Шампионска лига (сезон 2025/2026)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2025/2026)
Голям гол иначе, факт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тия им еваха м...та. Лерой Сане, Гюндоган, Торейра, Санчез, Икарди к..а ми Янко... :lol: . Дано им набутат 7-8 поне.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много е тъжно некадърник като Рашфорд да ти вкара 2
wolf написа:Много е тъжно некадърник като Рашфорд да ти вкара 2
Смотаняците си разкараха най-добрия играч.
bubka написа:Турците буквално имат отбор за топ 4 на Англия
чак пък. Нищо интересно, освен Осимен
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
(защото няма тема) Щеше да е покъртително ако я вземе малкото цигане. Тази година Дембеле напълно си я заслужи
Заслужено топче за Дембо. Поне тая година най-заслужилият я взе. Ямал с 3-те си гола за 7 месеца (от октомври до април) в Ла Лига щеше да е скандално да я вземе.
Навремето, когато му гледах първите мачове в Дортмунд си казах, че това хлапе в бъдеще ще вземе Златна Топка. После дойдоха скандалите около преминаването в Барса, там редуването на силни мачове, контузии и слаби мачове. Дори не разбрах кога е преминал в ПСЖ. Изглеждаше си като поредния провалил се талант. И изведнъж буквално от нищото се завърна на сцената и направи този страхотен минал сезон. Когато предрекох, че ще вземе Златна топка преди години изобщо не очаквах кариерата му да се развие по този начин. Страхотно реабилитиране (redemption няма достатъчно добър превод на български за този случай) и много се радвам за него. Нямаше да е незаслужено и Ямал да я вземе, Витиня също, беше изключителен.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аз съм на друго мнение но това са си лични пристрастия мои.
Не мисля че Дембеле беше най- важния играч за ПСЖ при успеха им в ШЛ. Тяхната игра се доминира от Витиня, Хакими, Фабиан, З- Емери. Мое лично мнение е че златната топка е за най- добрия футболист а се сещам за 10- ки по- добри според мен в момента от този носител на наградата включително и няколко негови съотборници ако ШЛ ще е важния фактор.
Не мисля че Дембеле беше най- важния играч за ПСЖ при успеха им в ШЛ. Тяхната игра се доминира от Витиня, Хакими, Фабиан, З- Емери. Мое лично мнение е че златната топка е за най- добрия футболист а се сещам за 10- ки по- добри според мен в момента от този носител на наградата включително и няколко негови съотборници ако ШЛ ще е важния фактор.