Eminem написа:vlong написа:Нетфликс са объркали коренното население с мигрантите
Поредната гавра
Бахти боклуците....
Преди доста години даваха един американски филм от гръцката митология и там тракиеца Орфей го играеше един негър.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:vlong написа:Нетфликс са объркали коренното население с мигрантите
Поредната гавра
Бахти боклуците....
Dust написа:
Bukay написа:ReBorn1982 написа:DoSomethingDifferent написа:Голямо реване за съдиите от колегите в синьо, а мачът още не е почнал. Представям си в петък какво ще е, ако вземат, че паднат.
Слушах оня ден тримата глупаци в Пред Психиатрията ..... особено онази путчица - Томислав Русев, квича доста обилно за съдиите ..... същият нещастник навремето, когато по времето на Чорни реферите колеха и бесеха навред в подкрепа на Левски, говореше съвсем други неща тогава .... много мразя ей такива боклуци, с двоен аршин и троен "морал" .....
Дай някой мач от времето на Чорни, в който Левски е бил подкрепен от съдиите, Или само си чел за колене и бесене тогава?
bubka написа:Той друго има предвид Манолката, ама не може да се усетите - примерно аз съм някакъв бандит, мошеник, измамник и още каквото друго се сетиш, но решавам да влизам в политиката, обаче ми трябват избиратели. И какво правя, за да ги набера - ами в повечето случаи взимам възможно най-модерната и "trendy" тема или наратив, купувам си няколко медии (Дневник, Медиапул) и почвам да шлявотя до безкрай няколко познати и банални фрази - "комунизма е много лош", "европейски ценности"(задължително това), "Путин е виновен" и "да живеят укронацитата"(това още по-задължително), "съдебна реформа"(това по 5 пъти всяка сутрин, обед и вечер), разбира се не пропускам как всички други(съставляващи реално 80-90% от народа) са чалгари, тъпаци, глупаци, долни индивиди и какви ли още не и заради тях страда kleta maika balgariq (но в същото време се изприщвам от ужас като видя български флаг, символ(било тъпо нз си какво(но пък нямам проблем да си окича профила с украинския парцал, това не е тъпо)), някой, който по собствено желание и с огромен ентусиазъм играе хора, народни танци, боядисва яйца за великден, кичи се с мартеници и т.н десетки неща)) и в крайна сметка си набирам една малка, но доста кресливаи зомбирана секта, която винаги ме следва, гласува за мен, оправдава всичките ми действия, много от тях крайно дискусионни, съмнителни или буквално незаконни, само защото има повтарям по няколко пъти на ден колко лоша е Русия и как Путин е виновен за всичко.
Разбира се 90% от тези неща, които шляфотя изобщо не ги мисля реално, нито ми пука за тях - през к**а са ми както Русия, Путин, Украйна, така и европейските ценности, съдебната система......опа...тя не ми баш през кура, даже напротив, за нея съм искрен...донякъде...просто би било много яко, ако там стояха мои хора (а не техните), които да ми помагат да си въртя същите схеми и далаверки, ама кеша да не отива в Банкя, а за парапети на Ленчето, че е игрива да вземе някой да се срути и падне, трябва си нещо по-здраво :lol: и така нататък и така нататък.
damyanov1963 написа:Защо трабанта е с холандски номер?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:
ReBorn1982 написа:Bukay написа:ReBorn1982 написа:DoSomethingDifferent написа:Голямо реване за съдиите от колегите в синьо, а мачът още не е почнал. Представям си в петък какво ще е, ако вземат, че паднат.
Слушах оня ден тримата глупаци в Пред Психиатрията ..... особено онази путчица - Томислав Русев, квича доста обилно за съдиите ..... същият нещастник навремето, когато по времето на Чорни реферите колеха и бесеха навред в подкрепа на Левски, говореше съвсем други неща тогава .... много мразя ей такива боклуци, с двоен аршин и троен "морал" .....
Дай някой мач от времето на Чорни, в който Левски е бил подкрепен от съдиите, Или само си чел за колене и бесене тогава?
Нефтохимик - Левски 0:1. Последна минута, главни герои Илиян Стоянов и Стойко Сакалиев ..... айде да те видя помниш ли какво стана тогава, като много знаеш ??!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, vlong и 20 госта