е тоя миш маш , който "сготви".
Казал съм , че комунизма бил лош и сега трябва по някакъв начин да оправдавам някакви хора , техните решения като млади и сегашните им публични изяви ...........защото и те били мислили , че комунизма е лош :lol: :lol:
Сериозно ? Смяташ комунизма за добър ?
Като му поставиш на кантара всички плюсове (разбира се , че има плюсове комунистическия режим) срещу всички минуси и нещата отиват на - Комунизма е добър за България ???

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 15:48

LoveAndPeace написа:
bubka написа:...

Казал съм , че комунизма бил лош и сега трябва по някакъв начин да оправдавам някакви хора , техните решения като млади и сегашните им публични изяви ...........защото и те били мислили , че комунизма е лош :lol: :lol:
Като му поставиш на кантара всички плюсове (разбира се , че има плюсове комунистическия режим) срещу всички минуси и нещата отиват на - Комунизма е добър за България ???

Мишмашът в случая е при теб, по-скоро уотабаутизмът - накрая винаги се приключва с Украйнаааа и/или комунистите :oops:

Колкото до добър или лош - сложно е, а и има много фази. Точно както "турското робство" или примането на православното християнство - нищо не е непременно лошо или изначално добро. Със сигурност щяхме да сме по-добре без съвестката окупация, ако гледаме в ретроспектива, но дали щяхме да сме със сегашната територия? та до 1980 и приемането на Гърция в ЕС ние сме значително по-добре от Гърция и много по-зле от Югославия, да речем. После много неща се промениха и те така - дълга и широка е
Непринуден написа:

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 сеп 2025 15:50

По темата за новия стадион.
Където е текло явно продължава да тече.
На този стадион му е писано да му умират собствениците и друг да идва на тяхно място.
Все така да продължава

Левски” получава 16.2 дка (по-късно увеличени до 26) северно от стадион “Юнак” и старите руски гробища. Върху неравния терен, използван до този момент за сметище, клубът изгражда стадион за 10 000 зрители. Архитект е Зафир Абрашев. Започва изграждането на стадиона, на който да се провеждат не само държавни първенства по футбол, а и държавни по лека атлетика и волейбол. Стадионът е с писта, има баня и ресторант – нещо велико за времето си.

Всички клубове, които са успели да изградят стадиони са направили това със собствени средства без общинска или държавна помощ. Единственото предоставено от Столична община са терените за строеж. Държавата не участва по никакъв начин, с изключение изграждането на стадиона на АС-23 (днес “Българска Армия”), където финансова помощ оказват от БОК, Министерство на война и НМО “Бранник.”

Без него всички останали терени са национализирани и отнети от държавата, без тя да е собственик на никой от тях и без клубовете да бъдат обезщетени по никакъв начин след стъпването на красноармейският ботуш в България.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 сеп 2025 15:57

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
bubka написа:...

Мишмашът в случая е при теб, по-скоро уотабаутизмът - накрая винаги се приключва с Украйнаааа и/или комунистите :oops:

Колкото до добър или лош - сложно е, а и има много фази. Точно както "турското робство" или примането на православното християнство - нищо не е непременно лошо или изначално добро. Със сигурност щяхме да сме по-добре без съвестката окупация, ако гледаме в ретроспектива, но дали щяхме да сме със сегашната територия? та до 1980 и приемането на Гърция в ЕС ние сме значително по-добре от Гърция и много по-зле от Югославия, да речем. После много неща се промениха и те така - дълга и широка е

Ок. Комунизма е радост , съгласявам се.
На граничната бразда са загинали стотици , хиляди. 99.8% в гръб , разбирай бягащи , не идващи.
Кой бяга от хубавото е въпроса. И всъщност ако си стопанин на хубавото :? няма ли да пуснеш неблагодарниците да си трошат главата в загниващия капитализъм и после , когато видят колко зле живеят хората там , да ги караш да те умоляват да им позволиш да се върнат ........ на хубавото :? :?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 сеп 2025 16:01

Милена Славова - една от най-големите седесари и антикомунисти, която на младежкия фестивал в Пхенян 89-та се изказа пред Българска телевизия, че в Северна Корея е общо взето гола вода(в тоя аспект), заради което беше спряна от ефир и всякаква по нататъшна дейност, сега си го каза в прав текст, че най-добрия строй е този, от който се вземат положителните неща от двата строя.
На мен са ми много странни тия, които не са били родени тогава, или нямат спомени, коментират социализма. А най-смешни са ми тия, дето казват - През соца не си заключвахме домовете!
Да, така беше, щото нямаше какво да се краде, и не съвсем така, защото пак се разбиваха апартаменти, но само тия в които имаше неща от Кореком, или донесени от командировки на запад, като телевизори, касетофони, дрехи и т.н.
Но от тия, дето го пишат и казват това, един не чух да казва защо си сваляше чистачките от колата, или защо си слагаше катинар на резервоара за бензина, защо имаше оцветен бензин за държавните коли...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 сеп 2025 16:10

Керкеза си прави "яка реклама" :mrgreen:
Кой ще го вземе този за треньор?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”