Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 18 сеп 2025 15:48

shampi написа:
Bet_Expert написа:
metodito написа:
NOMER14 написа:Какво става?
1-цата за петък се срутила...

На пръв поглед 1Х е 100% сигурен залог...

Дадоха ни полуфинала с Мъри, за да вземем купата после с Тирето.

хахахахахах, :lol: :lol: :lol: дано да се шегуваш, че ако не се ...леко ми става тъжно за това твое твърдение
Дали ни били мача за купата с Мъри...точно по времето на Мъри, при спечелена вече титла, дойдоха с всичко най-добре и Текпетей заби един в корема на Билал Бари, ама ни били дали мача за купата...мдаа добре

Толкова назъбени дойдоха в София на реванша. Ако не бяхме пребили дузпата в Разград, нищо не се знаеше.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 19 сеп 2025 04:45

Dust написа:Лудогорец са подсигурили организиран транспорт, колко човека ще са е отделна тема, но фенове ще има.
tmanolov написа:А сектор Б е пълен в момента, само че с гратисчии - дори и един билет да не се продаде повече в Б, пак ще е пълен за мача :mrgreen:

Честно това нещо никога не съм го разбирал, да се влиза без пари. Не стига, че ще генерират отново глоби, но и никва стотинка не дават

Българинът е измамник по природа.
Авантаджийството е в кръвта му.
Много обичат Левски, ама им се свидят 20-30 лв за билети.
Обаче после ще дадат 300 на първата ковра в студ.град за услуги.
Манталитет му се вика на това.
Ще влезеш в Алианц Арена в Мюнхен без билет, знаеш ли кога?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 19 сеп 2025 04:49

tmanolov написа:
Dust написа:Лудогорец са подсигурили организиран транспорт, колко човека ще са е отделна тема, но фенове ще има.
tmanolov написа:А сектор Б е пълен в момента, само че с гратисчии - дори и един билет да не се продаде повече в Б, пак ще е пълен за мача :mrgreen:

Честно това нещо никога не съм го разбирал, да се влиза без пари. Не стига, че ще генерират отново глоби, но и никва стотинка не дават

Ами така са професионалните фенове :oops: А делиорманци ще са в блок 25, нашите в блок 26, ако има желание и търсене на билети, между тях се слага кордон и готово - като бях на мач на Лас Палмас агитката от няколко човека на Виляреал беше в сектор В (и по принцип там е мястото за гостуващи фенове) - не видях да има огради и телени мрежи :mrgreen:

Да сравняваш испанските фенове с нашите диваци по стадионите тук е като мерцедес и москвич.
За всичко останало си прав.
Само, че хората не слагат телени мрежи, щото не се бият, а се забавляват и пеят.
А тук познай какво ще стане с шепата фенове на Лц, ако няма ограждения.
Може и смъртен случай да има, като се знаем какви сме.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 сеп 2025 14:07

Българинът е измамник по природа.

Говори за себе си!
Да сравняваш испанските фенове с нашите диваци по стадионите тук е като мерцедес и москвич.
За всичко останало си прав.
Само, че хората не слагат телени мрежи, щото не се бият, а се забавляват и пеят.

Сигурно, защото се наложиха доживотни забрани за определени групировки...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 сеп 2025 14:51

Слави Борисов е писал,че офертата за за Сангаре е била за 400-500к долара.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 15:15

mikata написа:Слави Борисов е писал,че офертата за за Сангаре е била за 400-500к долара.

трябвало е да го продадат - а някои мечатеха за милионни оферти - и толкова му е много. А и Веласкес каза, че офертата е била изгодна за играча, не че е кой знае колко изгодна за клуба
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Bet_Expert

Мнениеот Странджата » 19 сеп 2025 20:18

Голям комплимент ми направи с този въпрос дали щели сме да продаваме Сангарето :) От къде да знам - аз съм от онези кибици, които предимно се наслушват да чуят нещо интересно, не съм от онези с експертиза :)

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 сеп 2025 15:02

tmanolov написа:Дани Бо пуска писмо до БФС за чужди съдии с ясното разбиране, че няма да се случи, но поне да замаже очите на раевистите - и те налитат, като мухи на л.йнян г.з. Иначе Дани Бо дори не знае дали подобно искане е допустимо изобщо, но пък къв да е проблемът да го пусне. Иначе Дани Бо не поставя под съмнение професионализма и добросъвестността на българските съдии - великан! Интересно ми е какво ли ще каже, когато пак ни порежат същите професионални и добросъвестни съдии?

"ПФК „Левски“ ще входира искане до Съдийската комисия към БФС за достъп до ВАР-аудиото от последния мач по следните моменти:

42:00-45:00 минута - нарушение срещу Кристиан Димитров;

45:00-50:00 минута - отсъдена на терена и впоследствие отменена дузпа.

Поради официалните почивни дни искането ще бъде подадено в първия възможен работен ден - вторник, 23.09. Ще информираме „синята“ общност своевременно за развитието", съобщиха "сините".
Интересно ми е ти сега какво ще кажеш ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2025 16:44

maxi1914 написа:
tmanolov написа:Дани Бо пуска писмо до БФС за чужди съдии с ясното разбиране, че няма да се случи, но поне да замаже очите на раевистите - и те налитат, като мухи на л.йнян г.з. Иначе Дани Бо дори не знае дали подобно искане е допустимо изобщо, но пък къв да е проблемът да го пусне. Иначе Дани Бо не поставя под съмнение професионализма и добросъвестността на българските съдии - великан! Интересно ми е какво ли ще каже, когато пак ни порежат същите професионални и добросъвестни съдии?

"ПФК „Левски“ ще входира искане до Съдийската комисия към БФС за достъп до ВАР-аудиото от последния мач по следните моменти:

42:00-45:00 минута - нарушение срещу Кристиан Димитров;

45:00-50:00 минута - отсъдена на терена и впоследствие отменена дузпа.

Поради официалните почивни дни искането ще бъде подадено в първия възможен работен ден - вторник, 23.09. Ще информираме „синята“ общност своевременно за развитието", съобщиха "сините".
Интересно ми е ти сега какво ще кажеш ?

Първо, ще ти кажа да си пишеш от реалния профил ;) второ, че е това искане е също прах в очите и ще получи същото “внимание”. Трето, виж какво ти казва дъщерята на г.з. по заповед на Господарката

Изображение

А казват, че в дома на обесения е проява на лош вкус да се говори за въже, пардон в дома на г.з. да се говори за клизми. Но очевидно е специалистка по здравословните ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 сеп 2025 16:52

Бля , бля палячо , нищо не каза . Като си такъв капацитет не ми казвай кой какво казва ами кажи какво требва да се направи като си толкова отворен. И не знам каква ви е тая мания с профилите . Ако имаше грам мозъчно вещество щеше да видиш , че коментарите са ми 99 % в профила на умрелото дружество . Имам си мое мнение по въпросите на Левски ама не съм тръгнал да храня нито подкрешящите Сираков нито противниците . Но ти правиш изключително гнусно впечетлание . Кой какво бил казал . Дъщерята на Сираков какъв фактор е във футбола ? Зададе ти се конкретен въпрос. Какво повече могът да направят от ръководството ?Ама като нема какво да кажеш се хващаш на Сираков за щерката .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Левски”